reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie Kochane!:-)
agulek zdrowka dla marcinka. My tez od wczoraj goraczke mamy i ogolnie jestesmy mega marudni. Ach... te zebole!:eek:
Wszystkiego Dobrego dla Naszych Forumowych Przedszkolakow i Uczniow!!!!:-)

Moj tez juz od wielu miesiecy pasjonuje sie kolami, zwlaszcza kolami od aut. Ksawik uwielbia ogladac maszyny rolnicze i ozpoznaje bezblednie nasz samochod na parkingu.

beata spóźnione ale szczere wszystkiego naj dla Kubusia
a miałam sie pochwalić że mały pije z takiej butelki na spróbowanie mu kupilam aquarel woda niegazowana z takim dziubkiem myślałam że sobie nie poradzi i będzie mi sie krztusił a on pięknie z tej butli pije z czego jestem dumna:-) oczywiście teraz mu przelewam do niej i soczek i herbatke;-)

Agulek zdrówka dużooooo dla Marcinka
Beata ode mnie również spóźnione ale szczere STO LAT dla Kubusia :-)
Aguska
widzisz jaki zdolniacha ;-)
Krolcia ciekawe jaki do szkoły będzie szedł dumny ;-)
Moja się już nie umie doczekać a jeszcze nie wie co ją czeka :-D

Bartuś leży u siebie w łożeczku ogląda Tomka za pół godzinki pewnie pójdzie spać mam nadzieje bo muszę troche ogarnąć a tak co chwile słyszę: mama!
pogoda coś się dziwna zrobiła słonka już w ogóle nie widać:no:

Moje bobo śpi. W związku z tym zrobiłam porządek z winem, trzeba było owoce wyjąć. Mieliśmy to zrobić z m, ale po tym jak się okazało, że go nie będzie zabrałam się sama. Zepsuło by się na koniec:tak:. He he he. To duża butla i nie miałam w co zlać tego wszystkiego, no więc użyłam wanienki małego:laugh2:.

Jak mi się papa ucieszyła na widok wanny pełnej wina:tak::-)! He he:-) Tylko usiąść ze słomką w ręku i jechana.

Zapraszam do kręgu wanienki rozkoszy! :-D:-D:-D

krolcia - to dawaj ta cala wanienke na Stary Toruń. Zrobimy sobie Hiper Fajna imprezke i zaprosimy reszte e-ciotek!:-)
aguska - Ksawik jakis czas temu pil juz z bidoniku z ustnikiem na ksztalt Kubusia Play. Udawalo mu sie to, ale niestety celowo rozlewal zawartosc na podloge i meble, a pozniej bolesnie przewracal sie na wodzie.:eek:
My dzisiaj mamy w planie zakupki. Trza kupic pieluchy itd. Lista dosc pokazna, ale malz wczoraj wyplate dostal, wiec jest OK.:-) Jutro lece do fryzjera i moze na lumpki, zobacze moze cos mi wpadnie w oko.;-) W sobote idziemy w malzem do Miasta na ubraniowe zakupy. Na szczescie malemu trza kupic tylko czape, a nam jakies fajne kurtki.:-)
Milego dnia dziewczyny!!!

Witam, oto kochane dzisiaj była moja pierwsza przespana noc od 31 grudnia!
Otek zasnął o 20:30 i obudził się o 5:30. Napił się mleka i o 6:30 znowu zasnął na dwie godziny! Wczoraj wyjatkowo wczesniej położyłamsie spac, bo o 22 byłam juz w łózku i jak sie obudizłam o 5:30 byłam w szoku, przespałam cała noc, nie budziłam sie ani na minutkę. Chyba zapisze to w kalendarzu:)

Heloł.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK:-D:tak:. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali:-D.
No teraz to juz poważny chłopak, jak bedziesz chciała zeby zrobił coś sam, a on bedzie się upierał ze nie to mozesz mówic, ze jest juz dużu starszak:) To go zmowtywuje:)

witajcie kochane wróciłam:-)
wszystkim maluchom które dziś poszły do szkoły życzę uśmiechu na buźkach i oby szkoła im sie spodobała;-)
u nas też już jesiennie teraz jest 14 st:szok:ale całe szczęście słoneczko wychodzi.
dziś biorę Bartka na miasto pochodzimy troche może zajdziemy do babci to sie zobaczy:-) oczywiście idziemy bez wózka tylko podjedziemy sobei autobusem
wczoraj mój synuś gdy pytałam go czy będzie mechanikiem samochodowym odpowiedział że tak:-D on uwielbia wszystko co ma koła zwłaszcza autobusy samochody czasem jak idziemy chodnikiem a jedzie autobus to robi afere że on chce do niego wsiąść albo dotknąć!!!!!!fascynuja go koła i duże machiny:-D
nie pamiętam która co pisała bo przyznaje sie przeczytałam po łebkach więc jak sie wdroże to może odpisze;-)
ja teraz pije kawke a Bartek właśnie szaleje z babcia:-Di z workiem na śmieci

Fajnie jak dzieci juz w takim wieku mają jakieś zainteresowania, moj bratanek uwielbia śmieciarki, ale chyba kazde dziecko to przechodzi. Smieciarki, straż pożarna itd:) Tylko troche te ich faceynacje kółkami się niebezpieczne bo wykorzystają każda nieuwage mamy na ulicy żeby się zbliżyć do auta;/

Moje bobo śpi. W związku z tym zrobiłam porządek z winem, trzeba było owoce wyjąć. Mieliśmy to zrobić z m, ale po tym jak się okazało, że go nie będzie zabrałam się sama. Zepsuło by się na koniec:tak:. He he he. To duża butla i nie miałam w co zlać tego wszystkiego, no więc użyłam wanienki małego:laugh2:.

Jak mi się papa ucieszyła na widok wanny pełnej wina:tak::-)! He he:-) Tylko usiąść ze słomką w ręku i jechana.

Kapiel błotna to przy twojej propozycji się chowa:)

A ja od rana prasuję, postanowiłam ze wyprasuje dzisiaj wszystko co sie znajdzie, a niestety jest tego sporo. Żelazko stoi od 9 i jak mam tlyko minutke to prasuje, chociażby jedną bluzkę. Jest u mnie bratanek więc oczy musze mieć dzisiaj podwójnie czujne, ale prasowania nie odpuszcze. Miłego dnia.

Krolcia ja się dziś zaopatrze w taką "porządną słomke" i wpraszam się choć wina nie lubie to swojskie najlepsze :-Di wypije ;-)
Gimpelka teraz się już to częściej będzie zdarzać :-)

reklama
Heloł.
Jakoś tak siwo i przygnębiająco się zrobiło...
Mati dzisiaj zaczął nowy rok przedszkolny. Dostał nową szafeczkę i on teraz jest STARSZAK:-D:tak:. Z głową 20 cm wyżej dzisiaj wchodził do sali:-D.
No jak starszak to i głowa wyżej :-D:-D:-D

Witajcie,
ja tylko na chwilę. Marcin w nocy dał mi popalić, miał temp. Dawałam Mu syrop i spadła ale wstawał, coś mówił itp. Teraz też jest jakiś marudny :-( i coś mi się wydaje, że temp rośnie :-(
Miłego dnia!
zdrówka

Witajcie
moja też dziś poszła już do zerówki a przyszły rok do szkoły :rofl2:
Dziewczyny rano wstały i mówią gdzie Amelia zdziwione bo zawsze była :-D
:-D:-D:-D

beata spóźnione ale szczere wszystkiego naj dla Kubusia
a miałam sie pochwalić że mały pije z takiej butelki na spróbowanie mu kupilam aquarel woda niegazowana z takim dziubkiem myślałam że sobie nie poradzi i będzie mi sie krztusił a on pięknie z tej butli pije z czego jestem dumna:-) oczywiście teraz mu przelewam do niej i soczek i herbatke;-)
brawa dla zdolniachy :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D przyłączam się :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam, oto kochane dzisiaj była moja pierwsza przespana noc od 31 grudnia!
Otek zasnął o 20:30 i obudził się o 5:30. Napił się mleka i o 6:30 znowu zasnął na dwie godziny! Wczoraj wyjatkowo wczesniej położyłamsie spac, bo o 22 byłam juz w łózku i jak sie obudizłam o 5:30 byłam w szoku, przespałam cała noc, nie budziłam sie ani na minutkę. Chyba zapisze to w kalendarzu:)

No teraz to juz poważny chłopak, jak bedziesz chciała zeby zrobił coś sam, a on bedzie się upierał ze nie to mozesz mówic, ze jest juz dużu starszak:) To go zmowtywuje:)

Fajnie jak dzieci juz w takim wieku mają jakieś zainteresowania, moj bratanek uwielbia śmieciarki, ale chyba kazde dziecko to przechodzi. Smieciarki, straż pożarna itd:) Tylko troche te ich faceynacje kółkami się niebezpieczne bo wykorzystają każda nieuwage mamy na ulicy żeby się zbliżyć do auta;/

Kapiel błotna to przy twojej propozycji się chowa:)

A ja od rana prasuję, postanowiłam ze wyprasuje dzisiaj wszystko co sie znajdzie, a niestety jest tego sporo. Żelazko stoi od 9 i jak mam tlyko minutke to prasuje, chociażby jedną bluzkę. Jest u mnie bratanek więc oczy musze mieć dzisiaj podwójnie czujne, ale prasowania nie odpuszcze. Miłego dnia.
No taki dzień to koniecznie trzeba zapisać.:tak::-):-)
Jak masz mało prasowania to ja Ci swoje 3 pralki wczorajsze jeszcze podrzucę :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam się czwartkowo.
Dziś dzień pod hasłem WITAJ SZKOŁO !!! Witajcie szkolne opłaty :
I tak
Ubezpieczenie 36 zł
Rada rodziców 10 zł za miesiąc
wyprawka na plastykę 45 zł
wpłata do świetlicy na przybory szkolne 10 zł za miesiąc :eek::eek:
książka do religii 35 zł
książka do angielskiego 74
to tyle mamy zanieść na jutro :sorry::sorry::szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Ja to ja dwoje dzieci mam,ale co mają powiedzieć na takie koszty rodzice mający po 4-5 dzieci w szkole ??
I niech ktoś mi powie,że edukacja jest za darmo :angry::angry:

Kubuś z pierwszego dnia jest bardzo zadowolony :tak:
Teraz pojechał do kolegi ,więc mam pozorny spokój ,bo psy szaleją ;-):-D:-D:-D

Do góry