reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ach As to Ci się naszykowało... w takim świetle moje problemy finansowe i dylematy jak podzielić się między dziećmi to pikuś... trzymaj się kobito! synek Cię potrzebuje, ale maluśka jest chyba na razie bardziej bezbronna, 10 tygodni i będziesz już bardziej mobilna

reklama
Aguś napisz jej , że tęsknię. :tak::-)
As z perspektywy czytającego łatwo jest napisać " wynajmij kogoś do pomocy" .Ale ja wiem, że Kubuś nie akceptuje zmian. :tak: Wiem również , że jest ci bardzo ciężko. :tak: Komuś pomoc ofiarowujesz bezinteresownie a na to , by tobie pomogli liczyć już nie możesz.:-( Trzymaj się, dasz radę! Ja wierzę w Ciebie. :tak:
Lalila witaj. Nie musicie z As na PW pisać o chorobie waszych dzieci. Ja chętnie poczytam, dowiem się czegoś o autyzmie. :tak:

Wybaczcie mamuśki, że nie odpiszę każdej z osobna .Mózg mnie dziś boli. Od rana jestem sama, bo mąż w pracy na 12 h , więc wszystko na mojej głowie dziś było.
Przeczytałam wszystko, ale nie mam sił na odpisanie.
Ael wybaczam posta pod postem, hehe ;-)Botki fajne, ale nie na moja małą stopę.
Spokojnej nocy Wam życzę.

Ostatnia edycja:
As- jak ja Cie rozumiem:) Niestety rodzice dzieci z problemami rozwojowymi są często zostawiani sami sobie. To co oferuje Państwo dla takich dzieci to jest kropla w morzu. Dla mnie, takie terapie jak RDI, HANDLE czy metoda Opcji są nieosiągalne, właśnie ze względu na cenę. Póki co Radek ma terapię w Pon., Czw., Pt., Sob. po godzinie i raz w miesiącu jeździmy do Opola po nowy plan terapeutyczny i pracuję z nim w domu. Koszt miesięczny to 700 zł nie licząc dojazdów i materiałów potrzebnych do terapii. Na nasze możliwości to i tak bardzo dużo. Ale ostatnio stwierdziłam, że chyba minęłam się z powołaniem. Oboje z Mężem jesteśmy plastykami, ale teraz wybrałabym inny kierunek:) bo więcej nauczyłam go chyba w domu:D. No ale nie ma co narzekać, w sumie jak sobie pomyśle, że jest mnóstwo dzieci bardzo ciężko chorych, na różne nieuleczalne, również genetyczne choroby i co muszą czuć ich rodzice to wtedy uświadamiam sobie, że wcale nie mam tak ciężko,w końcu nic nie zagraża życiu moich dzieci, a to, że Radzio będzie trochę inny niż większość jego rówieśników to w sumie taki dar (hehehe tak to sobie tłumaczę, w końcu Einstein też miał ZA podobno:):) No a zmieniając temat muszę zmienić sieć int., może coś polecicie? Nam się kończy umowa z Play, ale nie byliśmy zadowoleni, mieliśmy limit na dany miesiąc i w połowie już był wykorzystany, co w efekcie dawało dwa tyg. internetu za 50zł, trochę kiepsko....

Ostatnia edycja:
I stało się .
Od 18.30 wprowadziłam Fenoterol i Isoptin.
Skurcze się nasiliły pomimo ciągłego leżenia dzisiejszego dnia .:baffled::baffled:
chodzę jak kołek,wszystko się we mnie trzęsie .
mam kłopoty z mówieniem ,drżenie rąk itp...
Na razie nie widzę poprawy jakiejś znaczącej bo skurcze są ,ale brzuch już nieco mniej się stawia
Będzie dobrze :tak::tak:

Kolację Kubusiowi robił mąż ,a ja spałam.
Dopiero się obudziłam....
Czekamy co dalej...

Ja już prawie wszystkie poczty swoje wykorzystałam.:-p :tak:
Glosujcie mamuśki, Ksawcio ma szansę wygrać książeczkę. :tak::-)

As :-( , ciut lepiej dziś już?

Laila
ja mam z pleya. Trzecią umowę już przedłużaliśmy. Przy drugiej umowie wynegocjowaliśmy niższy abonament telefoniczny - mąż płacił 29 zł a miał abonament z wyższej półki oraz podwyższyli nam limit internetowy na 10 MG za 45 zł.
Przy trzeciej umowie mamy internetu 15 MG , notebooka , abonament za internet 69 zl + abonamet za telefon został taki jaki był i promocyjne minuty też. :tak:
Trzeba się z nimi trochę pokłócić ;-), bo w rzeczywistości normalny klient , który po raz pierwszy przychodzi do salonu ma takie same warunki jak ten, który przedłuża umowę.
Przeglądaliśmy różnych sieci oferty internetowe i play jak na razie ma najtańsze warunki. :tak:

Dobry bardzo
As
i jak się czujesz???? Wpółczuje tego tozdarcia..Jak Was czytam to problemy mojue finasowe to Pan Pikuś..
Ael dzięki Ci bardzo ale podliczyłam finanse i w najbliższym czasie wolnej kwoty nie wysupłam. Także jak znajdziesz chętnego to sprzedawaj.
Ja dziś wyrodna matka dziecko w domu zostawiam :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
wink2.gif

As jak tam dzisiaj?
Wiosna idzie
yes2.gif
!
Dzisiaj na spacerze z kundlem spotkaliśmy naszego tutejszego boćka! Pierwszy raz w tym roku, wrócił
yes2.gif
! Innego wyjścia nie ma, musi być coraz cieplej
laugh.gif
! Tylko gdyby jeszcze nie ten deszcz.

Pierwszy raz dzisiaj wstałam bez bólu. Piękne uczucie
rolleyes.gif
. Chodzę na rehabilitacje. Dostałam coś nowego i to jak widać pomaga.

Asienka jak bez FB to ja lecę zagłosować. Się kurcze zastanawiam czy nie założyć sobie tego fb, ale czy to jest sens? Nie nagabują za bardzo? Słyszałam o tych bzdurnych wyścigach w liczbie znajomych...

Do góry