reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Daniel już zdrowy, dziękujemy:happy2:.
Do jutra jeszcze trzeba antybiotyk podawać(przepisowe 7 dni).
Pytałam mojego lekarza o to czyszczenie uszu. Odradził krople i spraye nie ze względu że szkodzą tylko faktycznie są o kant doopy. Poradził, żeby raz na tydzień wieczorem pozamykać okna(nie dopuścić do jakichkolwiek przeciągów) i wkroplić po kilka kropel wody utlenionej. Zostawić tak na noc ona rozpuszcza woskowinę i przez noc podłożyć coś na poduszkę bo wszystko wypłynie. W szoku byłam:szok:! Woda utleniona:szok:! Najpierw sama chyba to wypróbuję, jakie to uczucie jak Ci syczy w uszach:-p.

Witam się z Wami w sobotni przedwieczor:-) ASIEŃKA zapraszam zapraszam:-) nagotowalam z 2 głowek także jest czym dzielić:-) zamroziłam więc nie ma problemu:-) As doskonale Cię rozumiem i wiem co to znaczy. Ja tydzień temu wyrwałam 7 coprawda bez problemu ale dwa tygodnie chodziłam z nią kiedy mnie bolała i nic nie pomagało:-( po wyrwaniu jeszcze 3 dni bolało ale już jest ok. A Ciebie będzie pewnie bolał zanim się dobrze zagoi:-( nie ma nic gorszego niż zęby:-) bolące lub do rwania:-):-) no ale Udanego czuwania pielgrzymkowego życzę:-* miała być piękna pogoda i słonecznie:-) a tu guzik;-) u nas dzisiaj więcej chmur niż słońca i trochę chłodno:-) mały jeszcze biega po dworze, bo ojciec przyjechał ale taki zasmarkany ze nie wiem czy tylko na katarku się skończy. Idę zebrać pranie i wlaze pod koc bo mnie telepie zimno:-):-) buziaki mamusie i pociechy Wasze:-*:-*:-*

Witajcie,
sorry że Was zaniedbuję ale jakoś tak mi wychodzi:zawstydzona/y:
Marcin nadal trochę marudzi ale to już jakoś da się wytrzymać ;-) jutro wybieramy się na basen. Marcin będzie pierwszy raz, ciekawe czy będzie się Mu podobało:confused:zabieramy ze sobą koleżankę Marcina - Zuzię:-D
Właśnie Marcin wstał z drzemki, zasnął po 18.
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!

Witajcie!:-)
My po wykopkach,, 4 godziny na polu wsrod komarow. :dry:Bezcenne;-)
Jutro wybieramy sie na festyn militarny na Nowym Rynku.:-)
As - wspolczuje Ci wizyty u dentysty i przygod z zebe. Udanej pielgrzymki!:-)
aguska - to super impreza sie szykuje! :-)i jaki torcik zaplanowalas? Moj malz w tym roku tez obchodzi 30-stke., a w listopadzie mamy 9 rocznice poznania.;-)jak ten czas leci. W takim razie udanej zabawy!:-D
agulek - super, udanej wyprawy na basenik!:-)
krolcia - widziala, ze w Myslecinki szykuje sie Babie Lato. Moze sie skusze.... hm.... zobaczy sie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam Mamuski :tak:ja jak zwykle jak po ogień U mnie w miare dobrze pomału wracam do życia i normalnośc ale blizna w sercu jest Zmagam sie z wieloma problemami samotnej matki jeszcze wiele sie musze nauczyc Pracuje w pracy w porzadku po urlopie dobrze mi sie pracuje ,dzieciaki troche przeziebione ale mam nadziej ze to sie nie rozwinie Pomaga mi mama ,jeden z przyjaciól męża -Leszek (szkoda ze zonaty ;-))mam do kogo zadzwonic po pomoc ale jeszcze nie umiem o te pomoc prosic :zawstydzona/y::-(Najgorzej wieczorami i przy podejmowaniu decyzji ale wszytko przedemną A teście maja wszystko gdzies :-:)no::wściekła/y:

wow gimpelka nieźle tam u was w tej rodzinie :-)
u nas to parkami ida :-p hehe
np od mojej babci są 3 dziewczyny 1 chłopak od drugirj basbci 2 chłopaków i dziewczyna :-)
później tak u mojej mamy jest 2 chłopaków 2 dziewczyny , u ciotki chłopak dziewczyna u 2 ciotki 2 dziewczyny u wujka 2 chłopaków dziewczyna
u nas są 2 dziewczyny u mojego brata parka , u siostrzy 2 chłopaków
u kuzynki synek u kuzyna parka :-)
więc w sumie jest po równo .. od ojca strony już wymieniac nie będę ale tak samo jest po równo mniej więcej :-)
agulek oby zabkowanie nie było bolesne!!
krolcia Tobie również
fanta u Ciebie pewnie też zebule idą ... i to albo 3 albo 5
u nas są już wszystkie poza 5
gimpelka co do schematu napisałam że to takie na oko ale kolejność taka powinna być mniej więcej zachowana i to sda statystyczne normy
oczywiście u nas też żąbki wyszły szybciej jak Vi miała 6 miesięcy to miała już 4 zęby
niektóre dzieci mają późńiej (pisałam ) inne wcześńiej
krolcia zgadzam się najbardziej bolesne sa trójki no i może górne jedynki (przynajmniej u nas tak było) a pozostałe bez większych rewelacji ;-) nie bolały wcale
krolcia ja tez mam ten problem z woskowina i moje dzieci też ,,, co dziwne mój mąż wcale..
i też się zasstanawiałam czy czasem nie kupić własnie tych reklamowanych sprayów ...:sorry2:
ale czyścimy patyczkami co wieczór czasami co dwa dni lub 3 (nie więcej)to nawet dla mojego dziecka używam na jedno ucho 2 patyczki:dry:za każdym razem bez względu na to co ile czyszczę
fanta ankietę wypełniłam ... parówki dziecku daje ela jedynie cielęce i drobiowe..
napewno nie sa super zdrowe ale chyba każde dziecko lubi parówki :-)
chciałabym tylko znać odpowiedź czy dobrze robię- po wypełnieniu tej ankiety :-p
aleksia witaj ponownie dawno Cię nie było...
jak tam u Ciebie??
anulllla ja chce żurek
wogóle powiem wam ze zjadłabym szczawiową .. zawsze kupowałam szczaw mielony a teraz nie mają w pl sklepach :-( tylko krojony a z takiego to nie lubię szczawiowej ehhh i już kilka miesięcy tak szukam po sklepach szczawiu .. jak znajdę kupie chyba z 50 słoiczków :-p co by mi znów nie zabrakło:zawstydzona/y:
as współczuje bólu
ja musze się też na dniach wybrac do denta bo mam dziurę w zębie i strasznie bolki na zimne...
mam nadzieję że naprawi a nie usunie ;-)
joanna mam nadzieję ze się u Ciebie wszytsko ustatkuje.. i niedługo nie bedziesz miała tylu problemów i tyle na głowie...

lecę spać :-)

Hejka.
Obejrzałam wczoraj walkę. Nuuuda. Upewniłam się w przekonaniu, że Diablo jest lepszy.

Najlepsza akcja wczoraj wieczorem.
Nagle nie ma wody:szok:! Okazało się, że coś wypierdzieliło w piwnicy, która ZNOWU jest zalana:crazy:(średnio 10-15 razy w roku:dry:). Ktoś zadzwonił do wodociągów. Gościu przyjechał zakręcił zawór główny i pojechał w piz...u! On naprawił. Nie leje się!!!!!!!!!!!! Awantura w bloku, że jak tak można było, bez ostrzeżenia, że małe dzieci i w ogóle. Łaskawie wrócił po godzinie i włączył wodę na 20 minut! Wodę...he he he. To gnój był normalnie!!!! I ja miałam w tym dziecko umyć i o zgrozo mleko z tego zrobić!
Najlepsze na koniec. Wody nie będzie do poniedziałku bo oni w weekend nie pracują!:szok::no::wściekła/y:

reklama
Do góry