reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Super ,czyli pięknie Ci załapał i masz już z głowy.
Jakieś wpadki mogą być jak się zabawi,bo wtedy na bank zapomni.
Oj i to pewnie nie jeszcze raz czy dwa.:tak::-):-):-)

MH opłaca się.
Zawsze trochę dla trzeźwości umysłu warto snu złapać.:-D:-D:-D:-D

Witam.
Ja już wykąpana i ubrana nawet.:szok::-D:-D:-D
Zaglądam do Was ,bo ciągniecie jak magnes.:-D:-D:-D
Za niecałą godzinkę zaczynają się egzaminy.
Najpierw godzinkę pisemny a potem ustne.
Trzeba się postarać ,bo jestem 5 zagrożona :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do tego jeszcze biologia,angielski i chemia dzisiaj.bleee nie lubię :no:

ps.Jak ja się kładłam to młody już nie spał.:tak::-D:-D:-D:-D
&&&&&&&&&&&&
i wysylam kopa w d*** na szczescie;-);-)

dzieki dziopki z wpadkami licze sie bo to nie mozliwe zeby ich nie bylo ale wiem ze juz blizej niz dalej:tak::tak::tak:
troche mnie to przeraza bo bardzo szybko zalapal i boje sie zeby mu sie cos nie odmienilo :sorry:
ale poki co nie daje mu pampkow:no:
juz 3 dzien dzisiaj narazie bez wpadki wlasnie poszedl spac zobaczymy jak bedzie dalej;-)
jeszcze musze go nauczyc majteczki sciagac zeby sobie sam mogl juz sciagac:tak::tak:
ale to juz nie tak musowo;-)

m wlasnie poszedl sie ostrzyc do cioci
w nocy dalam mu popalic troszke, co by mu sie juz kombinezon nie rozdzieral;-):-D:-D
chalupka juz prawie ogarnieta jeszcze tylko podlogi zmyc i w kuchni zlew i kuchenke ale to juz m:tak::tak::tak:
nie mam pomyslu na obiad:confused:
moze macie jakis:confused:

reklama
Hej.
jestem zła bo wywaliłam 60 zł na gówniany namiot który po 1 rozłożeni sie praktycznie rozwalil:eek:
nie da się go złozyc- przy pierwszej próbie juz sie jakos dziwnie wygięły druty w srodku:angry:
zobaczymy co mi gośc odpisze na to:eek:

ja na pewno tego badziewia nie chce- odesłac mu nie dam rady bo sie go zlożyc nie da więc nie wiem jak to rozwiążemy:eek:

Witam popołudniowo.
Polski pisaliśmy o 9 a ja dotarłam do szkoły 9.20 :sorry::sorry:
Test na 3 strony A-4 ,ale dałam radę.
O 10 dowiedzieliśmy się,że piszemy jeszcze test z biologii :szok::szok::szok::szok:
Jakoś poszło.:tak::-D:-D
Pod koniec biologii babka przyszła i powiedziała,że już sprwdziła testy z polskiego.
Jak zaczęła rozdawać to załamka:sorry::sorry:
conajmniej 1/3 klasy nie zaliczyła i moja praca ostatnia była ,tak mnie baka przetrzymała.

Z egzaminu z polskiego dostałam 6 ,więc mam ostatecznie 6 na koniec roku.
Pierwsza 6 w historii szkoły :szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę.:-D:-D:-D:-D

Teraz spadam ,bo ok 15,30 Klaudia ma występ na Szantach a ja jeszcze w domu.:szok::szok:

Hej.
jestem zła bo wywaliłam 60 zł na gówniany namiot który po 1 rozłożeni sie praktycznie rozwalil:eek:
nie da się go złozyc- przy pierwszej próbie juz sie jakos dziwnie wygięły druty w srodku:angry:

ja na pewno tego badziewia nie chce- odesłac mu nie dam rady bo sie go zlożyc nie da więc nie wiem jak to rozwiążemy:eek:
Medea jakie druty się wygięły?
Jak tam drutów nie ma?
Jest tylko koło z włókna szklanego,które nie pęka:szok::szok::szok:
Złożyć się da w koło,przynajmniej powinno się dać.:tak::tak:
Przykro mi,że taki Ci się trafił.:-:)-:)-(

Medea jakie druty się wygięły?
Jak tam drutów nie ma?
Jest tylko koło z włókna szklanego,które nie pęka:szok::szok::szok:
Złożyć się da w koło,przynajmniej powinno się dać.:tak::tak:
Przykro mi,że taki Ci się trafił.:-:)-:)-(
są są- normalne druty w nim. nie rurki takie jak w normalnym namiocie tylko druty i przy pierwszej próbie sie powyginały ze namiot jest krzywy jak nie wiem i nie da się go złożyc w żaden sposób:eek::eek:

mam nadzieje, że migosc odda za niego kase bo....:angry:

Hej.

o prosze :szok::szok::szok:
mam nadzieje ze ci koles kase odda:tak::tak:
Witam popołudniowo.
Polski pisaliśmy o 9 a ja dotarłam do szkoły 9.20 :sorry::sorry:
Test na 3 strony A-4 ,ale dałam radę.
O 10 dowiedzieliśmy się,że piszemy jeszcze test z biologii :szok::szok::szok::szok:
Jakoś poszło.:tak::-D:-D
Pod koniec biologii babka przyszła i powiedziała,że już sprwdziła testy z polskiego.
Jak zaczęła rozdawać to załamka:sorry::sorry:
conajmniej 1/3 klasy nie zaliczyła i moja praca ostatnia była ,tak mnie baka przetrzymała.

Z egzaminu z polskiego dostałam 6 ,więc mam ostatecznie 6 na koniec roku.
Pierwsza 6 w historii szkoły :szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę.:-D:-D:-D:-D

Teraz spadam ,bo ok 15,30 Klaudia ma występ na Szantach a ja jeszcze w domu.:szok::szok:
gratulacje :tak::-):-):-):-)
dobra robota:-)

witam sie z wami popoludniowo my juz w domku
bylismy na dzialce u rodzicow
mlody sie wyszalal
ja poczytalam ksiazke
wiec trochesmy odpoczeli:tak::tak:
dzis jak narazie bez zadnej wpadki:-):-):-)

Witam wieczorkiem
U mnie od jakiegos czasu caly czas pada i od razu chlodniej sie w domku zrobilo:tak::tak::tak:
A ja sie wzielam za sprzatanie znowu,bo rodzinka M zrobila mi niezly sajgon:no::no: szok:szok:Wysprzatalam cala chate,pomylam okna i wysprzatalam balkon:tak::tak::tak:No i zaliczylam drugi dzien weidera,chociaz po wczorajszym bola mnie miesnie o ktorych wczesnije nawet pojecia nie mialam:szok::tak::tak::tak:

AS
Gratuluje zdanego egzaminu:tak::tak::tak::tak:

MEDEA
To rzeczywiscie kaszana z tym namiotem:no::no::no:
Ja dlatego takie cos wole kupowac w sklepie po uprzednim obejrzeniu z wszystkich stron:tak::tak::tak:

hejka.

ale jestem padnięta.

po pracy zjedliśmyobiadek i wybraliśmy się na zakupy do carrfurra.oj długo nam zeszło bo jeszce poszliśmy z Oliwka na sale zabaw oj tam sie wybawiła.szalała na całego.dziś nic nie spała w dzień więc juz lezy w łożku wykapana i własnie zasnęła.

zaraz ja mykam wziąć zimny prrysznic bo goraco.

jakies 30min temu ulewa była u mnie,także na dworze chłodniej się zrobiło ale w domu jakoś tego nie czuc jeszzce.

reklama
hejka.

ale jestem padnięta.

po pracy zjedliśmyobiadek i wybraliśmy się na zakupy do carrfurra.oj długo nam zeszło bo jeszce poszliśmy z Oliwka na sale zabaw oj tam sie wybawiła.szalała na całego.dziś nic nie spała w dzień więc juz lezy w łożku wykapana i własnie zasnęła.

zaraz ja mykam wziąć zimny prrysznic bo goraco.

jakies 30min temu ulewa była u mnie,także na dworze chłodniej się zrobiło ale w domu jakoś tego nie czuc jeszzce.
nio i przyszła do nas przed chwila bylo oberwanie chmury:tak::tak:
i dwa czy trzy razy pierdyknelo
a terax juz przeszlo ino ino tak popaduje:tak:

Do góry