reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam i ja

As Ty to dobra jestes z tym spaniem:-D:-Da wesele z pompa widac ze mieli niezly plan.Twoj swietnie sie bawil skoro po 19 niewiele pamieta:-D:-D
Kokusia super prezent, fajny zestaw
MH bawcie sie dobrze

U mnie rowniez ladana pogoda nawet slonko swieci:-D
Rano nie moglam wstac wec godzinke Laura po mnie skakala:-p
Teraz wcina sniadanko.A mnie z lozka telefon wygonil:-) maz dzwonil sprawdzic czy spie:-D

reklama
Pamiętacie jak kiedyś suszyłam Wam głowę o codzienne głosy w konkursie? No i to jest ta nagroda. Za piąte miejsce.

Ja chyba muszę dziś basenik wyciągnąć. Jutro przyjeżdża koleżanka na grilla to sobie dziewczynki posiedzą w wodzie.
Kurcze napaliłam się na te dni Mrozów a tu też niedaleko mnie w Pustelniku jest imprezka w niedzielę. I pewnie znowu wyjdzie na to że nigdzie nie pojedziemy bo ja się zdecydować nie potrafię

Witajcie upalnie. Nie nadrobię Was bo muszę sprzątać bo syf w chacie że ho ho. Ale za to pochwalę się Wam moją nagrodą. Właśnie kurier przywiózł

e no fajniusia ta nagroda :tak::tak::tak:
Ale Wam zazdroszcvzę.
Wy do basenu a ja na egzamin.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mój już wstał i do pracy się szykuje.
Aktualnie siedzi w wannie i udaje,że już się dobrze czuje.:-D:-D:-D:-D:-D
Na śniadanie zażyczył sobie UWAGA !!!!
Wczorajszą zupę.:-D:-D:-D:-D
udaje mowisz;-)
a po czym wnioskujesz ze udaje:confused::-D:-D

my bylismy u mamy na chwile mialam posiedziec troszke dluzej ale niestety czarek byl niegrzeczny wiec spowrotem do domu poszlismy:sorry2:
z truskawek nici bo nie mam jak do miasta jechac i nic takiego dobrego na wieczor nie mam:dry:
m jeszcze niw ei o ktorej beda wyjezdzac:dry:
pewnie w nocy wroci:dry:

D zjadł zupę na śniadanie a ja lody Vienetta Algidy sobie zajadam.:-D:-D:-D:-D
Muszę uciekać ,bo trzeba wodę w akwa podmienić.
Wczoraj podmieniłam 6 wiader a dziś znów temp 28 stopni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze trochę a ryby się pogotują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę chyba więcej wiader podmienić to na dłużej starczy.:tak:

Witam piątkowo upalnie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
jezuśku żar z nieba sie leje :szok::szok::szok::szok:
My o 7 wyszliśmy całą gromadą z domu Julke do szkoły odstawiliśmy potem do biedrony po zakupy do domku doszliśmy o 8.20 już lało sie z nas zjedlismy śniadanko i ja z Adachem do reala do ccc po sandały dla niego bo juz nogi w adidasach sobie odparzał :sorry2: mamusia sobie zakupiła antyperspirant nivea Antosiowi kubeczek lovi do picia i oficjalnie pożegnaliśmy ostatnią butelkę Antek wkładał ją do śmietnika wycałował i juz buteleczek nie używamy :-) od razu wymiana wszystkim szczoteczek do zębów braki w chemi uzupełnić i gdzie te pieniądze :cool2::cool2::cool2::cool2:
As ty mój truskawkowy maniaku :-D:-D:-D:-D a co do Darka jak to mawiała moja babcia dobre wychowanie wraca na śniadanie :-D:-D:-D:-D a twój opis rozkładania namiotu powalił mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka oj to upalnie :szok:kochana może te sandałki dojdą toć to dopiero 2 tygodnie jak pani na poczcie powiedxiała no pikuś :baffled: mój Adam ma numer 37 i ciężko mu było dzis coś kupić tzn takie za 170 zł były w jego rozmiarze ale mamusia się naszukała obeszła ccc boti bartk i kupiła fajne wallkery za całe 40 zł :tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka ty w bikini do biedronki nie chodzisz no wiesz tak to byś rabat jakiś miała :-D:-D:-D:-D:-D
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia gratuluję wygranej super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój chłopina pojechał do chirurga szczękowego 2 zęby usówać oj współczuję mu :szok: w ten upał :baffled:zakupiłam mu dziś w biedronce 3 pudła lodów co by sie po rwaniu mroził :tak:a bał się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my zaraz z Tonim musimy śmigac po Julkę a w ten upał wcale mi się nie chce :no::-D
a gdzie Dowiklusia juz jej poranek się zaczął jest po 11:-D:-D

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D

Witam piątkowo upalnie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
jezuśku żar z nieba sie leje :szok::szok::szok::szok:
My o 7 wyszliśmy całą gromadą z domu Julke do szkoły odstawiliśmy potem do biedrony po zakupy do domku doszliśmy o 8.20 już lało sie z nas zjedlismy śniadanko i ja z Adachem do reala do ccc po sandały dla niego bo juz nogi w adidasach sobie odparzał :sorry2: mamusia sobie zakupiła antyperspirant nivea Antosiowi kubeczek lovi do picia i oficjalnie pożegnaliśmy ostatnią butelkę Antek wkładał ją do śmietnika wycałował i juz buteleczek nie używamy :-) od razu wymiana wszystkim szczoteczek do zębów braki w chemi uzupełnić i gdzie te pieniądze :cool2::cool2::cool2::cool2:
As ty mój truskawkowy maniaku :-D:-D:-D:-D a co do Darka jak to mawiała moja babcia dobre wychowanie wraca na śniadanie :-D:-D:-D:-D a twój opis rozkładania namiotu powalił mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka oj to upalnie :szok:kochana może te sandałki dojdą toć to dopiero 2 tygodnie jak pani na poczcie powiedxiała no pikuś :baffled: mój Adam ma numer 37 i ciężko mu było dzis coś kupić tzn takie za 170 zł były w jego rozmiarze ale mamusia się naszukała obeszła ccc boti bartk i kupiła fajne wallkery za całe 40 zł :tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka ty w bikini do biedronki nie chodzisz no wiesz tak to byś rabat jakiś miała :-D:-D:-D:-D:-D
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia gratuluję wygranej super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój chłopina pojechał do chirurga szczękowego 2 zęby usówać oj współczuję mu :szok: w ten upał :baffled:zakupiłam mu dziś w biedronce 3 pudła lodów co by sie po rwaniu mroził :tak:a bał się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my zaraz z Tonim musimy śmigac po Julkę a w ten upał wcale mi się nie chce :no::-D
a gdzie Dowiklusia juz jej poranek się zaczął jest po 11:-D:-D
Widzę,że Ty zakupowe szaleństwo od samego rana.:-D:-D:-D:-D:-D
Z butami dla dzieci to tak właśnie jest,nieraz drogie a nie bardzo a jak połazisz to za korzystną cenę fajne kupisz.:tak::tak::-):-)
Co do Dowikli to cenna uwaga .
Dowikla gdzie jesteś :-D:-D:-D:-D
Chyba się już wyspałaś.:-D:-D:-D:-D
Na wyrwane zęby najlepsze lody.
Popieram w 100% .
Smacznie i na zdrowie.:-D:-D:-D:-D

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
To sobie ludzie popatrzyli :-D:-D:-D:-D

A ja od rana.
Poprasowałam nieco,zmieniłam wodę w akwa,posprzątałam trochę w domu,ale do doskonałości to dużo jeszcze brakuje :-D:-D:-D:-D
Zjadłam truskawki z cukrem i śmietanką,teraz gotuję kompot będzie dla ochłody i do zupki truskawkowej.
Na obiadek -zgadnijcie co :confused::confused:
Pierogi z truskawkami :-D:-D:-D:-D:-D

Idę teraz sprzątnąć na tarasie,bo małemu basen rozstawić obiecałam.
Ma tonę cementu i piachu na płytkach ,bo obok nas budowa ruszyła.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak włączą betoniary to nie ma czym oddychać normalnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okien też na razie nie myję,bo to sensu nie ma.
Wszędzie pył z tej budowy :szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:

witam :-) LIdl i biedronka zaliczone na jakis czas starczy jutro mamy zawieżc Wojtka na Zalesie do dziadków a w niedzielę wybieramy sie na grilla do siostry ciotecznej męza itak zastanawiam sie czy nas komary nie zagryzą :baffled: musze wczesniej pojechac do pracy popatrzec za jakims preparatem ja to sie odgonie gorzej z dziewczynkami Mąz nie w sosoie bo juz 3 dni robi podchody do mnie :-Da ja nic dzis rano tez ale ja jakos nie mam chęci :zawstydzona/y:nareszcie sie doczekałam mam pierwsza zmiane ale co z tego jak następną niedziele pracuję od 10 do 20.30 :no::wściekła/y:szitt upał daje popalic :szok: milego dnia

reklama
AS widze z u Ciebie truskawkowy dzionek. Ja robie ryz z mieskiem mielonym
Joasiu a co to za spadek, libido zerowe:szok:

Lali wcina jablko a ja wzielam sie za obiadek.Ryz juz sie gotouje a miesko to raz dwa bedzie gotowe i mozna cos zjesc tzn sniadanko:-D:-D

Do góry