Cześć Beatko.Aleksia witaj Kochanafajnie że już jesteś
ja do tyłu jestem z czytaniem i na pewno nie nadrobię
Krolcia to masz fajnie że tylko bańki chce :-) mój Kuba za bardzo wybrednypo mamie to ma
Witam, nadal odbieram jakiegoś neta to korzystamKuba już po śniadaniu ja zaraz siadam bo już mi się w głowie kręci
dzisiaj na miasto skoczymy i do teściowej więc zajrzę wieczorem jak będzie net
uciekam bo to już 8,30
![]()
Fotki urządzonego mieszkanka poproszę

Ola ja to Cię podziwiam za takie poświęcenie.Witajcie kobietki:-) tyle się z rana opisałam i nie mogłam wkleic:-( czemu?:--
-( a teraz się wkleilo:-). My od 6 dziś na nogach byliśmy:-) bułeczki na śniadanie i do szkoły:-) potem kawa:-) bo strasznie mnie dziś głowa bolała:-) obudziłam się z takim bulem. Dziś o 17 pierwsze zebranie szkole moje jako rodzica:-) już się denerwuje:-):-):-) nie wiem dlaczego:-) JUSTA kochana ja nerwicy już się nie pozbęde:-( tyle ze jak jestem sama z Igorem jest ok, bez nerwów itd. A jak tylko się piątek zbliża i wiem ze przyjeżdża to już chodzę jak nakręcona:-( nie mogę jeść, żołądek mnie boli i taka napięta do niedzieli chodzę. Tam jak byłam razem z nim przez ten czas było tak samo. Ciągle tylko myślałam kiedy coś się wydarzy nowego:-
-
-(. Ja dziś gotuje barszczyk biały z ziemniakami i okrasa:-) mmm pycha:-) już mi ta słoninka pachnie. A Wy co dzisiaj dobrego dziewczyny na obiadek robicie?:-):-)
Miłość do syna i dla syna to jedno,ale być z kimś kto taką wielką krzywdę Ci zrobił to już inna rzecz.
Ja bym nie potrafiła.
Zrezygnowała bym ze wszystkiego i od niego nadzwyczajniej w świecie odeszła.
Dziewczyno jeśli ty się go boisz to on to czuje i to wykorzystuje .:-
Ja wiem,że on by Cię szukał ,ale są sposoby na to by uciec i żeby Cię nie znalazł.

Dla mnie to ,że on ma plecy w prokuraturze i gdzie indziej wcale nie działa.
Robiłabym swoje i tyle.

Ola Ty masz dziecko do wychowania i całe życie przed Wami.
Masz zamiar męczyć się tak z "PANEM MĘZEM " przez kilkanaście lat?
Być z kimś na dobre i na złe to ja to rozumiem ,ale to on zawiódł.
To on Cię zostawił jak wylądowałaś na wózku po operacji .
To my Ci pomagaliśmy "wstać " z tego wózka ,bo on cytuję :
" Kaleki nie potrzebuje"
A teraz taki kochany mąż i ojciec?
Gdzie był przez 2 lata?

Gdzie był jak byłaś chora ,niechodząca i 3 dni nie jadłaś ,bo nie było komu Ci jedzenia ,a nawet herbaty podać?
Gdzie był jak nie było leków a ty z gorączką ponad 40 stopni leżałaś?
Wiesz ja z natury nie oceniam ,ale dla mnie to on jest skończony i tyle......
Za dużo wiem ,za dużo z Tobą przeszłam ,za bardzo się z Tobą zżyłam emocjonalnie by o tym wszystkim zapomnieć .

Sory ,że na forum ogólnym piszę ,ale nie mogę wysyłać innych maili.
Coś mi komp szwankuje i tylko tu na forum mi wysyła.

Ech dużo mi się nasuwa na ten temat
Kochana ty to tylko miejsca zmieniasz -zazdroszczę ;-):-):-)Witajcie wtoreczkowo Kochane e-cioteczki!:-)
My dzisiaj idziemy do tej sali zabaw o ktorej juz wspominalam.Podobno dzisiaj zadnych urodzinek nie ma, wiec mozna wejsc. Mam do wykorzystania dwa vouchery na wejscie do 28.09 wiec czas nas nagli, bo szkoda, aby kasiorka przepadla. :-)Dzisiaj za to wykupilam kolejne wejscie 2 godzinne do innej sali zabaw. Voucher ten moge wykorzystac przez 3 miechy, wiec mamy czas.:-)
:-)Jutro jade do Torunia na
Foto - Matki, Toruń, 14 września, Foto-Matki | mamywsieci.pl
krolcia - udanych zakupow zycze!;-)
Milego dzionka dziewczyny!
Witam się z Wami.
Dziś u mnie prawdziwy 13 !!!!! CZARNA SERIA !!!!

od rana coś się dzieje

Za późno dziś wstałam

jak pojechałam z małym do szkoły to ABRA w tym czasie "zjadła" moje ukochane szpilki

Zabiję gada,uduszę własnymi ręcyma

Dziadek pojechał po Kubę i wrócili w kapciach ,bo Kuba rozwalił kolano na w-fie ,a mądry dziadziuś nie chciał wnuczka nadwyrężać przebieraniem

A jak na złość idziemy dziś do cyrku i musiałam specjalnie do szkoły po buty jeździć.

Teraz młody ściągał spodnie na siłę i właśnie je podarł ,bo mu się guzika rozpiąć nie chciało...

Kurcze to dopiero połowa dnia -a gdzie do końca ????

Co mnie dziś jeszcze spotka