reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas tez pieknie i slonecznie. Obiad zrobiony, maluch drzemie. Pozniej zaliczymy obowiazkowy spacerek.
My tez planowalismy wczoraj jeziorko, ale nie bylo pogody. Mały oczko ma juz OK.:-)
Lena - co tam w pracy slychowac? Zyjesz kobieto? :-)
beata - a co ciekawego wystawiasz na allegro? Moze jakies ubranka po dziecku? :-)

reklama
Laseczki żyje zyje;)
Zgarnełam kase ide pojutrze ubezpieczyc auto;)
Było fajnie takie panował swiateczny nastroj:)
Teraz sprztam chatke i na 14 mykam znowu do pracy:)

Cześć dziewczyny!
Wybaczcie ale nie nadrobie Waszych postów <3 strony to jednak za wiele>, a oczy to mi się same zamykają. Mały mi się przeziebił i od piątku mam prawie nie przespane nocki. W weekend jeszcze było miarowo, bo budził się tylko co jakiś czas i chrczał, a jak pojawił się katar i kaszel to już masakra. Puki co podaje mu witaminki i inne pieroły. Jak się pogorszy to będę z nim szła do lekarza. Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie i że po 7 dnich katarzenia mu przejdzie. Ja dziś ratuję się kawą ale dziś już na pyszczek padam... Mam zamiar położyć się spać jak tylko mały uśnie.
Miłego dnia dziewczynki! :tak:

Witam kochane.:-):-)
Doszłam na Jasną Gorę chyba resztkami sił ,ale za rok znów idę.:-D:-D:-D
To najcięższa pielgrzymka na jakiej byłam ,ale dałam radę .:tak::tak:
Wszystkie intencje zaniesione,pomodliłam się za nasze aniołki i prosiłam o wstawiennictwo dla nas wszystkich .
Kilka razy mówiłam intencje dla BB w naszej grupie podczas modlitwy.
Nie wiem czy to coś da,ale nasz ojciec przewodnik ma moc uzdrawiania i udziela specjalnego błogosławieństwa...
Pożyjemy ...zobaczymy...doświadczymy....
Nogi mam w opłakanym stanie ,ale chyba bez szpitala się obędzie.;-);-);-)
Klaudia też nie była by sobą gdyby obyło się bez sensacji. :baffled::baffled:Trzeciego dnia przestała oddychać podczas marszu i podjechała kawałek karetką .Napędziła mi niezłego stracha :crazy::crazy:
Dostała jakieś leki i na szczęście minęło,choć lekarz kazał wracać do domu to ta dzielnie wytrwała do końca i do Częstochowy wchodziła z uśmiechem na ustach .
Uciekam bo zmęczona jestem ...
Idę odsypiać :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie
ja normalnie mam jakiś koszmar od wieczora o 2 w nocy coś mnie nagle obudziło zajrzałąm do dziewczynek do łóżka a Wiki była rozpalona jak ogień...pooglądałam ją i zobaczyłam coraz więcej tych "bąbli od komarów"jak to lekarz nazwał partacz jeden
angry.gif
dawałam nurofen na zbicie wysłałam chłopa do szpitala zeby dał antybiotyk bo przy liszajcu przecież musi być a on stwierdził,że śpi i nie da nic możemy sobie jechać do szpitala w miescie obok jak ja bym go dorwała
angry.gif
No więc rano pojechaliśmy bo doszły drgawki a krostki to już ma na całym ciele
unhappy.gif

w dodatku z tego ma zapalenie gardła i swędzi ją to strasznie :wściekła/y:mam dość!!

fanta zdróweczka dla Kubusia oby to tylko małe przeziębienie;-)
anulaaa zdroweczka dla corci
as ty to zawsze masz jakieś przeboje fajnie że pielgrzymka sie udała;-)
lena a ty taka zapracowana kobieta jesteś;-)

Bartuś właśnie się obudził ogląda myszkę miki zaraz dam mu obiadek i ruszamy na plac zabaw:-)

Justa współczuję przeżyć :no:
Anulaa zdrówka dla Wiki :tak:
Fanta na kaszel najlepiej daj mu syrop prawoślazowy na nosek ja dawałam nasivin i maść majerankową :tak: no i zdrówka życzę :tak:
As super że doszłaś i obyło się bez poważnych szkód :tak: teraz odpoczywaj :-)
Asienka no po Kubie będę wystawiać :tak: bluzę z 5-10-15 i kilka par butów, z elefanta, adidas i timberlanda i sandałki, mam nadzieję że ktoś kupi bo kaska potrzebna :dry:

Moje dzieci śpią :sorry: na pewno Kubek się nie długo obudzi, ziemniaczki już się gotują jeszcze tylko schabik usmażyć i wolne :tak: coś się chmurzy co chwilę mam nadzieję że nie będzie padać bo chce na cmentarz skoczyć bo nie byłam :tak: idę do kuchni :-) zajrzę jeszcze później ;-)

hej my po spacerku:-)
mały dziś nie chciał jeść obiadu więc zrobiłam mu teraz parówki przynajmniej to zje
zaraz zbieramy sie na małe zakupy do carefoura i zajdziemy do ccc bo chce Bartusiowi kupić trampeczki bo wszystkie buty tragicznie zniszczył:szok: i w sumie nie ma żadnych butów a na adidaski jeszcze za ciepło;-)
miłego dnia

My tez po spacerku, teraz tatus z Ksawkiem poszli do dziadkow. Przyszly foty z allegro. :-)Super sam, mam teraz co robic porzadkowac, ukladac i opisywac 300 zdjec. Bu.... straszne:szok:

fanta i anulaaa - duzo, duzo zdrowka dla Waszych pociech. Już sie taka pogoda robi jesienna wiec nietrudno o zaziebienie.:-(
as - witaj, dzielna z Ciebie kobieta, jestem godna podziwu. Dziekujemy za wszystkie modlitwy.:-)
Beata - ja tez dzisiaj schaboszczaka upichcilam.
No coz lece swietowac.;-) Zostajemy w domku. mezol kupil 3 fiatki i winko. :-)Trzymajcie kciuki, aby Junior jakos usnal wieczorek.

reklama
Asienka kciuki zaciśnięte:-);-)
a my z bartkiem byliśmy na zakupach i kupiłam mu te trampeczki zdziwiłam sie bo rozmiar 22musiałam kupić są troche większe ale może tropche pośmiga i tylko 19,99zł;-)
A Bartek zrobiłam nam w sklepie mega afere pierwszy raz aż tak!!!!!!!ale cóż to tylko bunt

Do góry