reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
agulek - moj 1,5-roczny synus, jak ma dobry dzien drzemie przedpoludniem prawie 3 godzinki :-)
As - ja tez chce dostawac takie prezenty na zly humorek. Jak mam zly dzionek to funduje sobie czekolade nadziewana Milke i ot tak sobie rekompensuje zly nastroj.:tak:
As dowciapny jest ten Twoj syn :-D
A propo mebli to mam siedzonko ze skory naturalnej w kolorze brazu. Naprawde fajna rzecz, zwlaszcza przy dzieciarni. Przetrzesz i nic nie widac. Super sprawa!:-)
Beata - 100 latek dla synka
Dużo szczęścia i radości.
Samych uciech i słodyczy.
W życiu tylko pomyślności.
Nigdy żadnej troski - życzy e-ciotka :)

Ostatnia edycja:
Beata wszystkiego naj
23_34_1.gif
dla synka!

Skończyła się licytacja spodni, które chciałam kupić, takie na śnieg dla starszaka. I doopa:-(. Przebili mnie a więcej bym nie dała za używane spodnie:no:. Nic, będzie się trzeba rozejrzeć dalej.

Mały już śpi, wykapany. Zazwyczaj kąpiemy Go później ale dziś był zmęczony, bo spał tylko raz. Pewnie się jeszcze obudzi, ale już wykąpany :-)
As świetne mebelki, może w następnym roku też podobne kupię do nowego domku ;-)
Beata wszystkiego najlepszego dla Synka z okazji 3-cich urodzin!
Ja dziś za wiele nie narobiłam, jakiś leń mnie opętał ;-)
Miłego wieczorku, spokojnej nocki!

agulek - super, ze maly usnal. ;-)Ksawek spal mi dwa razy po godzinie. Ostatnia pobudka byla o 17, teraz siedzi z tatusiem w sypialni. Ciekawe, czy usnie?!:eek: Nieraz fajnie tak poleniuchwac. ja dzis mam mega energii, ale juz czuje, ze sie juz conieco wyladowala. No nic ide robic liste zakupow i pisac listy motywacyjne.
Dobranoc Kobitki!!!:-)

Heloł.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK:-D:tak:. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali:-D.

witajcie kochane wróciłam:-)
wszystkim maluchom które dziś poszły do szkoły życzę uśmiechu na buźkach i oby szkoła im sie spodobała;-)
u nas też już jesiennie teraz jest 14 st:szok:ale całe szczęście słoneczko wychodzi.
dziś biorę Bartka na miasto pochodzimy troche może zajdziemy do babci to sie zobaczy:-) oczywiście idziemy bez wózka tylko podjedziemy sobei autobusem
wczoraj mój synuś gdy pytałam go czy będzie mechanikiem samochodowym odpowiedział że tak:-D on uwielbia wszystko co ma koła zwłaszcza autobusy samochody czasem jak idziemy chodnikiem a jedzie autobus to robi afere że on chce do niego wsiąść albo dotknąć!!!!!!fascynuja go koła i duże machiny:-D
nie pamiętam która co pisała bo przyznaje sie przeczytałam po łebkach więc jak sie wdroże to może odpisze;-)
ja teraz pije kawke a Bartek właśnie szaleje z babcia:-Di z workiem na śmieci

reklama
Witajcie,
ja tylko na chwilę. Marcin w nocy dał mi popalić, miał temp. Dawałam Mu syrop i spadła ale wstawał, coś mówił itp. Teraz też jest jakiś marudny :-( i coś mi się wydaje, że temp rośnie :-(
Miłego dnia!

Do góry