reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Krolcia a pozniej jak bedzie leniem to juz kto inny bedzie sie denewowal:-D
Aguska nie starasz:-Dmoj ostanio w nocy spi i nagle staje na czworaka prostuje raczki i tak stoi na kolanach i dloniach, wyciaga wysoko glowe z mina pytajaca "co sie dzieje":-Dale gdy go klade zasypia jednak potrafi znowu tak zrobic i tak juz kilka nocy:sorry:
Co do zabawek nie jestem na tym etapie:-D:-Du nas kroluja grzechotki i grajace misie;-)

reklama
Witaski po raz kolejny!
Czekam na teściów...uff,będą jeszcze później niżeli mieli być. Grunt żeby za długo nie siedzieli :-D;-). Małż się za porządkowanie wziął bałaganu swego, a Kubulec bajki ogląda :tak:.
Witamy Anula1989 :-)
Karolcia, jak to wykupili? :szok:. To chyba smaczny musi być :-D:-D:-D:-D:-D;-).
Aguska, no no ...;-) ja już ogarnięta na wieczorek :tak:. Muszę swojego wygrzać żeby szybciej wyzdrowiał :-D:-D:rofl2:;-)

Mój m był strasznym mamisynkiem:dry:. Spokojny, cichutki, trzymał się kiecki i nie puścił nawet do kibelka. Jak teściowa go zostawiła z tatusiem na cały dzień to tak darł japę, ze teść z nim BIEGIEM do lekarza! Bo dziecku coś się stało! To historia nr 1 w rodzinie! I jego łzawe "mamunia! gdzie moja mamunia!":confused2: Za to odbił sobie to w wieku dojrzewania a potem znowu stagnacja:-D

Całe szczęście Mati taki nie jest i mam nadzieję, że Daniel też nie będzie.

witam nową mame
Anula1989 jesteśmy z tego samego rocznika
a my dziś cały dzień siedzimy w domu jutro skocze po południu zapłace rachunki i zrobie zakupy a teraz patrze na pierwszą miłość pużniej jeszcze do was zajrze

as-asia a co tam w pierwszej miłosci słychac? bo ja juz dawno nie ogladałam- ponad dwa miesiace temu:-( i nie jestem na bierzaco
anula witaj:-D moj synek to nie Bartosz a tez zwiercony:p

Krolcia, fajna macie historie, znam takie dzieci. moj jak na razie jak cygan idzie do kazdego;-)nawet gdy widzi pierwszy raz i od razu dotyka twarzy:-D
Rozyczka widze ze z lubelskiego jesyes a skad dokladnie?;-)
Asia jakos malo osob z mojego rocznika w spotykam na bb;-)

maluusia witaj :-)
beata zazdroszczę u was pogody bo u mnie sztorm i mało nam dachu nie wyrywa nocmi
justa:szok: co za ludzie.... masakra co sie na tym swiecie dzieje:no:
100 lat dla synka:-)
as zdrówka
anula witaj i tutaj :-)

moje dzieci tez sie przeziębiły lekko :-( mam nadzieje ze choroba sie nie rozwinie

miłego wieczorku

oholera ale mniebrzuch boli czesto tak mam że takie bule że mnie wsrodku tak skrenca kolka sekund boli i zachwilepuszcza i tak raz na jakiś czas a po tych bólach zazwyczaj dostaje biegunki musze się kiedyś wybrać do lekarza a mam do was jeszcze jedne pytanie moja kolerzanka i jej siostra zaszczepiły się przeciw raku szykjki macicy co wyo tym myślicie czy warto się zaszczepić to są 3 szczepionki 1 kosztuje około 450zł

reklama
krolcia mnie też można powiedzieć że nie stać ale gdyby wiedziałą że ta szczepionka daje 100 % pewności że nie zachoruje to kase bym wytrzasneła

Do góry