reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczynki:-)
Zwyczajowo w weekend nie miałam czasu z Wami pisać - cała rodzinka w domu, to i czasu mniej. A poza tym w sobotę wprowadziłam zakaz włączania komputera mojemu mężowi, to i sama musiałam się go trzymać :-D.
Wczoraj przyjechali dziadkowie, zajęli nam się dzieciaczkami, a my poszliśmy na wybory, a potem na piwko;-), fajnie było:tak:. To było nasze pierwsze wyjście na piwko od ponad pół roku.
Pycha - z tym uciekaniem po sklepie to moja Karolcia też tak miała:-D. Skończyło się tak, że staraliśmy się jeździć sami, bo z nią to nawet nie dało się spokojnie nic obejrzeć, cały czas trzeba było patrzeć za nią:szok::eek:. Na szczęście już jej przeszło:-D.
Noelia - mam nadzieję, że szybciutko do nas wrócisz:-).

Witam
imprezka swietnie,maly w kosciele grzeczny najpierw dyskutowal a potem zasnol i przebudzil sie jak ksiadz mu glowke woda polal i byl krotki placz;-)
a zdjecia ma narazie tylko 2-tortu ale niewyrazne bo telefonem robione:-( ,na reszczte zdjec musze czekac az mi brat poprzesyla bo on robil cyfrowka,bo chrzestna zapomniala aparatu:wściekła/y:
a oczywiscie moje dziecko chwycilo piniazki:-D patrzal na rozaniec ale odpuscil sobie hihihi

Załączniki

• DSC00533.JPG
    DSC00533.JPG
    453,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00531.JPG
    DSC00531.JPG
    268,1 KB · Wyświetleń: 34
Cześć dziewczyny czy jeszcze pamietacie starego Sorbusia :laugh2::laugh2::laugh2:

wkleiłam kilka fotek Manusi - urosła bardzo ju,z sama stoi więc pewni chodzic tez niedługo bedzie i mówi mama tata baba mniam mniam i klepie sie po brzuszku potrafi tez pokazac ile ma kłopotów i jaka jest duża i ostatnio nauczyła się pokazywac jak kocha mamusie i tatusia i przesłodko daje buzi czasem bez proszenia o to

to tyle o nas

a i pewnie wam Biedronke pisała że nie było mie długo bo nas okradli i czekaliśmy na odszkodowanie żęby odkupic sobie kmputer i resztę - teraz mamy alarm więc mam nadzieję żę nas nie okradną

a wasze dzieciaki jak podrosły - oglądałam w albumku śliczności

reklama
Do góry