Czesc kobitki!!!
ja juz za wami nie nadazam!nie mozna nie zajrzec przez dzien bo sie czlowiek nie doczyta juz o co chodzi;-)

no wiec co do facetow to:znacie mojego kube moze?!!!

ON JEST TAKI SAM!!!nie wie gdzie sa reczniki,o workach do smieci to wogole nie wie ze istnieja w domu,a jak prosze zeby podal czysta pieluszke tetrowa to ma wielkie oczy!!!!jakby za kazdym razem robil to pierwszy raz...

jak to sie mowi

o co facet ma pamietac o pierdolach skoro od tego ma zone?!no coz...nie komentuje nawet;-)
weroniczka jakos dzis malutko jadla,w sumie to prawie nic:-( no i poszla szybciutko spac,bo juz o 19.teraz za momencik ja zmusze do zjedzenia przez sen i pojde wziasc prysznic i spac.
co do bycia mamusia,to ja myslalam ze sobie nie poradze,nawet nigdy nie mialam takiego malenstwa na rekach.do tego wszyscy mi mowilii,ze to trudne,ciezkie i wogole zalamka!a tu prosze:radze sobie:-) nic trudnego

kocham moje malenkie,krzyczace dzieciatko i nic mi straszne nie jest:-) :-) :-) mysle,ze to sie w sobie po prostu ma.milosc do takiego cudenka wystarczy,...no i cierpliwosc,....no i umiejetnosc nie spania pare dob pod rzad,...no i kasy troche potrzeba....no i...hehe,zartuje

jest spox!
pa dziewczyny!milych snow i nieprzekrzyczanej nocki;-)