reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As czekam z niecierpliwością na fotki z komunii!!!:tak:
A rozmowa z synem całkiem niezła :-D:-D

Fanta ciśnienie chynba jest dzisiaj kiepskie bo też sie czuje jakaś taka beż zycia, padnieta.... oczy sie same zamykają... Kubuś jest mistrzem z sikaniem do szuflady!!!:-D

wszystkim czujacym sie zle zycze poprawy samopoczucia

reklama
Kubusiowy wstał i cosik mi marudzi więc kawki jednak w spokoju przed kompem nie wypiję :dry:. No cóż, bywa...
Ewuniaf, ja również życzę poprawy samopoczucia, lepszej aury i ustabilizowania się pogody i lepszego ciśnienia :tak::-);-)

Obiecane fotki.
Mój mały komunista I stopnia :-D:-D:-D

Załączniki

• img312.jpg
    img312.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 32
  • img311.jpg
    img311.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 29
  • img310.jpg
    img310.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 31
  • img313.jpg
    img313.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 32
As, eleganckie fotki. Widzę, że Kuba jako jedyny ma garnitur. Strasznie poważnie Ci wyszedł, jak na dziewięciolatka :-). Zadowolony, że może już przyjmować komunię? Ja pamiętam jak mój brat zawsze piszczał i pytał dlaczego wszyscy na mszy podchodzą i ksiądz daje im jeść a małym dziecią nie :-D

hejo i ja wracam zaraz 2 kawke muszę wypić bo coś mi się spać chce chyba naprawde ciśnienie jest nie ciekawe.
Byliśmy z bartusiem na troszke na dwórku ale jakoś tak pochmurno niby nie zimno ale tak nie przyemnie jest więc pokręciłam sie z nim nie daleko domu i wróciliśmy.
bartuś jest marudny nie wiem czy go coś nie łapie.
Fanta no nie źle fajna miejscówka na siusie:-D
bartek natomiast zawsze wchodzi do szuflady tatusia:-Dostatnio miał chyba zamiar tam spać bo wziął swoją podusie i sie tam pokłdał:-D
As ale masz syncia przystojniaka super zdjątka;-)
Zdróweczka dla chorowitków

ja idę zrobić sobie tą kawę bo zaraz przysnę a Bartek szaleje więc energia i ja muszę mieć
Przed chwilą bawiłam się z nim w rymowanki nawet mnie trochę słuchał:-):-D;-)

witam w sobotni poranek!!!!

Ja zaraz zabieram sie za znienawidzone przasowania bo musze Kasi na wyjazd ubrania przygotować i jakoś mądrze spakować!!!!

Zycze wszystkim miłego, słonecznego weekendu, no i chwili na poleniuchowanie!!!

lena gratki dla Gai u was chyba ząbki nie źle wychodzą?mało boleśnie?
U nas z ząbkami nadal problem bo dziś zajrzałam do buziaka Bartka i wystaja kiełki 3 a dookoła jest opuchlizna więc nie ciekawie mam nadzieje że szybko wyrosnąl te ząbki bo mały jest okropny marudzi i płacze:-(
A ja może dzi jakieś ciacho upichce ale jeszcze nie wiem zaraz zajrzę na przepisy od was;-)może coś ciekawego tam macie:-)

reklama
Do góry