reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lalila witaj!!!:-):-)
Dzień doberek.
Troszke lepiej się czuje, Juniorek zasnął :-) Ufff.
As no to miałas TYLKO dzień.I gratki aukcji :-)
A co to ten skoczek do raczkowania????
Krolcia oby teraz juz natybiotyk pomógł i rehabilitacja tez..
Wrublliczku :*
Co ja tam mialam..A nie pamietam..U nas tez wieje, ze glowe ma urwać koszmar. chciałam w domu zostać ale Lolo odmówił...
I jak sie grudniowo robi :-p

reklama
witam.
u mnie od rana dzień skurczowy....:baffled::baffled:
Ale dajemy radę .
Mąż z młodą pojedzie na orzecznictwo ,więc ja mam tylko młodego odebrać ze szkoły i coś mu do zjedzenia zrobić .
Dla nas obiad przywiezie mąż z Warszawy.:szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej
Ja po rehabilitacji. Zaczęłam od dziś zabiegi. Jakieś prądy. Wcześniej tego nie miałam więc pokładam nadzieję, ze pomoże.:tak:
Wróciłam do domu, patrzę, a u małego w oczku znowu ropka:-(, a dopiero co skończyliśmy antybiotyk w związku z tym. Więc uprosiłam teścia, żeby jeszcze z Matim posiedział a ja skoczę do lekarza. No wiec okazało się, ze jeszcze się trochę tli ta stara infekcja i jeszcze parę dni pociągnać antyba trzeba:-(. Pewnie stąd to brzydkie zachowanie wczoraj wieczorem i w nocy.

Zaraz lecę nadrobić co naskrobane

Oj, ale się u Ciebie porobiło. Niech Ci te zabiegi pomagają a mały niech zdrowieje. Jak nie urok to sraczka.

Skończyłam matmę. Kacper ma ułamki. :tak: Ale ja nie przypominam sobie , bym w szkole podstawowej miała to co on teraz.:no: My mieliśmy dodawanie ułamków, odejmowanie, skracanie, poszerzanie, zamianę na dziesiętne ... a ten ma jakieś dziwne , niestworzone rzeczy. :eek: Sama nagłowić się musiałam, pięć razy przeczytać podręcznik jak , co i dlaczego. :cool2:

A co tam było nie tak z zadaniami?

Witam, wszystkie mamy... Od września zeszłego roku stałam się pełnoprawną domową mamą:) Chociaż plany były inne, to życie zweryfikowało je po swojemu. Kilka mam z tego wątku "znam" z Grudniówek 2010, nie wiem czy One mnie kojarzą, bo napisałam tylko kilka postów.
U starszego synka Radka zdiagnozowano autyzm dziecięcy właśnie we wrześniu i z tego powodu musiałam zrezygnować z planów zawodowych i zająć się terapią i rehabilitacją Radzia. Najgorsze już za nami, tak myślę. Radek zrobił już ogromne postępy od tamtego czasu, dlatego nie poddajemy się:)
Mam nadzieję, że przyjmiecie nową mamę do swojego grona:) Pozdrawiam

Witam nową mamusię :-)
Fajnie, że Twój Radzio tak ładnie się uczy, no oby tak dalej :-) Trzymam mocno kciuki :-)

Dziewczynki u mnie dziś miało być na spokojnie....
Miało -ale nie było....

Pojechałam po małego do szkoły i w drodze powrotnej wstąpiłam do mamy i na zakupy ....
Mama ...szkoda gadać ...:sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y:
Na 15 pojechałam z teściową do diabetologa -miało być 15 minut a było prawie 2 godziny .
W drodze powrotnej teściowa chciała ,żeby zajechać do biedronki ...
Wróciłyśmy do domu przed 18 .
Potem z młodym lekcje i się wreszcie położyłam...:rofl2::rofl2:
Przed 21 wstałam bo się licytacje na allegro kończyło ,a licytowałam ,więc obserwowałam sobie poczynania allegro.
Udało mi się wygrać 2 aukcje z 3 ,więc jestem zadowolona .
W ten sposób stałam się posiadaczką wanienki Fisher price ,skoczka do raczkowania i reszty pierdółek...:-D:-D:-D
Muszę się tylko umówić z babką na odbiór ,bo mieszka ode mnie jakieś 4 km .:-D:-D:-D

No to miałaś widzę niezły dzień, ale widzisz te wygrane aukcje tak fajnie zakończyły dzień :-)

Hejka
Wieeeje, ze głowę idzie oberwac:wściekła/y: ale ciepło, 7 stopni na plusie! Nieźle, jak to się ma do -22 niedawno:dry:! He he Pogoda jak kobieta:tak::-D

Daniel jeszcze śpi. Dostał już leki i pewnie odsypia poprzednie wojaże. Nam się przyplątała jakaś infekcja gardłowa, która lekko schodziła na oskrzela. Rzuciła nam się w którymś momencie też na oczki. Tydzień antybiotyku był, ale się okazało, że za mało, bo jeszcze coś tam lekko rzęzi osłuchowo, no i do oka wróciło. Teraz kolejny tydzień z antybem ale w większej dawce.

Zastanawiam się, czy może lekarz źle nie dobrał wtedy dawki. Bo patrząc na wiek a na jego masę ciała to dawki są baaardzo rozbieżne. Teraz dawka większa i zobaczymy.

To oczki i gardło na raz? Ahh okropnieństwo. Wycałuj obu młodych co by nie chorowali tak często a najlepiej wcale :-)

Witam się!
ale u nas wieje a ja muszę po zwolnienie dziś do gina, nie chcę...

Nie marudź, idź idź po to zwolnienie :-)
Ładnie Cię zmotywowałam, prawda :-D?

@ daje znaki bo brzuch mnie boli masakrycznie :baffled: muszę sprawdzić w necie co oznacza jak się śni mega ciacho policjant hihi :-p słoneczka dzisiaj życzę tym co nie mają uciekam się spakować lekko :-)

Oj biedaku z tą @, buscopan weź :-)
A policjant jako policja oznacza, że może chcesz uciec przed wyrzutami sumienia, karą która może Cię spotkać. A jako mężczyzna to ogólnie znak o pragnieniach seksualnych :-)

. U nas ciche dni, poklocilam sie z Ł.

Anulka a co się stało?

Widzę, że w cała Polska wietrzna, u nas to samo, szczególnie w nocy gwizdało, że nam światło czujnikowe w korytarzu się non stop zapalało.
Myśmy poszli wczoraj na spacer, żeśmy się nakupowali ale dobrze bo zauważyłam, że w InterMarche mają mrożone warzywa na wagę i mój ukochany szpinak 1 kg był za 5 zł. Normalnie teścia popędzę po ten szpinak :-D hihi
Mały w markecie spał, był odkryty co by mi się nie przegrzał, miał ten całuśny smoczek, ale ludzie zaglądali nam do wózka, haha :-)
Teraz dostał grającego misia i tak przeokropnie się rozgadał XD

Zdrówka dla wszystkich chorujących mamusiek i tatuśków, a najwięcej dla dzieciaczków :*, miłego dnia dla wszystkich, no i duuuuuużo słoneczka w tę szarzyznę bleh :-)

A dziewczyny bo zapomniałabym, mam do sprzedania dwie pary nowych butów, jedne czółenka na wysokim grubym obcasie ze sztucznej skóry czerwone z paskiem przy kostce rozmiar 40 a drugie to szare kozaki do kolana rozmiar 39. Jak któraś będzie chciała to zrobię i wrzucę zdjęcia butów.

Ostatnia edycja:
Witajcie!:-)
U nas tez wietrznie i deszczowo. Troche slonko probuje sie przebic! Dzisiaj spalismy dosc dlugo, bo do po 8. Ostatnio cos maly wstaje rano hmmm po 6. Masakra jak dla mnie, bo zazwyczaj klade sie po 1 w nocy.
Dzisiaj na obiadek schaboszczak. Mialam przejsc sie z Juniorek, ale nie idziemy, bo strasznie wieje.
W sobote ide na warsztata o nieuleganiu dzieciecym zachciankom. Hmmm platny jest, ale trwa praktycznie 3 godzinki.
As - wypoczywaj!
Lilala - trzymaj sie dzielna kobieto!
Ael. - niestety, nie moj rozmiar. Ja nosze 36 badz 37.

No ja noszę buciki 35-36:-D:-D:-D więc też nie dla mnie:-D:-D:-D
Bartek zerka na Shreka bo mu puściłam dobrze że mam zgrane bo anteny nie mogę ustawić za bardzo wieje:wściekła/y:
już mam przygotowany dla Bartka obiadek
a pogoda u nas paskudna bo ciemno, ciągle pada normalnie spać sie chce:baffled:

Asieńko widzisz, myśmy pobzykali się z P, położyliśmy się spać o 2:40, a za 10 minut młody nam się wybudził na papusianie....ehh.....

Proszę zdjęcia butów :-)

Zobacz załącznik 440274Zobacz załącznik 440276Zobacz załącznik 440277Zobacz załącznik 440278Zobacz załącznik 440279Zobacz załącznik 440280Zobacz załącznik 440281

A i cena, czerwone kupiłam za 100 zł (bo są niemieckie stąd ta cena) ale powiem wam, bo mam 2 pary butów tej samej firmy i są nie do zdarcia, porządnie wykonane i bardzo wygodne. Buty były mierzone tylko (obie pary). Kozaki były kupione za 130 zł, były założone może ze 2 razy ale są fajne (ja ich nie nosiłam tylko ktoś inny). Także za czerwone to chciałabym 80 zł, a za kozaki 100zł :-)
Powiem wam, że sprzedaż tych butów nas by ratowała, bo jak sprzedam te buty i leżaczek z FP to wtedy zainwestujemy w porządną huśtawkę dla młodego :-)

Ostatnia edycja:
a ja puściłam teraz Bartkowi Epoke lodowcowa bo nadal anteny nie moge ustawić:crazy:
Obiad coś mizernie zjadł ale później coś mu wmusze
kurcze ogarnęłam mieszkanie i sie zastanawiam co robić dalej:baffled:

reklama
Ael dzięki za zmotywowanie, ale i tak wyjścia nie miałam, musiałam po to zwolnienie pójść ale na wizycie wszystko ok, widziałam na szybko buźkę, tylko zdjęcia nie robił
w drodze powrotnej kupiłam małej pączka, to teraz zajada i głośno mlaska mniam! mniam! :-D:-D:-D
a cały pokój w słońcu się kąpie na balkonie na słoneczku +18 hehe chyba zaraz pójdę się opalać, ale wiatr taki że jak szłam to myślałam że gdyby jeszcze było ślisko to bym się potoczyła jak kuleczka...

Do góry