reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Podpinam się pod życzenia :-):-)
Fanta wszystkiego najlepszego !!!!
witam się piątkowo.
Kuba bardzo chętnie poszedł do szkoły.
Dziś pierwszy dzień bez asystenta,więc jestem troszkę niespokojna o niego,ale jakoś dam radę.
Za godzinkę będzie w domu to zda mi relacje :-D:-D:-D:-D
Młoda też w szkole i jakoś tak pusto w domu bez tych dwóch zarazków małych :-D:-D:-D:-D

to relaksuj się;)

reklama
dzięki dziewczyny,staram się odpoczywać i relaksować ,ale jak nic nie robię to małym myślę i się jeszcze bardziej denerwuję :baffled::baffled::baffled::-D:-D
Zasiadłam więc na chwilę do kompa w między czasie obraz dłubię ;-);-)
Jestem już w połowie,więc jak się przybiorę do końca miesiąca skończę :tak::happy2::happy2:

Witajcie
Fanta STO LAT :-) pociechy z dzieci,mężusia i przede wszystkim zdrówkaaaaa :-)

Mnie własnie ciśnienie skoczyło :-(zapomniałam włożyć węża z pralki i mi zalało łazienke i pralka nie chodzi :szok: tak to jest jak się robi wszystko naraz :zawstydzona/y:

Witam!
Wpadłam zajrzeć co tam u Was i zdębiałam :szok:.
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA!!! JESTEŚCIE KOCHANE! :-):tak::tak::tak: MIŁO Z WASZEJ STRONY I W OGÓLE JESTEM MILE ZASKOCZONA :-D.
Humor już mam lepszy niż w czoraj ale jeszcze to nie to samo. Nie wiem co mi jest od kilku dni :baffled:, jesień? ciśnienie? brak towarzystwa <być może>, ewentualanie starość :-D;-). Mam nadzieję, że szybko mi się poprawi. Bo nie zniese tego...
Pogoda w Szczecinie się poprawia więc wyskoczę z małym na spacer. Dziś dzień zapowiada się samotnie <teściowie znów wyjeżdżają na weekend i wracają w poniedziałek, a mężuś jest ze szwagrem umówiony>, jak na złość nawet koleżanka jest nie osiągalna :-(, no ale trudno się mówi i żyje się dalej :tak:. Dobrze, że mam małego rozrabiakę ze sobą, bo bym chyba zwariowała całkiem sama :-D. Obiad mam zrobiony <no dobra z wczoraj> ale ważne, że jest. Kawki zaraz sobie zrobię i z Wami wypiję :tak:, to zawsze milej ;-).
Agulek, każdy ma gorsze dni :tak:. Zdrówka dla Marcinka.
Aguska, :-) dzięki. Tak od serducha :tak:.
Lena, piękne :tak:, życzenia, obrazki, muzyczka z yt. Dosłownie wszytko :tak:, :-). Dzięki :tak:.
As, dziękuję i Tobie! Odpoczywaj puki masz chwilkę :tak: Powodzenia z obrazem.
Karolcia, mi też nie chciało się wstawać ale wstałam i zrobiłam chłopu kanapki, zresztą go obudziłam bo by mi zaspał do pracy :confused:.
Gimpelka, możliwe, że nie smakują im nasze śniadanka i dlatego zwiewają :-D;-).

Fanta ja mam dziś też bardzo samotny dzięn bo m nie wiadomo do której będzie pracował dziadkowie w pracy Bartuś akurat zasnął więc taki nasz los:-Dja też sie z małym wybiore na spacer bo w domu to zbzikuje:-D
anulaaa to nieciekawie z ta pralka
a co do kanapek to kiedy mojemu m zawsze robiłam od kiedy mamy Bartka to różnie ale przeważnie robie;-) ale dziś nie mia nawet czasu i wyleciał do pracy nic ze soba nie biorąc ci faceci...

reklama
Do góry