reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry wszystkim.

Noc nie najlepsza. Aga znowu bawiła się od 3.00 do 4.30. Ale za to pospała do 8.00.

Pycha tak, jutro jest dzień chłopaka. A ja mam urodzinki. Ha! Ha! Więc może podwójna impreza....:-)

Kalendarjum super , mi sie przuda ja nigdy nie wiem co kiedy :-p

Magda to ty waga jesteś jak ja :-) ,ja mam 1 pażdziernika :cool2: ... zaczynam 29 :no:

Dziewczyny mam pytanko do was
Musze zacząc zacząć jakoś się pozbierac...
Bo ...mieszkam od jakiegoś czasu sama z małym ...tata małego pomaga narazie finansowo ale nie widze mozliwości żebym siedziała w domu a on płacił na nasze utrzymanie ...
Mam działalność gospodarczą zawieszona bo od jakiegoś czasu nie pracuje
Szukałam sposobu zarabiania ale nie takiego że pracuje od poniedziałku do piątku ,mały cały czas w złobku a widzimy sie tylko wieczorami.
Moi rodzice nie mieszkaja w warszawie i tylko czasami moga sie opiekować małym...
I postanowiłam zaryzykować
Chce zamknąć działlność zarejestrować się jko bezrobotna i starać się o dofinansowanie z uni na własny interes
Wiem że trzeba napisać projekt i czekać czy dadza kredyt ,podobno istnieją jeszcze jakieś inne dofinansowania .
Mój problem polega na tym że nie mam pojecia jak sie znaleść w urzędach,gdzie pójsc , jak to wszystko wygląda,procedury,papiery.
Wiecie cos na ten temat:confused:
Potrzebuje kredytu na otworzenie sklepu , tylko zwykły bankowy nie jest realny w mojej sytuacji.
Od czego mam zacząć
:confused:

Mija w takim razie wszystkiego naj, naj, naj... Ja to już jestem w takim wieku, że powinnam zacząć przemilczać fakt urodzin.
Wiesz, z tym dofinansowaniem z Urzędu Pracy to jest tak, że jak go dostaniesz a splajtujesz w ciągu jakiegoś okresu (chyba 3 lat) to musisz te pieniądze oddać. I co wtedy? No chyba, że masz pomysł który wypali w 100%.

Witam wszystkie mamy:-)

U nas ze spaniem nie ma wiekszego problemu mały usypia przy mnie zazwyczaj na dobranocce czy Plebani:-) i zadko sie budzi choc ma dni takie ze musze go wziasc donaszego łozka bo chce sie przytulac:-)

Wszystkiego najlepszego gla małych solenizantów:-) :-) :-)

Mija nie mam pojecia ale moze popytaj w UP czy UM

Dzien doberek:)), my juz po drzemce posniadaniowej::)), teraz maly bawi sie swoim pilotem do karuzeli nad lozeczkiem:szok: juz czasami mam dosc tych melodyjek, wkolko te same:tak: :tak:, ale wazne, ze jemu sie podobaja:-D My dzisiaj chyba poleniu****emy, zdecydowalam, ze nic nie robie dzisiaj, tylko walne sie na kanape i sobie poczytam cosik;-)

reklama
Mija wiesz ja tez chcialam sobie cos otworzyc ale boje sie ryzyka, poza tym z kumpela mialam zalozyc i oczywiscie nie wypalilo bo kumpela nawalila, szkoda bo tez chcialam cos miec swoejgo a nie rpacoiwac na kogos :(

Do góry