reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula to on na dlugosc to nawet większy!!! Moj miesiąc temu mial ok.75 cm ;-)>:
Wrublik sinupret to owszem ale dopiero po 3 bo on drogi...A do dnia szczescia jeszcze tydzień :-p Zobaczymy w apatece...
Lena Fiflucowi sie twó ruszający gif spodobał, sam zaczal tak podskaiwac i sie chichrac o niego :-)

hehe to w ramach tego ucałuj go go BB Cioci:)
mwoau1jx.gif
big_jeep.gif

reklama
Asiulka ja tez dzis ledwo wstalam a musialam jak zawsze 6 bo maly juz "na nogach"

EEE to z Twojego bączka ranny ptaszek,mój Emil to śpioch okropny.
I mimo swoich 4 lat,lubi pospać.
Wczoraj usnął około 20,a dziś wstał znowu przed 9,także da pospać.
A zresztą on od maleńkości śpioch jest,nigdy sam nie wstał wcześniej jak o 8.
No chyba że gdzieś wyjeżdzaliśmy to pobudka wczesna była,ale tylko wsiadł do auta,i od razu spał.

As a nie może M iść na te badania zamiast Ciebie?
Bodzinka zdrówka dla Ciebie :tak:

Witam. Pogoda się w miarę ładna zrobiła słoneczko świeci i wiatr wieje ale dobrze że nie pada :tak: Kuba już po zupce a ja mogłam w końcu usiąść :tak: od rana wzięłam się za sprzątanie, posprzątałam w kuchni, wyprałam połowę pościeli, do tego wszystkie firanki i nawet okna pomyłam hehe :-) jeszcze muszę się wziąć za te ciuchy ale mi się nie chce, może jutro :sorry: trzeba iść do sklepu ale też mi się nie chce :sorry: już się narobiłam dzisiaj :tak: dostałam dzisiaj @ :confused2: miałam jechać do mamy na kilka dni ale mama chora więc wolę nie ryzykować że Kuba załapie :sorry:

hej my byliśmy na zakupach ciągle pada deszcz:sorry: ale chociaż mały sie przewietrzył w carefour sa promocje oczywiście nie wszystko sie opłaca ale my np kupiliśmy proszek Rex 3,5kg za 24,99+drugi też 3,5kg za 1grosza:-D
ogólnie tego proszku nie używam ale chyba zaczne:-D
Anula Bartuś duży chłopak:tak:;-)
Bodzinka zdróweczka
Asiulka mój niestety nigdy śpiochem nie był:sorry:poranny ptaszek z niego

aguska - wlasnie widziala, wiec dzis a nie jutro zmierzamy na zakupy. Duzo jest produktow za 1 gr, wiec naprawde warto!
Wiec lece ubierac sie i szykowac malca!

był też szpinak rozdrobniony Hortexa za 2,19 a drugi za grocza więc sie bardzo opłaca ale niestety u nas wymiotło i sie nie załapałam na promocje
Bartek ogląda baje m poszedł do teściowej ja już zrobiłam pranko i wywiesiłam i chyba kolejne nastawie:tak:

Aguska widziałam tą promocje w carrefourze :tak: szkoda że ja kasy nie mam bo proszek mi się kończy a promocja do 27 a wypłata 1go :sorry: złośliwość losu :confused2:
Bodzinka grzej się grzej :tak:

My właśnie po obiadku :tak: Kuba leży pod kołderką, może przyśnie sobie, a ja z pudełkiem mega pierniczków z czekoladą i ciepłą herbatką :-) ale mam lenia, na kolację chyba kebaba sobie zamówimy a co raz w miesiącu można hehe :tak: dzisiaj w tv nie ma nic do oglądania więc włączymy sobie z Kubą jakąś bajkę i spać :tak: ostatnio zasypiam przy tv i się budzę prawie nad ranem i go wyłączam hehe :-p

reklama
wrublik zaraz podjadę koparką i dołek zasypię. ;-)Co tam Cię gryzie ?
Aguś widziałam dziś na banerze reklamę tego proszku. :tak: Nie po drodze mi dziś było do Cerfura , więc wstąpiłam do E,Leclerka i kupiłam Vizir 5,5 kg za 35 zł. :cool:

My dziś postnie spędzamy dzień. Naleśników z serem nasmażyłam, fuul frytek i towarzystwo zadowolone i nie płacze, że mięska nie było na obiad. :rofl2:

Muszę z Kacprem jeszcze matmę odrobić. :confused2:

Do góry