reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Dziękuję wszystkim za troskę. Chyba już jest lepiej, chociaż wczoraj wieczorem wyglądało to nieciekawie - miałam prawie 38,6 gorączki:szok:. Ale wzięłam tabletkę, poszłam spać i nawet mój mały chyba widział, że z mamusią coś nie tak, bo dał mi się wyspać:tak:. Cycol boli już mniej, więć chyba te masaże, okłady i kapusta pomogły.
Kunda i Magda - też trzymam za Was kciuki !!!

reklama
Witam
ja tez juz na nogach,ale moj mały w łuzeczku siedzi od 7.45 i wcale go nie wyciaagam:eek: niech sie sam pobawi troche,a teraz widze ze zasnoł(z nodow);-)
ja dzis do urzedu liste podpisac musze jechac
AGA trzymam kciuki za rozbijanie kamyczka
ZUZIA ciesze sie ze juz jest lepiej

Załączniki

• dawidek i alanek 014.jpg
    dawidek i alanek 014.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 38
Brenda - to grzecznego masz synusia, że tak ładnie bawi się sam w łóżeczku (i do tego zasypia z nudów:-D:-D:-D), mój jak się znudzi to potrafi o sobie przypomnieć (wrzaskiem, oczywiście);-).

ZUZIA oj moj tez krzyczy i piszczy,wyzuca smoka za łuzeczko i sie cieszy ale ja sobie z tego nic nie robie tylko wstaje i podaje mu smoka,i odchodze :tak: wiec biedak daje sobie na luz po pewnym czasie;-)

Brenda - mój niestety się rozkręca i muszę mu zaproponować inną rozrywkę. Na szczęście mam jeszcze kojec, w którym ma pełno zabawek, a w ostateczności siedzi w foteliku i patrzy co porabia mamusia;-):-D. A jak mam wolny czas to bawimy się razem i tak jest dla niego najlepiej (ale w domku też coś trzeba zrobić...)

Ha, ha - właśnie dostałam maila od koleżanek z pracy z Instrukcją obsługi żony i śmieję się do teraz:tak::-D:-D:-D. Niewątpliwie pisama jest przez facetów. Jak ktoś ma ochotę poprawić sobie humor, to prześlę.
Właśnie, może powymieniamy się adresami i będziemy sobie przesyłać różne głupoty??? Ja dostaję tego sporo, a niektóre są rewelacyjne;-).

Witajcie!
Hmmm co do mam co tu nie zagladaja -to racje kilka pracuje ale sa tez takie co pojawiaja sie na forum tylko "do nas" nie zagladaj
Dzis mam dzien poprawiania wlasnej urody-ide do kosmetyczki i fryzjera bo jakos czuje sie zaniedbana
A jutro pryskamy cala rodzinka na zakupy na zime bo tu u nas nic ciekawego nie ma- moze do Lublina sie pojedzie albo Chelma??
A wy ( te kore mieszkacie w malych miastach) potaficie sie ubrac w tych malych sklepikach???

Dzien doberek:-D my tez juz jestesmy po sniadanku i mamy wolna chwilke, zeby poklikac. Ostatnio wogole tych wolnych chwil coraz mniej, bo maly szaleje i potrzebuje wiecej uwagi, trzeba oczy z tylu i z przodu miec:szok: A i ja mam sporo innych zajec, a to rozmowy o prace a to jakies testy i egzaminy itd. Nie ma nawet czasu zeby w tylek sie podrapac.

reklama
Do góry