reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i jak ja mam nie wyjsć z siebie??? Młode mi zmniejszyło temperature pieczenia w trakcie pieczenia muffinek Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Może uda się je jakoś jeszcze uratować?
Aguska, a Tobie co jest?
Mój młody ma przeziębiony pęcherz chodzi ciągle i sika, teraz nie zdążył :confused2:. Wyszło mu bieganie na bosaka :dry:.

reklama
A bo wszystko przez tą pogodę. :wściekła/y:
Moja młoda też co chwila na kibelek lata. A i mnie nera boli. Za bardzo mi się odsłoniła jak ziemniaki z pola wykopywałam. No i masz babo placek. :crazy: Browarem ją dziś zaleczę. ;-)
Bodzia a to diabołek mały. Dobrze , że mu do głowy nie przyszło by otworzyć piekarnik. :no:

Fanta trzeba się zalogować w prawym rogu u góry wyskoczy ci logowanie za pośrednictwem facebook i wtedy wchodzisz na mój przepis i wciskasz PYCHA:-D
daje lin ki bo mam już dwa przepisy
Kuchnia Jogurtowa Bakoma
Kuchnia Jogurtowa Bakoma

A ja nie wiem co mi jest ale coś mnie bierze....
Fanta Gratki dla KUBUSIA:*
co do przeziębień to Bartek też jakiś podejrzany i to gardło jego chyba jutro wybierzemy sie do lekarza
Bodzia ach te dzieciaki...dobrze że sobie nic nie zrobili

Hej babeczki:)
Ja mam jakiegos nerwa...wczoraj na błysk posprzatałam mieszkanie a dzisiaj mi mama sajgon zrobiła....normalnie mam dość!Ciągle coś jak nie urok to sraczka wrrrrrrr
Jutro zawoże Gaje do teściów...bo nam to okno wyrwane montuja!

justa fajnie że mama już w domu, a co jej było;-)
fanta kawkę rano obowiązkowo też popijam moja godz. to 7.00, na jaką bajkę dla dorosłych się wybieracie oj dawno w kinie nie byłam ale nadrabiam oglądając kino domowe :tak:
Bodzinka i jak tam Mufinki
aguska a o co chodzi z tymi głosami na Bakoma
lena tak to jest z tym sprzątaniem posprzątasz a za chwilę bałagan

widzę że coś was bierze zdrówka Wam życzę pogoda taka daremna że wirusy atakują jak mogą :tak:

jest może jakaś mamusia z okolic Bielska-Białej:-):happy:

Spokojniej nocki

mirelka biorę udział w konkursie bakomy i dlatego chce abyście mi oddawały głosiki.Niestety aby wcisnąć PYCHA trzeba sie zalogować to w sumie nic zobowiązującego i trudnego po zalogowaniu można oddać wtedy głos:-)
Ja lecę do męża do wyrka dobrej nocki dziewczyny

hej. wczoraj mi tak neta muliło ze nawet posta nie zatwierdziło z tej powolnosci..;/

Lena u mnie to samo. ja posprzatam, a ktoś narobi takiego syfu, ze ryczec sie chce.Tylko ze u mnie to albo malz, albo chlopcy. nikt inny. No chyba ze królik nasz, albo kot.

nadal prosze o głosy mamy posiadajace fb :) Dzieci Poznań

reklama
Witam z rana.
Kawkę sobie piję. Pogoda nie najgorsza, co prawda jest tylko 16 stopni i pochmurno ale nie pada ;-), więc zaliczymy spacerek nad stawem.
Renata, za głosowane <widzę, że na III miejsce spadłaś>. Mam nadzieję, że uda Ci się to jeszcze nadrobić.
Agnieszka, nie mogę przez fb się zalogować :no:, wyskakuje mi nie prawidłowy adres e-mail lub hasło :szok:. Nie wiem co jest :sorry:. Ale zagłosowałam w konkursie bebico :tak:;-).
Aelreda, z przyczyn nie zależnych ode mnie <przepraszam> lecę dziś wysłać Ci paczuszkę i dam znać ile wyjdzie :-).

Do góry