reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Druga
hej dziewczyny ale jestem zła na swoja głupotę
w nocy oko zaczęło mi ropieć i normalnie mnie bolało więc wstałam żeby sobie zakroplić ,otwieram szuflade z lekarstwami i patrze że coś mokro musiało się coś wylać!I to Bartka syrop na alergie!!!!!

zostało troche na dnie może na dwa dni wystarczy aż się popłakałam normalnie!!!!bo on miał go brać do końca!!!czyli około przez miesiąc więc w poniedziałek pójde do lekarki po kolejna recepta i znowu kasa pójdzie!!!a był zamknięty wiecie te zakrętki które trzeba wcisnąć i dopiero odkręcać i jak wieczorem małemu brałam maść na oczy musiałam jakoś przesunąć ten syrop i on się wylał!!!!!!!!!!!
A ja wstałam i straciłam całkowicie głos!!!!!!!nic nie mogę mówić no tylko szeptem super po prostu
leje cały czas od wczoraj
dobra ide kawe zrobić

hej dziewczyny ale jestem zła na swoja głupotę

A ja wstałam i straciłam całkowicie głos!!!!!!!nic nie mogę mówić no tylko szeptem super po prostu

leje cały czas od wczoraj

dobra ide kawe zrobić
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hejka! Trzecia? 

Tak po na szybko, bo zajrzę do Was później jeszcze jak znajdę chwilkę ;-).
Koralikowa, nie można tego nazwać dorabianiem... nic z tego nie mam raczej, bo zamawiam dla rodziny i dla sobie albo jakiejś dobrej koleżanki. Zawsze mają taniej i coś tam gratis ;-).
Renata, zdrówka dla Oskara i oby ten wirus szybko mu przeszedł.
Justa, no proszę jak Ci się po farciło
.
Aguska, nie fajnie. Kuruj się i zdrowiej. Dużo ciepłego pij na gardło i krtań
.
Mój T też od wczoraj smarka i mówi, że go gardło boli. Powiedziałam mu, że jak będzie mu gorzej, to nie jedziemy, ale uparł się przeokropnie bo urlopu dwa dni wziął i stwierdził, że mimo wszystko pojedziemy.

Tak po na szybko, bo zajrzę do Was później jeszcze jak znajdę chwilkę ;-).
Koralikowa, nie można tego nazwać dorabianiem... nic z tego nie mam raczej, bo zamawiam dla rodziny i dla sobie albo jakiejś dobrej koleżanki. Zawsze mają taniej i coś tam gratis ;-).
Renata, zdrówka dla Oskara i oby ten wirus szybko mu przeszedł.
Justa, no proszę jak Ci się po farciło

Aguska, nie fajnie. Kuruj się i zdrowiej. Dużo ciepłego pij na gardło i krtań

Mój T też od wczoraj smarka i mówi, że go gardło boli. Powiedziałam mu, że jak będzie mu gorzej, to nie jedziemy, ale uparł się przeokropnie bo urlopu dwa dni wziął i stwierdził, że mimo wszystko pojedziemy.
Chętnie sobie trzepnę kawkę. 
Amelka bazę zrobiła na cały pokój, chwila spokoju.
Wczoraj na zebraniu u Kacpra pani oświadczyła, że porozsadzała chłopców z dziewczynkami. Zgadnijcie z kim Kapi siedzi?
Ze swoją love z zeszłego roku. 
I znowu mam wesoło. 

Wczoraj na zebraniu u Kacpra pani oświadczyła, że porozsadzała chłopców z dziewczynkami. Zgadnijcie z kim Kapi siedzi?

AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witajcie!
aguska - pech to pech! Duzo zdroweczka!
Ja szukam spodni na 104.
Dzisiaj u nas deszczowo i pochmurnie. W planach zakupy oraz wizyta u krawcowej po odbior skroconych spodni.
aguska - pech to pech! Duzo zdroweczka!
Ja szukam spodni na 104.
Dzisiaj u nas deszczowo i pochmurnie. W planach zakupy oraz wizyta u krawcowej po odbior skroconych spodni.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Lena, Justa, dołączam się z kawką ;-).
Lena, dobrze, że z Gają już lepiej :-). U mnie na szczęście nie pada ale mam 9 stopni za oknem
Justa, albo koleżanka zmotywuje do nauki albo będzie odwrotnie. Chyba, że miłość Kacprowi już przeszła ;-)
Asienka, współczuję pogody. Dziś Ty jesteś zalatana
.
Lena, dobrze, że z Gają już lepiej :-). U mnie na szczęście nie pada ale mam 9 stopni za oknem

Justa, albo koleżanka zmotywuje do nauki albo będzie odwrotnie. Chyba, że miłość Kacprowi już przeszła ;-)
Asienka, współczuję pogody. Dziś Ty jesteś zalatana

Lenuszka
Mamusia Gajusi
a właśnie jak jego miłośc???Chętnie sobie trzepnę kawkę.
Wczoraj na zebraniu u Kacpra pani oświadczyła, że porozsadzała chłopców z dziewczynkami. Zgadnijcie z kim Kapi siedzi?Ze swoją love z zeszłego roku.
I znowu mam wesoło.
![]()
aguska2017
Fanka BB :)
Która chce Bartka na 2-3 h?normalnie dziś jest okropny!!!!!!!
przed chwila spadł z krzesła aż się wywinął a 500 razy powtarzam nie wchodź zejdź bo on z krzesła włazi na biurko
no aż w końcu spadł.
Wcześniej urwał nam coś od lodówki otworzył drzwiczki od zamrażalki na maksa aż coś pękło!!!!!!a ja nie widziałam bo zmywałam
ale drzwiczki działaja normalnie na szczęscie.
co chwile proszę żeby przestał a on mi na złość a że dziś mowie szeptem bo nawet wydrzeć sie nie moge to on to wykorzystuje!!!!!!
szlag mnie normalnie już trafia a to dopiero 11
Justa no no kochana miłość z jednej ławki
ja swojemu też zaraz namiocik trzasne to będzie spokój na chwile
fanta u mnie aż 12 stopni
i pięknie pada
Asienka udanych zakupów;-)
przed chwila spadł z krzesła aż się wywinął a 500 razy powtarzam nie wchodź zejdź bo on z krzesła włazi na biurko

Wcześniej urwał nam coś od lodówki otworzył drzwiczki od zamrażalki na maksa aż coś pękło!!!!!!a ja nie widziałam bo zmywałam

co chwile proszę żeby przestał a on mi na złość a że dziś mowie szeptem bo nawet wydrzeć sie nie moge to on to wykorzystuje!!!!!!

Justa no no kochana miłość z jednej ławki

fanta u mnie aż 12 stopni

reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Gaja od dwóch dni jest taka a mało brakuje by ją udusic poduszkąKtóra chce Bartka na 2-3 h?normalnie dziś jest okropny!!!!!!!
przed chwila spadł z krzesła aż się wywinął a 500 razy powtarzam nie wchodź zejdź bo on z krzesła włazi na biurkono aż w końcu spadł.
Wcześniej urwał nam coś od lodówki otworzył drzwiczki od zamrażalki na maksa aż coś pękło!!!!!!a ja nie widziałam bo zmywałamale drzwiczki działaja normalnie na szczęscie.
co chwile proszę żeby przestał a on mi na złość a że dziś mowie szeptem bo nawet wydrzeć sie nie moge to on to wykorzystuje!!!!!!szlag mnie normalnie już trafia a to dopiero 11
Justa no no kochana miłość z jednej ławkija swojemu też zaraz namiocik trzasne to będzie spokój na chwile
fanta u mnie aż 12 stopnii pięknie pada

Podziel się: