reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena gratuluje kolejnego ząbka!!!! i życze udanej zabawy!!!!!

Aguska nie zazdroszcze ci wiem jak dzieci potrafią marudzić przy zebach....
Trzymaj sie dzielnie i życze choć chwilki wytchnienia.

My zaraz śmiamy na działke na grilla - juz sie tego karczku nie moge doczekać!!!!

reklama
Lena gratuluje kolejnego ząbka!!!! i życze udanej zabawy!!!!!

Aguska nie zazdroszcze ci wiem jak dzieci potrafią marudzić przy zebach....
Trzymaj sie dzielnie i życze choć chwilki wytchnienia.

My zaraz śmiamy na działke na grilla - juz sie tego karczku nie moge doczekać!!!!

Oj myslę, że zabawa bedzie udana;)
Miłego grillowania;)

Lena gratulujemy ząbków;) Ile ma Twoje dziecko??:)
Aguśka-wiem o czym mówisz , moja córeczka na ząbki też strasznie marudzi:(
Dziś jest taka kochana, w dzień po spała z 2 godziny;)
Później ładnie na dworzu z dziećmi się bawiła(nawet nauczyła się wchodzić na taki duży samochod do przyczepy;P)
Z jedzeniem dziś też dobrze idzie;)

Witam w niedzielę :-) wybaczcie że nie poczytam ale ja tylko na chwilę :tak: zaraz do kuchni obiad trzeba robić ;-) wczoraj cały dzień u teściowej, fajnie było :tak: dzisiaj siedzę w domu, a po południu na cmentarz :tak: dzisiaj ma przyjść babka do auta, mam nadzieję że go kupi bo mówiła że jest pewna :sorry2: no zobaczymy jak to wyjdzie ;-) uciekam do kuchni, miłej niedzieli życzę :-)

Lena gratulujemy ząbków;) Ile ma Twoje dziecko??:)
Aguśka-wiem o czym mówisz , moja córeczka na ząbki też strasznie marudzi:(
Dziś jest taka kochana, w dzień po spała z 2 godziny;)
Później ładnie na dworzu z dziećmi się bawiła(nawet nauczyła się wchodzić na taki duży samochod do przyczepy;P)
Z jedzeniem dziś też dobrze idzie;)
Gaja za 2 tyg bedzie miała roczek;)

Hej dziewczyny!!!!

Dzisiaj moja mała Kasia pojechała na swoje wymarzone zielone przedszkole. Oczywiście ona szczesliwa i z usmiechem od ucha do ucha a ja pełna obaw jak sobbie poradzi. To jej pierwszy nocleg poza domem....
Wyobraźcie sobie jak sie pusto i cicho w domu zrobiło... chyba wcale mi sie ta cisza nnie podoba:szok:

lena jak to szybko minęło... wow...pamiętam jak tu pierwszy raz napisałaś a twoja córcia miała pół roczku.. a tu już rok....
nieźle....

wybaczcie dziewczyny ale szczerze w wakacje to ciężko być na bieżąco
jak ładna pogoda to dużo czas spędzamy na dworze a jak siedzimy w domu to więcej czasu spędzam z diewczynkami... Emma już nie tylk lezy i śpi.. ale potrzebuje więcej czasu :-p hehe
wiadomo :-)

ewuniaf trzymaj sie i uwierz kasia napewno sobie poradzi;-)
Vikamcia masz w domu 2 ksieżniczki więc rozumiem że rzadko wpadasz;-)
U nas ok Bartuś już śpi
wiecie co dowiedziałam się dzisiaj że moje dziecko umie wchodzić po schodach:szok:u nas na klatce są dosyć wysokie więc wchodzi za rączkę ale byliśmy na spacerku i po drodze były schodki takie nie za wysokie ale jak na wysokość Bartusia to idealne więc mały uciekł mi w ich kierunku i ja się bałam że zaraz będzie wypadek a on sobie po nich śmigał w szoku byłam jeszcze z zejściem były problemy ale nawet nie wiedziałam że on to umie!dumna jestem z niego;-)

lena jak to szybko minęło... wow...pamiętam jak tu pierwszy raz napisałaś a twoja córcia miała pół roczku.. a tu już rok....
nieźle....

wybaczcie dziewczyny ale szczerze w wakacje to ciężko być na bieżąco
jak ładna pogoda to dużo czas spędzamy na dworze a jak siedzimy w domu to więcej czasu spędzam z diewczynkami... Emma już nie tylk lezy i śpi.. ale potrzebuje więcej czasu :-p hehe
wiadomo :-)

Kochana oj zleciało, zleciało;)
Ostatnio Cię wywoływałam ale cisza;)aż w końcu:)
Pisz co tam jeszcze u Ciebie;)

reklama
Do góry