reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Normalnie muszę się pochwalić bo zaraz pęknę :-D. Kuba siedział z godzinkę na nocniku i zrobił siusiu i kupkę, a jaki był zdziwony, że nocnik gra :-D.
Lenka, extra filmik :tak: ale jestem pod wrażeniem jak Gaja szybko drepcze :tak:, fajnie się turla z piłeczką :-D.
Ewuniaf, masz strasznie dużo roboty przy calutkiej trójce dzieciaczków <podziwiam>. 3mam kciuki za Hanię i poradnię, za operację Michałka oraz za dzielną Kasię :tak:.
Muszę uciekać, bo Kuba wzioł długopis i popisał mi narożnik :wściekła/y:

Fanta gratki dla Kubusia super że zrobił na nocnik:-);-)a bartuś dziś znowu mi nasikał na podłogę i jest zafascynowany swoim siusiakiem:-Dże coś z niego leci hihi:-D
U nas nareszcie popadało wreszcie lepsze powietrze:tak:

właśnie bartek zjadł drugie danie bo wcześniej zajadał się jego ukochanym rosołkiem a teraz mu ugotowałam kawałek schabu do tego ziemniaczki z koperkiem i gotowany brokuł i marchewka.mały się zajadał:-)cudny widok jak dziecko trzyma w ręku brokuła i go wcina ja dopiero od niedawna się przekonałam się do nie których potraw:-p
Bartuś teraz szaleje i powiem wam że coraz częściej ma te swoje napady histerii tylko raz bardziej a innym razem chwile popiszczy zapłacze i już po wszystkim;-)
U nas nadal pada ale to dobrze:-)
szkoda tylko że z małym muszę siedzieć w domu.

Lena oglądałam filmik!!! Cudnie!!! dzieciaczki są takie słodkie kiedy jeszcze są takie nieporadne:-D ... i ta piłeczka!!! Naprawde cudnie

Fanta gratuluję nocniczkowych postępów!!!! Dzielnego masz syna:-D Już sobie wyobrażam to zdziwienie na twarzy kiedy nocnik zaczął grac:-)

Aguska widze że zdrowe odzywianie to u was podstawa. Moj Michał tez uwielbia wszystkie warzywka ale Kasia niestety ich nie znosi- w ogóle to taka mięsiara mogłaby samym moięsem żyć.
A napadami histerii sie nie przejmuj, nie reaguj za bardzo to sam załapie że płacz mu nic nie daje.... Dzieci wyrastają szybko z takich zachowań!!! I nie smutkaj się bo wszystko bedzie dobrze!!!!:tak::tak::tak:

Ide kapać moje potworki!!! Może jeszce wlece jak już wszystkie będą spać!!!

Moje już w łóżeczkach więc czas na chwile relaksu:-D Byle wyciągnąć nogi na stole i napić sie lampeczki winka....
Zyczę wszystkim mamusiom spokojnej, przespanej nocki!!!

reklama
Fajny filmik z tymi kroczkami;)
Ja maiałam gdzieś filmik jak moja Amelka raczkowała, a raczej jak pełzała:D
Dziś pogoda lepsza, pomimo opadów;)
No Amelka dziś dziadkowi kapcia wrzuciła do wc i zamoczył się trochę:D
heh

Do góry