reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie, ja tylko na moment bo złapałam jakiś internet :tak: ja już z Kubą od piątku tu siedzimy :sorry: nudno jak nie wiem, szkoda że pogoda się zepsuła i nie ma jak wyjść :sorry: dobrze że nie pada :-) wczoraj robiłam Kubie urodziny, teraz w weekend będę robić dla teściów, mam nadzieję że chrzestny z żoną w końcu będą mogli przyjechać, ostatni raz byli jak dobrze pamiętam rok temu :sorry: jutro chyba pojedziemy sobie neta załatwić :tak: podobno z tp tutaj udostępniają :tak: to dobrze że przez kabel bo z zasięgiem tutaj ciężko :sorry: to tyle co u mnie, uciekam bo Kuba wstał, dam mu jeść i idziemy na rowerek :tak:

reklama
Anetko Kochana ale ja tak samo trzęse portkami i mam do dziś przed oczami to co on ze mną wyprawiał:-( Kochana ja mu ciągle to wypominam i mu mówię żeby nie liczył na nic z mojej strony ponieważ mnie serce do dziś dnia boli jak sobie przypomnę co kolwiej. A on się głupio tłumaczy ze to w nerwach a to w złości itd. Nie ma i jeszcze raz mówię ze nie ma czego szukać u mnie, żadnej dobroci itd. Powiedziałam dobitnie i wyraźnie ze jestem tu i byłam z nim tam tylko i wyłącznie ze względu na Igora. Bo on jest dla mnie najważniejszy. Jest poprostu wszystkim tym co mam!!.. :-:)-:)-(

Witajcie wieczorowo!:-)
Maly zjadl jajeczniczke z pomidorke, wykapal sie, a teraz go tatus usypia. Trwa usilna konwersacja, wiec to moze conieco potrwac.:tak:
aguska - jakiego masz zdolnego synusia!:-) Musze tez powrocic do zabaw z bankami i zobacze jak teraz zareaguje.:-)
Spokojnej i przespanej nocki dla wszystkich!!!;-)

Mąz na treningu , to mam chwilkę....

No i dzionek minął.
Jeny czas mi leci strasznie:szok:. A te suwaczki na dole boleśnie to pokazują:baffled:. Dopiero co z brzuchem chodziłam....eh.
Dobrej nocki
Oj tak, doba jest zdecydowanie za krótka. :tak:

Do 18 lat dłużyło mi się , po 18- leci jak z bicza strzelił.:no:

Aleksia to i ja zapytam. :sorry: :zawstydzona/y:Nie szkoda ci zdrowia i nerwów na to co wszystko? Padłaś nerwicowo, jak długo tak pociągniesz?

AsienkaPL wzajemnie! :-) Lecę do wyra , choć młoda pora. :zawstydzona/y:

Beata1988 szybko z przeprowadzką uporaliście się.:tak: Witaj na nowym! Znasz już otoczenie? Masz znajome, znajomych?

aguska2017 chyba wszystkie dzieci kochają bąbelki. :tak::-D

As i takie wyprawy z przypadkami pamięta się całe życie. :tak::-D

Gromadka śpi, mąż na treningu...Sporo roboty dziś miałam z ogarnięciem wszystkiego w domu. Na wieczór wyszliśmy na spacerek , na Rynek. :tak: Z racji tego, że u nas obchodzone jest 100- lecie straży pożarnej i na Rynku mnóstwo atrakcji, to fajnie było. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:;-);-);-);-);-)

Hej.
Dziś już z normalną kawką przy kompie. Od razu leeepiej! He he:-D

Wszystkie dzieci kochają bąbelki nie chyba a na pewno!:-)

Wiele razy wyszliśmy z opresji w sklepie dzięki tym bańkom:tak:. Mati zawsze nas prosi o jakąś zabawkę jak jesteśmy w markecie(a jesteśmy rzadko) a jak mu pokażę samochód za kilkadziesiąt zł i bańki do wyboru to zawsze wybiera bańki! Uwielbia je robić:tak:. Na wakacjach kupiliśmy mu taki pistolecik na baterie, który sam robi bańki, nie było dziecka!!! Szał normalnie:-)!

Dzisiaj czeka mnie wyprawa z maluchem do jakieś galerii po prezent urodzinowy dla 6-latki.

Aleksia witaj Kochana :-D fajnie że już jesteś :tak: ja do tyłu jestem z czytaniem i na pewno nie nadrobię :sorry2:
Krolcia to masz fajnie że tylko bańki chce :-) mój Kuba za bardzo wybredny :dry: po mamie to ma :-p

Witam, nadal odbieram jakiegoś neta to korzystam :-D Kuba już po śniadaniu ja zaraz siadam bo już mi się w głowie kręci :sorry2: dzisiaj na miasto skoczymy i do teściowej więc zajrzę wieczorem jak będzie net :tak:uciekam bo to już 8,30 :szok:

Witajcie kobietki:-) tyle się z rana opisałam i nie mogłam wkleic:-( czemu?:-:)-:)-( a teraz się wkleilo:-). My od 6 dziś na nogach byliśmy:-) bułeczki na śniadanie i do szkoły:-) potem kawa:-) bo strasznie mnie dziś głowa bolała:-) obudziłam się z takim bulem. Dziś o 17 pierwsze zebranie szkole moje jako rodzica:-) już się denerwuje:-):-):-) nie wiem dlaczego:-) JUSTA kochana ja nerwicy już się nie pozbęde:-( tyle ze jak jestem sama z Igorem jest ok, bez nerwów itd. A jak tylko się piątek zbliża i wiem ze przyjeżdża to już chodzę jak nakręcona:-( nie mogę jeść, żołądek mnie boli i taka napięta do niedzieli chodzę. Tam jak byłam razem z nim przez ten czas było tak samo. Ciągle tylko myślałam kiedy coś się wydarzy nowego:-:)-:)-(. Ja dziś gotuje barszczyk biały z ziemniakami i okrasa:-) mmm pycha:-) już mi ta słoninka pachnie. A Wy co dzisiaj dobrego dziewczyny na obiadek robicie?:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie wtoreczkowo Kochane e-cioteczki!:-)
My dzisiaj idziemy do tej sali zabaw o ktorej juz wspominalam. :tak:Podobno dzisiaj zadnych urodzinek nie ma, wiec mozna wejsc. Mam do wykorzystania dwa vouchery na wejscie do 28.09 wiec czas nas nagli, bo szkoda, aby kasiorka przepadla. :-)Dzisiaj za to wykupilam kolejne wejscie 2 godzinne do innej sali zabaw. Voucher ten moge wykorzystac przez 3 miechy, wiec mamy czas.:-)
:-)Jutro jade do Torunia na
Foto - Matki, Toruń, 14 września, Foto-Matki | mamywsieci.pl
krolcia - udanych zakupow zycze!;-)
Milego dzionka dziewczyny!

Do góry