Hej
Ja po rehabilitacji. Zaczęłam od dziś zabiegi. Jakieś prądy. Wcześniej tego nie miałam więc pokładam nadzieję, ze pomoże.

Wróciłam do domu, patrzę, a u małego w oczku znowu ropka:-(, a dopiero co skończyliśmy antybiotyk w związku z tym. Więc uprosiłam teścia, żeby jeszcze z Matim posiedział a ja skoczę do lekarza. No wiec okazało się, ze jeszcze się trochę tli ta stara infekcja i jeszcze parę dni pociągnać antyba trzeba:-(. Pewnie stąd to brzydkie zachowanie wczoraj wieczorem i w nocy.
Zaraz lecę nadrobić co naskrobane
Oj, ale się u Ciebie porobiło. Niech Ci te zabiegi pomagają a mały niech zdrowieje. Jak nie urok to sraczka.
Skończyłam matmę. Kacper ma ułamki.

Ale ja nie przypominam sobie , bym w szkole podstawowej miała to co on teraz.

My mieliśmy dodawanie ułamków, odejmowanie, skracanie, poszerzanie, zamianę na dziesiętne ... a ten ma jakieś dziwne , niestworzone rzeczy.

Sama nagłowić się musiałam, pięć razy przeczytać podręcznik jak , co i dlaczego.
A co tam było nie tak z zadaniami?
Witam, wszystkie mamy... Od września zeszłego roku stałam się pełnoprawną domową mamą

Chociaż plany były inne, to życie zweryfikowało je po swojemu. Kilka mam z tego wątku "znam" z Grudniówek 2010, nie wiem czy One mnie kojarzą, bo napisałam tylko kilka postów.
U starszego synka Radka zdiagnozowano autyzm dziecięcy właśnie we wrześniu i z tego powodu musiałam zrezygnować z planów zawodowych i zająć się terapią i rehabilitacją Radzia. Najgorsze już za nami, tak myślę. Radek zrobił już ogromne postępy od tamtego czasu, dlatego nie poddajemy się
Mam nadzieję, że przyjmiecie nową mamę do swojego grona

Pozdrawiam
Witam nową mamusię :-)
Fajnie, że Twój Radzio tak ładnie się uczy, no oby tak dalej :-) Trzymam mocno kciuki :-)
Dziewczynki u mnie dziś miało być na spokojnie....
Miało -ale nie było....
Pojechałam po małego do szkoły i w drodze powrotnej wstąpiłam do mamy i na zakupy ....
Mama ...szkoda gadać ...

Na 15 pojechałam z teściową do diabetologa -miało być 15 minut a było prawie 2 godziny .
W drodze powrotnej teściowa chciała ,żeby zajechać do biedronki ...
Wróciłyśmy do domu przed 18 .
Potem z młodym lekcje i się wreszcie położyłam...

Przed 21 wstałam bo się licytacje na allegro kończyło ,a licytowałam ,więc obserwowałam sobie poczynania allegro.
Udało mi się wygrać 2 aukcje z 3 ,więc jestem zadowolona .
W ten sposób stałam się posiadaczką wanienki Fisher price ,skoczka do raczkowania i reszty pierdółek...

Muszę się tylko umówić z babką na odbiór ,bo mieszka ode mnie jakieś 4 km .

No to miałaś widzę niezły dzień, ale widzisz te wygrane aukcje tak fajnie zakończyły dzień :-)
Hejka
Wieeeje, ze głowę idzie oberwac

ale ciepło, 7 stopni na plusie! Nieźle, jak to się ma do -22 niedawno

! He he Pogoda jak kobieta

Daniel jeszcze śpi. Dostał już leki i pewnie odsypia poprzednie wojaże. Nam się przyplątała jakaś infekcja gardłowa, która lekko schodziła na oskrzela. Rzuciła nam się w którymś momencie też na oczki. Tydzień antybiotyku był, ale się okazało, że za mało, bo jeszcze coś tam lekko rzęzi osłuchowo, no i do oka wróciło. Teraz kolejny tydzień z antybem ale w większej dawce.
Zastanawiam się, czy może lekarz źle nie dobrał wtedy dawki. Bo patrząc na wiek a na jego masę ciała to dawki są baaardzo rozbieżne. Teraz dawka większa i zobaczymy.
To oczki i gardło na raz? Ahh okropnieństwo. Wycałuj obu młodych co by nie chorowali tak często a najlepiej wcale :-)
Witam się!
ale u nas wieje a ja muszę po zwolnienie dziś do gina, nie chcę...
Nie marudź, idź idź po to zwolnienie :-)
Ładnie Cię zmotywowałam, prawda

?
@ daje znaki bo brzuch mnie boli masakrycznie

muszę sprawdzić w necie co oznacza jak się śni mega ciacho policjant hihi

słoneczka dzisiaj życzę tym co nie mają uciekam się spakować lekko :-)
Oj biedaku z tą @, buscopan weź :-)
A policjant jako policja oznacza, że może chcesz uciec przed wyrzutami sumienia, karą która może Cię spotkać. A jako mężczyzna to ogólnie znak o pragnieniach seksualnych :-)
. U nas ciche dni, poklocilam sie z Ł.
Anulka a co się stało?
Widzę, że w cała Polska wietrzna, u nas to samo, szczególnie w nocy gwizdało, że nam światło czujnikowe w korytarzu się non stop zapalało.
Myśmy poszli wczoraj na spacer, żeśmy się nakupowali ale dobrze bo zauważyłam, że w InterMarche mają mrożone warzywa na wagę i mój ukochany szpinak 1 kg był za 5 zł. Normalnie teścia popędzę po ten szpinak

hihi
Mały w markecie spał, był odkryty co by mi się nie przegrzał, miał ten całuśny smoczek, ale ludzie zaglądali nam do wózka, haha :-)
Teraz dostał grającego misia i tak przeokropnie się rozgadał XD
Zdrówka dla wszystkich chorujących mamusiek i tatuśków, a najwięcej dla dzieciaczków :*, miłego dnia dla wszystkich, no i duuuuuużo słoneczka w tę szarzyznę bleh :-)
A dziewczyny bo zapomniałabym, mam do sprzedania dwie pary nowych butów, jedne czółenka na wysokim grubym obcasie ze sztucznej skóry czerwone z paskiem przy kostce rozmiar 40 a drugie to szare kozaki do kolana rozmiar 39. Jak któraś będzie chciała to zrobię i wrzucę zdjęcia butów.