reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anulaa super z przeszczepem, oby pieniążki się znalazły :tak:
As jak stajnia?

Witam, Wy piszecie że gorąco a u mnie dzisiaj wiatr i pochmurno :sorry: zmęczona jestem, nic mi się nie chce dzisiaj :sorry: ale to przez tą pogodę :tak: Kuba się bawi u siebie, M poszedł do właścicieli mieszkania gadać a ja korzystam z okazji :tak: pies zaczyna mnie już wkurzać, bo ma dwa miesiące i nauka sikania na dworze jest :confused2: no masakra jakaś, gorzej niż z dzieckiem :sorry: klucze od mieszkania dostaniemy we wtorek i od razu wchodzę z malowaniem i jak się uda załatwić transport i ludzi to w czwartek od razu przeprowadzka :tak: oj jak ja nie lubię tak na szybko :sorry: wkleję Wam zdjęcia jak mi się uda :tak: pierwsze to Kuby pokój, potem przedpokój, duży pokój, kuchnia, znowu duży pokój i na końcu pies z Kubkiem :-)

Załączniki

• 2011.jpg
    2011.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 20110812.jpg
    20110812.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 33
  • Jh.jpg
    Jh.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 30
  • Kuchnia.jpg
    Kuchnia.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 35
  • Pokoj.jpg
    Pokoj.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 25082011.jpg
    25082011.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 37
Witajcie!
Anulaaa - super, ze jest zgoda na przeszczep. Mam nadzieje, ze znajdzie sie kasiorka!:-)
Beata - super mieszkanko! Jaki slodki sikawkowy szczeniaczek!:-D
My dzisiaj zaliczylismy jeziorko. Po powrocie zrobilismy kebabowa salatke oraz ciasto snicers. :-)
Lece, bo juz padam!
Dobranoc!:-)

Cały dzień na powietrzu dzisiaj spędzony. Gorąco ale w cieniu szło wytrzymać.

Mieliśmy za to nie fajną przygodę na działce:no:. Malucha użądliła pszczoła:szok::wściekła/y:. Dopiero po czasie zajarzyłam jak znalazłam żądło na nodze:baffled:. Ryk niesamowity. A spał w wózku jak to się stało, więc miał nie fajną przedwczesną pobudkę:no2:.

Beata mieszkanko fajne:tak:. To wojskowy blok? bo mamy takie same kafelki na podłodze w kuchni:tak::-D. Może zbieg okoliczności.
Najważniejsze, że na swoim. Żeby Wam się dobrze mieszkało:happy:. A jaki macie metraż?

Witam się niedzielnie,
ja tylko na chwilkę, jutro poczytam co u Was :-) my po imprezie, wszystko było ok, Marcin zadowolony. Ostatni goście niedawno pojechali do domu, a my odpoczywamy. Pojedziemy na rowerki :-)
Miłego dnia!

Hej :-)
Gimpelka brawoooo :-) wiem jaki był upał bo my cały dzień spędziliśmy w aucie BEZ KLIMY :angry::-D
ja dziś po wczorajszym jakaś niedobita byłam dopiero jak mój na mecz pojechał to dostałam powera i zrobiłąm trzy prania i posprzątałam sobie ;-)
tylko tak się zastanawiam kiedy mam zebranie w przedszkolu nawet badania kału jeszcze nie zrobiłam :confused: przy tej Warszawie jakoś nie myśle o niczym innym ...
a wieczorkiem piernika upiekłam więc zapraszam i zimny redsik do tego ;-)

Witam sie po weekendowej nie obecności :tak:.
Widzę, że pierwsza jestem :-D. Fajnie, fajnie ;-).
Strasznie szybko zleciało mi to wolne, może aż za szybko
eek.gif
. W piątek mężuś wyciągnoł mnie na lagunę do Gryfina, w sobotę byliśmy u babci na urodzinkach <zadowolona baaardzo z prezentu
yes2.gif
>, a w niedziele pojechaliśmy na ognisko <tak spontanicznie>, a później do siostry T i tak nam zleciało
biggrin.gif
. Prawie przez cały weekend pogoda dopisywała, tylko w sobotę się trochę poknociło ale dopiro po południu. Dziś jakoś od rana spać nie mogłam
shocked.gif
, uszykowałam mężusiowi kanapki do pracy, pogadałam z teściową, poczytałam trochę książkę, wypiłam kawkę i stwierdziłam, że zajrzę do Was puki mi mały śpi
yes2.gif
.
Anulaaa, gratulację! Bardzo się cieszę, że dostaliście zgodę na przeszczep :tak:.
Gimpelka, grztuluje wytrwałości :tak:. Fajnie, że Wojtuś był grzeczny na pielgrzymce :-).
Lena, zdrówka dla Gai :tak:. Jak się dziś perełka czuje?
Justa, zazdroszcze pokazów Air :tak:. Opowiadaj jak wrażenia :-).
Beatka, fajne miszkanko. W końcu mogę pogratulować :tak:. Kiedy będziecie się przeprowadzali?
Karolcia, jak tam po użądleniu? Lepiej? Ucałuj maleństwo :tak:
Aguska, widzę, że u Was to spacerowo weekend minoł :-) i dobrze trzeba korzystać puki pogoda :tak:

Witam ;-)
My wczoraj dzień pełen wrażeń. W myślęcinku impreza już od 12. Pożegnanie okręgu pomorskiego i pożegnanie lata, także było co robić:-).

Po użądleniu ani śladu:szok:! To już większe bąble i ślady ma po ukąszeniach tych cholernych komarów:wściekła/y:!

Dzisiaj jadę po obiadku odwiedzić taką przyszywaną babcię. A popołudniu muszę siedzieć z tyłkiem w domu:crazy: i czekać na szanowną komisję z energetyki:dry:. Będą sprawdzać gniazdka. Już jestem wrogo nastawiona. Tekst na ogłoszeniu mnie rozjuszył - "Obecność OBOWIĄZKOWA!":crazy::wściekła/y:

Witam sie i ja z kawusią:-)
Beata fajne mieszkanko a psiak cudny no i twój synuś też;-)pewnie bardzo mu sie to podoba że ma pieska?:-)
anulaaa masz jeszcze kawałek piernika?bo ja chętnie kawalątek bym chciała:tak::-D
Gimpelka fajnie że Wojtuś wytrzymał taka wyprawe gratulacje:-)
agulek fajnie że urodzinki udane a jak solenizant smakował mu torcik?:-)

a ja dziś nie wiem chciałam iść z małym do koleżanki i jej córci ale pogoda coś taka dziwna ponoć ma nie padać ale wiadomo jak to jest zmienia się co chwile ta pogoda.zobaczymy po obiadku może sie wybierzemy
a my wczoraj z m obcieliśmy bartusia i wygląda jakoś doroślej:-D to już 3 jego obcinanie ale grzeczny był

reklama
Mały od samego rana bawi się odkurzaczem, znowu... Nie mam już na niego pomysłu, bo ile to można zakazywać i tłumaczyć :sorry:, więc niech się bawi. Może za jakiś czas znudzi mu się :tak:.
Karolcia, dobrze, że po ukąszeniu nie ma śladu :tak:. Nie rozumiem po co będą Wam gniazdka sprawdzać :eek:.
Aguska, to fajnie, że Bartuś daje się Wam bez problemu obciąć. U nas jest z tym problem :confused2:

Do góry