reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieki Iwonka.:-) Ty to przynajmniej masz ochote za cos sie wziac, bo mnie to sie nic nie chce.... Najchetniej bym zatrudnila jakas sprzataczke, poniewaz ostatnio cos mi dwie lewe rece urosly;-)

reklama
U nas byla tesciowa ale juz pojechala.Moje dziecko raz chce spac a jak juz lezymy to wstaje i z chodzi z lozka.teraz to juz ja musze przetrzymac do tej siodmej i po kapieli pojdzie spac.
aga nie byly to generalne porzadki ale napewno troche przejasnialo w domku.

O! Ja pierwsza? Dzien Dobry!
My juz wstalismy o 6;30 niestety.Na dworze zimnica brrrr nie wiem czy dzis gdzies wyjdziemy.Podobno tylko kilka dni ma byc taka pogoda.Zycze milego dnia!!!

Cześć:-)
Wczoraj tylko Was podczytywałam, ale nie miałam czasu pisać. Tak to jest, jak wszyscy są w domku i komputer okupuje mój małżonek:-(.
My mieliśmy pobudkę o 6.00. Kubuś zawsze jest takim rannym ptaszkiem:wściekła/y:. A potem dwie godzinki ledwo wytrzymuje i znowu idzie spać.
Karolinka miała dziś radochę, bo spadł pierwszy śnieg:tak:, niestety nie może wyjść z domku, bo ciągle jest chora. Po południu może pójdzie z tatusiem do lekarza. Kończę na razie, bo maluch zaczyna się buntować:-p.

Witanko
ja na nogach od 7.00 ale moje dziecie jeszcze spi,u nas taez snieg pada-a w nocy to tak lało, ze w domofonie zwarcie sie zrobiło i co chwile dzwonil:baffled: ,az w koncu moj maz zdemontował cały:-)

Moja córka dostala dzis kaszke mleczno ryzowa z kakao na sniadanie.Mam nadzieje ze nie bedzie po niej zadnych objawow alergicznych.W warszawie snieg nie pada.

Dzien dobry, my na nozkach od 7;30 wiec sie wyspalismy, maly po mleczku bawi sie w swoim pokoju. U nas tez zimno bo tylko 1 stopien ale za oknem pieknie, sloneczko swieci. Ale wam fajnie, ze sniezek pada!!! Wolalabym juz prawdziwa zime, a nie jesienna slote! Choc dzisiaj pokazala sie z najlepszej strony;-)

WITAM

ja od 5 nie spie :no: jestem ledwo żywa, a na dodatek dzis ciężki dzien, mała przed 7 zasneła i dalej śpi, a ja już nie mogłam zasnąć :wściekła/y:

no i musze spadac bo juz ją słysze

Aga - ja z tej zimy to się wcale nie cieszę:-(. Jak patrzę za okno to aż się cieszę, że nie chodzę do pracy;-):-D.
A mój małżonek pojechał dziś do pracy na letnich oponach (a mieszkamy przecież w górach) i właśnie przed chwilką mi pisał, że jechał 30 km/h. W tym roku jest przygotowany do zimy, jak polscy drogowcy co roku:-D:-D:-D.

reklama
zuzia....u nas sytuacja wyglada tak samo, sniag a tu letnie oponki...bedzie ciezko....a rowniez mieszkam w ''gorach''

Do góry