reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia dobrze bedzie, mnie polozna rozsmarowywala cycole i kladla na nie lodowata kapuche:tak:, zapach moze nie byl superowski, ale po dwoch dniach mi przeszlo i obylo sie bez antybiotyku. Rozsmarowuj piers pod cieplym prysznicem, bo wtedy sie naczynka rozszerzaja i mleko latwiej splynie. Trzymam kciuki za udana kuracje!:-)
My dzisiaj dalej mamy ladna pogode, wiec korzystamy jak mozemy. Upieklam dzis szarlotke, bo jutro gosci mamy. Ciekawe, czy im bedzie smakowac:confused:

reklama
Witam!:-) Ja dopiero teraz moge cos piasac bo myslalam ze juz nam komp siadl.juz mnie straszyli ze wirus..... ale juz jak widac na szczescie jest ok:tak: :-)
noelia Dziekuje juz sie dobrze czuje:tak: Na szczescie w nocy mi przeszlo a woda rano juz byla:tak: Ale pecha mialam wczoraj bo ja ogolnie to mam problem i raz na tydzien nie raz tylko sie zalatwiam a tu wczoraj jak wode wylaczyli to mnie zlapalo.......:wściekła/y:
Moje sloneczko dzis poszlo o 20;00 spac wiec wieczor mam wolny.:-)

Witam wieczorkiem
u mnie dzis pogoda super,spacerowałam z małym do bulu;-)
jutro tez ma byc ładnie wiec tez bedziemy kozystac,ale jutro podejde sobie na plaze popatrzec na morze
moje dziecie nauczyło sie zasypiac szybciej niz o 22.00 i jestem szczesliwa z tego powodu
IWONK a z mam siedzacych ----co niektore zrobiły sie pracujace i nie maja juz tyle czasu zeby poplotkowac z nami
ZUZIA wspołczuje:-( choc niewiem jak to jest bo muj synus nie cycolił

Chyba już zmykam spać. Jestem na nogach od 5.30. Aga zapewniła mi radosny poranek.;-)
Rano muszę wstać, bo mój mężulek jedzie wcześnie do szpitala na rozbicie tego kamienia. Niestety prywatnie, bo na kolejkę z NFZ to by się nie doczekał. Mam nadzieje, że to kruszenie się uda i wszystko będzie OK>

Dobrej nocy mamuśki!!!

Witam wpadłam powiedziec dzien dobry i wstawac spiochy!!!
My dzis idziemy do neurologa, potem zakupy i rehabilitacja wiec w domciu bedziemy poznym popołudniem:-)

dzień dobry!!!!!!!
Kunda i Magda trzymam kckiuki zeby wszystko poszlo dobrze

idę robi kawusie jak za dawnych czasow, napije się ktoraś?

reklama
Do góry