reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się na szybko w nowym i spadam dalej leżeć, sylwek w miarę udany, ale maluśka się fajerwerków wystraszyła... Anula mimo że chciała bo lubi je oglądać to padła po 22 bez możliwości dobudzenia ją by obejrzała ;-):sorry2:

reklama
Witam sie w Nowym Roku!! U nas sylwek nawet udany:tak: (ale Nowy Rok juz mniej) smyk grasował do 24 i poogladał z nami fajerwerki:tak: jego mina :shocked2: bezcenny widok! Ale chyba sie wystraszył tego hałasu choc wcale głosno nie było- wyjatkowo spokojnie w tym roku, bo zrobił nam pobudke o 2 rano!!! Płakał dobre 20min zanim go uspokoiłam na chwilke i znowu.... A P. tak mnie wkurzył wtedy w nocy i dzis rano ze z nim nie gadam! Leczyc sie powinien! dziecko płacze nie wiadomo czemu az sie zachodzi a ten wrzeszczy na niego bo go obudził! Nosz ku.... tak mnie zdenerwował ze go z pokoju wyrzuciłam:wściekła/y: Wstalismy o 11 i smyk od razu gada "tata" i podszedł do niego a ten co mu powiedział na przywitanie? "Nie odzywam sie do ciebie!"- do rocznego dziecka! Brak mi słow! Nie popuszcze mu tego! Niech sie liczy ze słowami i szanuje własne dziecko!!
No to sie wygadałam:tak: i zmykam Olkowi zupke dać!
A obiad to niech sobie dzis P. sam robi!!!!!
as to widze ze jestes kolezanka po fachu???? współczuje przezyc ale dobrze ze byłas na miejscu i udzieliłas pomocy:tak:!

Witam sie w Nowym Roku!! U nas sylwek nawet udany:tak: (ale Nowy Rok juz mniej) smyk grasował do 24 i poogladał z nami fajerwerki:tak: jego mina :shocked2: bezcenny widok! Ale chyba sie wystraszył tego hałasu choc wcale głosno nie było- wyjatkowo spokojnie w tym roku, bo zrobił nam pobudke o 2 rano!!! Płakał dobre 20min zanim go uspokoiłam na chwilke i znowu.... A P. tak mnie wkurzył wtedy w nocy i dzis rano ze z nim nie gadam! Leczyc sie powinien! dziecko płacze nie wiadomo czemu az sie zachodzi a ten wrzeszczy na niego bo go obudził! Nosz ku.... tak mnie zdenerwował ze go z pokoju wyrzuciłam:wściekła/y: Wstalismy o 11 i smyk od razu gada "tata" i podszedł do niego a ten co mu powiedział na przywitanie? "Nie odzywam sie do ciebie!"- do rocznego dziecka! Brak mi słow! Nie popuszcze mu tego! Niech sie liczy ze słowami i szanuje własne dziecko!!
No to sie wygadałam:tak: i zmykam Olkowi zupke dać!
A obiad to niech sobie dzis P. sam robi!!!!!
as to widze ze jestes kolezanka po fachu???? współczuje przezyc ale dobrze ze byłas na miejscu i udzieliłas pomocy:tak:!

oj kochana no to zachowanie męza nie do pozazdroszczenia...
Trochę przegiął ,ale to facet..
Inny gatunek człowieka?
;-):-):-)
Jeśli masz na myśli ,że jestem pielęgniarką to odpowiedź brzmi NIE :no::no:
Jestem terapeutą i tyle mam wspólnego z typową medycyną ;-):-):-)

różyczka , no mąż trochę nierozsądny :nie: ale musisz z nim pogadać na spokojnie na ten temat... wiesz że faceci nie myslą tak jak kobiety ;-)
i trzeba im w szczegółach tłumaczyć jak się obchodzić z dziecmi i o co dziecku może chodzić w danym momecie :tak:
mały pewnie się zbudził przez nowe wrażenia -fajerwerki

as współczuję , zdrówka dla teściów

witam sorki ale narzie was nie poczytam bo mnie hgłowa ząb i gardło boli my na sylwestra byliśmy u teściów dziewczynki zasneły po 21 a my kładliśmy się po 2 dużo nie wypiliśmy bo byliśmy tylko ja mąż teściowa i teściu
dziś wracajac io 13 od teśców zajechaliśmy do maich posiedzieliśmy chwile i przed chwilą wruciliśmy
jutro obiecuje że was nadrobie a narazie życze wam miłego wieczoru

As, współczuję domowych wypadków :tak:. Dobrze, że masz stalowe nerwy i nad wszytkim panujesz :-).
Różyczk@, z facetami to tak jest mój też nie jest święty... ale wystarczy szczerze porozmawiać i wytłumaczyć. Zobaczysz kochana. Cierpliwości życzę w rozwiązywaniu problemu :tak:.
U mnie dzień upływa bardzo leniwie, mam nadzieję, że cały rok taki nie będzie :-D. Panowie bawią się w gotowanie i jakieś ciastka ugniatają w garnuszkach <duży chłopiec i mały chłopiec = straszny bałagan :-D;-)>. Grunt, że się nie kłucą o zabawki :-D;-)

reklama
Do góry