reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
Witam się rana z łoża boleści...

Zdrówka dla Ciebie mamuśka. Broń się przed tą grypą!

Ael, no jak tam, lepiej z rana?

Dziękuję, lepiej dzisiaj, wczoraj P się wypłakałam przez słuchawkę. A teraz go ochrzaniam przez telefon bo nie potrafi zrozumieć elementarnych rzeczy....

A i musze sie Wam pochwilc mlay zaczyna raczkowac, a oto on;-)
Zobacz załącznik 439588

Anulko to gratulacje dla Bartusia :-) A jaki ja jestem królewicz :-)

Co ja chciałam pisać....zapomniałam....młody mnie dziś non stop zagaduje jak wariat. Tak nigdy nie gadał dużo.
Jeszcze poprzednie karmienie cały czas sam trzymał butelkę, aż musiałam nagrać bo wyglądało to przekomicznie :-)

reklama
Anula słodziak i gratulacje za nowa umiejętność;-)widzę że twój Bartek łysy tak samo jak mój był:-D
Ael no to mała gaduła ci rośnie:-D
Mój potwór nie chce iść spać ledwo co widzi ale zawzięty jest i lulu nie chce iść:dry: a najgorsze że i tak wstanie o 6:dry:

Bodzia ja też dziś senna, maluśka właśnie usypia, starsza też w łóżeczku a ja mam dylemat czy film czy książka na dziś wieczór

Witajcie .
Nie mam dziś ani weny ,ani siły na pisanie.:-(
Miałam leżeć a wyszło jak zawsze .
Byliśmy z młodym w poradni u logopedy i lekarza potrzebnych specjalistów do orzecznictwa .
W piątek mamy psychiatrę i chyba na razie koniec...
28 komisja orzecznicza i klamka zapadnie ,czy dostaniemy orzeczenie o kształceniu specjalnym ,czy nam odroczą do końca roku szkolnego ....

A i bym zapomniała.
W czwartek z młodą na orzecznictwo sportowe .
12.30 -pobranie krwi
13.20 ortopeda
14.00 laryngolog ,a 14 .30 kardiolog
Jej lekarz prowadząca dopiero opinię w poniedziałek 5 marca napisze ....
Wtedy się okaże czy może dalej tańczyć w BUFFO

już mam dość tego maratonu po lekarzach ,a to dopiero początek.
Kuba od czwartku lub od piątku zaczyna terapię neuro-logopedyczną .
Na szczęście praktycznie naprzeciwko domu ,to wkrótce sam będzie chodził.
Diagnoza psychiatryczna przed nami ,a to z kolei 4 spotkania po 90 minut + spotkanie orzecznicze komisyjne by dostał zaświadczenie o Zespole Aspergera ...:sorry::sorry::sorry:
Kto mi da na to wszystko siły :confused::confused::confused::confused:
Na samą mysl wyć mi się chce....

As - trzymaj sie i jak tylko mozesz odpoczywaj!:tak:
Bodzinka - Ty tez sie Kochana trzymaj zdróweczka!:-)
aguska - u nas tez podobnie wycinanki wyglądały!:-D
anula - cudny bobo!:-D
Dobranoc babeczki!

dzieńdoberek!
może będę miała sił by popisać z wami... ale już chyba się nie zapowiada - maluśka marudna się robi

As kciuki o dobre dla was wszystkich wyniki wszelkiego orzecznictwa, dasz radę, bo ko jak nie Ty?
Anula fajna foteczka!
Bodzia jak tam zdróweczko?

reklama
Hejka;-)
Noc dzisiaj z koncertem w wykonaniu don Daniello:crazy:.

Wpadła w szał drutowania:-D. Jak wczoraj skończyłam to prawie 24 była! Ale za to cały wzór przodu już wrobiony czyli najgorsze za mną he he. Ciekawe czy mi wełny starczy czy nie będę jechać szukać, bo coś mi się wydaje, ze może zbraknąć trochę podstawowego koloru:tak:

As to Cię czeka maraton, nie ma co.

Aguska jak Mateusz dostał pierwszy raz do rąk nożyczki, to nie było dziecka przez tydzień:-D. Od rana do wieczora wycinał gazetki reklamowe, a ja miałam sajgon w domu z tymi drobinkami:confused2:!

Anula maluszek już duuuży!

Zdrówka potrzebującym.

Do góry