reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć :happy:
Coś się nie wyspałam dzisjaj :sick:

Noeś spowrotem padł jakoś łotwo mi sie go uspiło :confused::happy:
Trzymajcie za mnie dziś kciuki , mam jakiś stres przed dzisiejszą robota ,
boje się że coś nie wyjdzie :eek:

mordziulka pisz jak tam w szkole :happy:
Kunda mhhhhh :happy2: super domowe winka są najlepsze , mój tata jest mistrzem nalewek, śliwowiczki a jego wiśniuweczka to mhhh nie do opisania

Kunda ,Zielona a aj marudze że Noe mnie budzi o 7.30 - 8.00 :sick: współczuje

reklama
Witam! My wstalismy po 7;00 a w nocy znow byla pobudka i mojemu dziecku odechcialo sie spac na 1,5 godzionki.Oczy mi sie zamykaja.
Mija nawet jak w podpisie wykasuje wszystko i chce wstawic samo zdjecie to jest to samo?????!!!!!!!!!!
Ide ogladac Pytanie na sniadanie.Lubie ten program a dzis jest o MAMA WRACA DO PRACY

dobry dzien
A MY PRZESPALISMY CAŁA NOCKE HURAAAA
od małego katarek sie odczepia
ANACONDA gratulacje zebola
SYLWIA my czytamy wszystko
IWONKA a sprobuj smarowac sutki-musztarda i tp;-) ja bym tak zrobiła moze mała to zniecheci
JAGODA witam na pokładzie
ja w ciazy przytyłam tylko 9 i bardzo chciałam zeby zostało,ale nic z tego suchotnik dalej ze mnie

No dobra ostatni raz prubuje żeby nie zaśmiecać :wściekła/y:

A z co wstawiasz ??? Zdjęcie w jakiej formie ?
Ja najpierw przerabiam w programie imageshack
A potem kopiuje Direct link to image
A nie wiem jak masz w ustawieniach ,
W prawym górnym rogu jest kwadracik z literkami AA tam trzeba przestawić aby wstawić przerobiony obrazek ,oczywiście między [ img ] a [/ img ]
Jak już teraz nie wyjdzie to nie mam pojęcia czemu nie możesz wtawić .
Jak chcesz wieczorkiem (jeśli masz skypa lub tlen) moge ci pomóc krok po kroku wstawić to zdjątko .

Witam :-)
Brenda - wiem, że to nieładnie, ale zazdroszczę Ci - tej przespanej nocki, oczywiście.
Mój głodomor chyba nigdy nie prześpi całej. A do tego budzi się rano o 6.00-6.30. Na szczęście teraz poszedł znowu spać, a mama siedzi przed kompem, zamiast zabrać się do roboty (a trochę się tego nazbierało:eek:).
Anaconda - gratuluję zęboli. U nas już też jest jeden, a ostry, jak nie wiem.

Mija - to fajnie się masz że maleństwo twoje nie budzi cie juz o godzinie np.6:00, mój mimo że przed spaniem wypije 250 ml kaszki to i tak w nocy upomina się o jedzonko :wściekła/y: , ciekawe kiedy prześpi całą noc:confused: bo jak narazie jeszcze takiej nie było!!!!!!!!!!!!!:-(

Musze przyznać że ja też mam problem z wklejaniem zdjęć :-( :-(

reklama
A u nas Maja przeważnie budzi się 7-8. teraz zasnęła, ale chyba ząbki jej dokuczają bo co chwila budzi się z płaczem. I na dodatek ten okropny katar nie pozwala jej oddychać. Coś mi się komp psuje chyba będzie trzeba dać go do serwisu:wściekła/y:

Do góry