Ach As to Ci się naszykowało... w takim świetle moje problemy finansowe i dylematy jak podzielić się między dziećmi to pikuś... trzymaj się kobito! synek Cię potrzebuje, ale maluśka jest chyba na razie bardziej bezbronna, 10 tygodni i będziesz już bardziej mobilna
reklama
aguska2017
Fanka BB :)
hej wpadam na chwile Bartek już w piżamie ale coś do spania to mu daleko
macie pozdrowienia od Fanty niebawem do nas wróci
macie pozdrowienia od Fanty niebawem do nas wróci
Aguś napisz jej , że tęsknię.
:-)
As z perspektywy czytającego łatwo jest napisać " wynajmij kogoś do pomocy" .Ale ja wiem, że Kubuś nie akceptuje zmian.
Wiem również , że jest ci bardzo ciężko.
Komuś pomoc ofiarowujesz bezinteresownie a na to , by tobie pomogli liczyć już nie możesz.:-( Trzymaj się, dasz radę! Ja wierzę w Ciebie. 
Lalila witaj. Nie musicie z As na PW pisać o chorobie waszych dzieci. Ja chętnie poczytam, dowiem się czegoś o autyzmie.
Wybaczcie mamuśki, że nie odpiszę każdej z osobna .Mózg mnie dziś boli. Od rana jestem sama, bo mąż w pracy na 12 h , więc wszystko na mojej głowie dziś było.
Przeczytałam wszystko, ale nie mam sił na odpisanie.
Ael wybaczam posta pod postem, hehe ;-)Botki fajne, ale nie na moja małą stopę.
Spokojnej nocy Wam życzę.

As z perspektywy czytającego łatwo jest napisać " wynajmij kogoś do pomocy" .Ale ja wiem, że Kubuś nie akceptuje zmian.

Lalila witaj. Nie musicie z As na PW pisać o chorobie waszych dzieci. Ja chętnie poczytam, dowiem się czegoś o autyzmie.

Wybaczcie mamuśki, że nie odpiszę każdej z osobna .Mózg mnie dziś boli. Od rana jestem sama, bo mąż w pracy na 12 h , więc wszystko na mojej głowie dziś było.
Przeczytałam wszystko, ale nie mam sił na odpisanie.
Ael wybaczam posta pod postem, hehe ;-)Botki fajne, ale nie na moja małą stopę.
Spokojnej nocy Wam życzę.
Ostatnia edycja:
aguska2017
Justa to śmigaj do wyrka odpoczywać;-)
Moje dziecię zasnęło więc wieczór nareszcie dla mnie:-)
zaraz zaczna sie seriale hehe
Moje dziecię zasnęło więc wieczór nareszcie dla mnie:-)
zaraz zaczna sie seriale hehe
Lalila
Mama Radka i Eryka
As- jak ja Cie rozumiem
Niestety rodzice dzieci z problemami rozwojowymi są często zostawiani sami sobie. To co oferuje Państwo dla takich dzieci to jest kropla w morzu. Dla mnie, takie terapie jak RDI, HANDLE czy metoda Opcji są nieosiągalne, właśnie ze względu na cenę. Póki co Radek ma terapię w Pon., Czw., Pt., Sob. po godzinie i raz w miesiącu jeździmy do Opola po nowy plan terapeutyczny i pracuję z nim w domu. Koszt miesięczny to 700 zł nie licząc dojazdów i materiałów potrzebnych do terapii. Na nasze możliwości to i tak bardzo dużo. Ale ostatnio stwierdziłam, że chyba minęłam się z powołaniem. Oboje z Mężem jesteśmy plastykami, ale teraz wybrałabym inny kierunek
bo więcej nauczyłam go chyba w domu
. No ale nie ma co narzekać, w sumie jak sobie pomyśle, że jest mnóstwo dzieci bardzo ciężko chorych, na różne nieuleczalne, również genetyczne choroby i co muszą czuć ich rodzice to wtedy uświadamiam sobie, że wcale nie mam tak ciężko,w końcu nic nie zagraża życiu moich dzieci, a to, że Radzio będzie trochę inny niż większość jego rówieśników to w sumie taki dar (hehehe tak to sobie tłumaczę, w końcu Einstein też miał ZA podobno
No a zmieniając temat muszę zmienić sieć int., może coś polecicie? Nam się kończy umowa z Play, ale nie byliśmy zadowoleni, mieliśmy limit na dany miesiąc i w połowie już był wykorzystany, co w efekcie dawało dwa tyg. internetu za 50zł, trochę kiepsko....
Ostatnia edycja:
I stało się .
Od 18.30 wprowadziłam Fenoterol i Isoptin.
Skurcze się nasiliły pomimo ciągłego leżenia dzisiejszego dnia .

chodzę jak kołek,wszystko się we mnie trzęsie .
mam kłopoty z mówieniem ,drżenie rąk itp...
Na razie nie widzę poprawy jakiejś znaczącej bo skurcze są ,ale brzuch już nieco mniej się stawia
Będzie dobrze

Kolację Kubusiowi robił mąż ,a ja spałam.
Dopiero się obudziłam....
Czekamy co dalej...
Od 18.30 wprowadziłam Fenoterol i Isoptin.
Skurcze się nasiliły pomimo ciągłego leżenia dzisiejszego dnia .

chodzę jak kołek,wszystko się we mnie trzęsie .
mam kłopoty z mówieniem ,drżenie rąk itp...
Na razie nie widzę poprawy jakiejś znaczącej bo skurcze są ,ale brzuch już nieco mniej się stawia
Będzie dobrze

Kolację Kubusiowi robił mąż ,a ja spałam.
Dopiero się obudziłam....
Czekamy co dalej...
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Dobranoc!
URWISKOWO: URWISKOWY BAL KARNAWAŁOWY - zaczynamy głosowanie !!!
Dla mamus bez FB. Prosimy o wejscie na stronke i zaglosowanie na nr 12. W tym celu nalezy dodac komentarznp. nr 12 i swoj adres e-mal. Im wiecej e-maili tym wiecej glosów dla mojego kowboja!
URWISKOWO: URWISKOWY BAL KARNAWAŁOWY - zaczynamy głosowanie !!!
Dla mamus bez FB. Prosimy o wejscie na stronke i zaglosowanie na nr 12. W tym celu nalezy dodac komentarznp. nr 12 i swoj adres e-mal. Im wiecej e-maili tym wiecej glosów dla mojego kowboja!
Ja już prawie wszystkie poczty swoje wykorzystałam.

Glosujcie mamuśki, Ksawcio ma szansę wygrać książeczkę.
:-)
As :-( , ciut lepiej dziś już?
Laila ja mam z pleya. Trzecią umowę już przedłużaliśmy. Przy drugiej umowie wynegocjowaliśmy niższy abonament telefoniczny - mąż płacił 29 zł a miał abonament z wyższej półki oraz podwyższyli nam limit internetowy na 10 MG za 45 zł.
Przy trzeciej umowie mamy internetu 15 MG , notebooka , abonament za internet 69 zl + abonamet za telefon został taki jaki był i promocyjne minuty też.
Trzeba się z nimi trochę pokłócić ;-), bo w rzeczywistości normalny klient , który po raz pierwszy przychodzi do salonu ma takie same warunki jak ten, który przedłuża umowę.
Przeglądaliśmy różnych sieci oferty internetowe i play jak na razie ma najtańsze warunki.

Glosujcie mamuśki, Ksawcio ma szansę wygrać książeczkę.

As :-( , ciut lepiej dziś już?
Laila ja mam z pleya. Trzecią umowę już przedłużaliśmy. Przy drugiej umowie wynegocjowaliśmy niższy abonament telefoniczny - mąż płacił 29 zł a miał abonament z wyższej półki oraz podwyższyli nam limit internetowy na 10 MG za 45 zł.
Przy trzeciej umowie mamy internetu 15 MG , notebooka , abonament za internet 69 zl + abonamet za telefon został taki jaki był i promocyjne minuty też.

Trzeba się z nimi trochę pokłócić ;-), bo w rzeczywistości normalny klient , który po raz pierwszy przychodzi do salonu ma takie same warunki jak ten, który przedłuża umowę.
Przeglądaliśmy różnych sieci oferty internetowe i play jak na razie ma najtańsze warunki.

Dobry bardzo
As i jak się czujesz???? Wpółczuje tego tozdarcia..Jak Was czytam to problemy mojue finasowe to Pan Pikuś..
Ael dzięki Ci bardzo ale podliczyłam finanse i w najbliższym czasie wolnej kwoty nie wysupłam. Także jak znajdziesz chętnego to sprzedawaj.
Ja dziś wyrodna matka dziecko w domu zostawiam
As i jak się czujesz???? Wpółczuje tego tozdarcia..Jak Was czytam to problemy mojue finasowe to Pan Pikuś..
Ael dzięki Ci bardzo ale podliczyłam finanse i w najbliższym czasie wolnej kwoty nie wysupłam. Także jak znajdziesz chętnego to sprzedawaj.
Ja dziś wyrodna matka dziecko w domu zostawiam

Ostatnia edycja:
reklama
krolcia
Hej.
As jak tam dzisiaj?
Wiosna idzie
!
Dzisiaj na spacerze z kundlem spotkaliśmy naszego tutejszego boćka! Pierwszy raz w tym roku, wrócił
! Innego wyjścia nie ma, musi być coraz cieplej
! Tylko gdyby jeszcze nie ten deszcz.
Pierwszy raz dzisiaj wstałam bez bólu. Piękne uczucie
. Chodzę na rehabilitacje. Dostałam coś nowego i to jak widać pomaga.
Asienka jak bez FB to ja lecę zagłosować. Się kurcze zastanawiam czy nie założyć sobie tego fb, ale czy to jest sens? Nie nagabują za bardzo? Słyszałam o tych bzdurnych wyścigach w liczbie znajomych...

As jak tam dzisiaj?
Wiosna idzie

Dzisiaj na spacerze z kundlem spotkaliśmy naszego tutejszego boćka! Pierwszy raz w tym roku, wrócił

Pierwszy raz dzisiaj wstałam bez bólu. Piękne uczucie

Asienka jak bez FB to ja lecę zagłosować. Się kurcze zastanawiam czy nie założyć sobie tego fb, ale czy to jest sens? Nie nagabują za bardzo? Słyszałam o tych bzdurnych wyścigach w liczbie znajomych...
Podziel się: