reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asienka 18-ta fajnie by było....miałabym trochę czasu dla siebie ale u nas nie ma na to szans. Czasami jak po południu Go zetnie to w tym czasie śpi. Później jest kąpanie i najczęściej ok 22 idzie spać.
Teraz jeszcze śpi, już prawie 2h szok :-)

reklama
łał, mój Otek nie lubi spac w nocy:] Zasypia miedzy 20:00 a 20:30, ale juz o 5 budzi sie na jedzenie, czasme udaje mi sie go uspac , sparams ie zeby nie jadł przed 6 rano. A w nocy i tak sie budzi, minimum dwarazy, na wodę albo sam uśmiech:]

A prasowanie u mnie tez czeka, u mnie własciwie zawsze czeka cos do prasowania:] Niestety:(

Witajcie!
My dzisiaj pierwsi. Maly wstal ok. 6 rano.:szok:
Zebole go mecza. Dzisiaj jestesmy sami do wieczora, a maly ma bardzo ciezki dzien. :-(
Wychodzi jemu dwojka na dole.;-)
krolcia - szybko Ci zleca 2 tygodnie! Zobaczysz!!:tak:
anulaaa - to dawaj te poczki, beda idealne do kawki!;-)
Zaraz biore sie za sprzatanie i jajecznice dla juniora.
Milego dnia!!!:-D
oj bidulek się nacierpi przez te zębiska :sorry::sorry:

Wcięło mi cytaty i nie pamiętam co komu miałam napisać....
AAa.Widzę nową fotkę Otka -pięknie

i tyle co pamiętam ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam się środowo.
Ostatni dzień wakacji --tak szybko zleciały ,że szok :szok::szok::szok:

Napisałam wczoraj posta w nocy do Was i mi go wcięło.
Skopiowałam więc z innego działu ;-);-)
Opisałam wczorajszy pobyt u lekarki teściowej w telegraficznym skrócie..:sorry::sorry:
temat teściowej w szpitalu jest od ponad 7 tygodni stale poruszany,ale już teraz mnie wpienili na maxa.
Teściowa ma już 3 lekarza prowadzącego i każdy ma inne zdanie na temat.
Robią wszystko,żeby nic nie robić....
Wyniki ma okropne a testują z dawkami leków.
Miała 5 tabl.Furosemidu i było już lepiej to zmniejszyli na 4 -skoczyły albuminy-reakcja?
To organizm musi się na nowo przyzwyczaić do cięzszej pracy.
Następny dzień i kolejne wyniki-znów kreatynina mocno w górę,albuminy bardzo wysokie i mocznik :sorry2::sorry2:
do tego co kilka dni skoki temperatury
Reakcja.
Wiecie państwo to chyba jednak za mała dawka i znów kolejna zmiana....wracamy na 5 tabletek

Widać ewidentnie ,że to nerki ,a szukają dziury w całym...
Dziś powiedziała,że ostatecznie to zrobią jeszcze jedno badanie (echo serca przez przełyk) i jak ono wyjdzie dobrze to prześlą ją do specjalistycznego szpitala na nefrologię ,bo nerki trzeba przebadać....

To ja się pytam co oni badali przez te 7 tygodni???
No cały czas nerki ,ale nie zrobili biopsji ,bo takiej igły nie ma...
Nie zrobili Uroskopii bo za drogie badanie,nie zrobili urografii bo nie widzą wskazań medycznych...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kurka ,a jak poprosiłam o analizy porównawcze z kilku konsylium to powiedziała mi ,że się nie znam bo to tylko dla lekarzy.
Wtedy jej powiedziałam czego oczekuję ,jakie badania powinni zrobić i jak powinna być prowadzona cukrzyca w szpitalu:sorry2::sorry2::sorry2:
Kazała mi się uspokoić i zaczeła normalnie rozmawiać jak z człowiekiem a nie jak z ufo.:sorry2::sorry2::sorry2:

Wyszłam wkurzona na maxa i mąż ,żeby zrobić mi przyjemność i załagodzić nieco moje skołatane nerwy zabrał mnie na zakupy .:-D:-D:-D
Kupiliśmy takie mebelki ,ale w innym kolorze do salonu :tak::tak:

Jupiter

Dzięki gimpelka .:tak::tak:

Sytuacja sprzed chwili...

Oglądam jeszcze raz fotkę Otka.
ten czubek i te łapki w fajnym ułożeniu .
Kuba podbiega i komentuje .
Mamuś ta lalka to jak dziecko wygląda :-D:-D:-D:-D:-D

A ja dziś dostałam powera jakiegoś prasuje sprzątam piore od rana :-) ale już koniec nic już nie robie starczy na dziś :-)
As mam identyczne tylko materiałowe i też jasne wyglądają jak .... przy trójce dzieci jak byłam na nie za skórą bo się poci na niej i niewygodnie tak teraz wolałabym sto razy skóre bo nałożyłam narzutke i leżała spokojnie na czystym a tego cholerstwa brudnego nawet doprać nie idzie .... skóra lepsza w czyszczeniu ;-)

Tak myśle jakby tu z tą teściową rozegrać :laugh2: bo mój to by chciał ale żebym jej w końcu powiedziała coś od siebie co by jej w pięty weszło ..... :rofl2:
Tyle nam namąciła że nie jest za nią nic a nic... nawet jeździć tam nie chce :confused2:

Witajcie, ja tylko na chwilkę :tak: M jeździ załatwia prąd, wodę i gaz, teściu ze szwagrem wypakowują w świętoszowie dwie paki pierduł i potem tylko meble zostały :tak: ale i tak jeszcze jutro będzie trzeba jeździć i przenosić resztę :sorry: ja już mam dosyć, dobrze że siostra Kubę mi pilnuje od wczoraj :tak: przez tą przeprowadzkę zapomniałam że mój syn ma dzisiaj urodziny, ale i tak to nadrobimy imprezką urodzinową :-) idę szykować obiad dla chłopaków, mam nadzieję że do 16.00 przyjadą tutaj :tak:

reklama
Do góry