reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Druga:-D
hej dziewczyny ale jestem zła na swoja głupotę:wściekła/y:w nocy oko zaczęło mi ropieć i normalnie mnie bolało więc wstałam żeby sobie zakroplić ,otwieram szuflade z lekarstwami i patrze że coś mokro musiało się coś wylać!I to Bartka syrop na alergie!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zostało troche na dnie może na dwa dni wystarczy aż się popłakałam normalnie!!!!bo on miał go brać do końca!!!czyli około przez miesiąc więc w poniedziałek pójde do lekarki po kolejna recepta i znowu kasa pójdzie!!!a był zamknięty wiecie te zakrętki które trzeba wcisnąć i dopiero odkręcać i jak wieczorem małemu brałam maść na oczy musiałam jakoś przesunąć ten syrop i on się wylał!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
A ja wstałam i straciłam całkowicie głos!!!!!!!nic nie mogę mówić no tylko szeptem super po prostu:crazy:
leje cały czas od wczoraj :sorry:
dobra ide kawe zrobić

Hejka! Trzecia? :-D:-D
Tak po na szybko, bo zajrzę do Was później jeszcze jak znajdę chwilkę ;-).
Koralikowa, nie można tego nazwać dorabianiem... nic z tego nie mam raczej, bo zamawiam dla rodziny i dla sobie albo jakiejś dobrej koleżanki. Zawsze mają taniej i coś tam gratis ;-).
Renata, zdrówka dla Oskara i oby ten wirus szybko mu przeszedł.
Justa, no proszę jak Ci się po farciło :-p.
Aguska, nie fajnie. Kuruj się i zdrowiej. Dużo ciepłego pij na gardło i krtań :tak:.
Mój T też od wczoraj smarka i mówi, że go gardło boli. Powiedziałam mu, że jak będzie mu gorzej, to nie jedziemy, ale uparł się przeokropnie bo urlopu dwa dni wziął i stwierdził, że mimo wszystko pojedziemy.

Chętnie sobie trzepnę kawkę. :tak:
Amelka bazę zrobiła na cały pokój, chwila spokoju.
Wczoraj na zebraniu u Kacpra pani oświadczyła, że porozsadzała chłopców z dziewczynkami. Zgadnijcie z kim Kapi siedzi? :confused2::-D Ze swoją love z zeszłego roku. :-D:rofl2: I znowu mam wesoło. :-D

Lena, Justa, dołączam się z kawką ;-).
Lena, dobrze, że z Gają już lepiej :-). U mnie na szczęście nie pada ale mam 9 stopni za oknem :dry:
Justa, albo koleżanka zmotywuje do nauki albo będzie odwrotnie. Chyba, że miłość Kacprowi już przeszła ;-)
Asienka, współczuję pogody. Dziś Ty jesteś zalatana :-D.

Chętnie sobie trzepnę kawkę. :tak:
Amelka bazę zrobiła na cały pokój, chwila spokoju.
Wczoraj na zebraniu u Kacpra pani oświadczyła, że porozsadzała chłopców z dziewczynkami. Zgadnijcie z kim Kapi siedzi? :confused2::-D Ze swoją love z zeszłego roku. :-D:rofl2: I znowu mam wesoło. :-D
a właśnie jak jego miłośc???

Która chce Bartka na 2-3 h?normalnie dziś jest okropny!!!!!!!
przed chwila spadł z krzesła aż się wywinął a 500 razy powtarzam nie wchodź zejdź bo on z krzesła włazi na biurko:crazy:no aż w końcu spadł.
Wcześniej urwał nam coś od lodówki otworzył drzwiczki od zamrażalki na maksa aż coś pękło!!!!!!a ja nie widziałam bo zmywałam:crazy:ale drzwiczki działaja normalnie na szczęscie.
co chwile proszę żeby przestał a on mi na złość a że dziś mowie szeptem bo nawet wydrzeć sie nie moge to on to wykorzystuje!!!!!!:crazy:szlag mnie normalnie już trafia a to dopiero 11:crazy:
Justa no no kochana miłość z jednej ławki:-Dja swojemu też zaraz namiocik trzasne to będzie spokój na chwile
fanta u mnie aż 12 stopni:-Di pięknie pada:sorry:
Asienka udanych zakupów;-)

reklama
Która chce Bartka na 2-3 h?normalnie dziś jest okropny!!!!!!!
przed chwila spadł z krzesła aż się wywinął a 500 razy powtarzam nie wchodź zejdź bo on z krzesła włazi na biurko:crazy:no aż w końcu spadł.
Wcześniej urwał nam coś od lodówki otworzył drzwiczki od zamrażalki na maksa aż coś pękło!!!!!!a ja nie widziałam bo zmywałam:crazy:ale drzwiczki działaja normalnie na szczęscie.
co chwile proszę żeby przestał a on mi na złość a że dziś mowie szeptem bo nawet wydrzeć sie nie moge to on to wykorzystuje!!!!!!:crazy:szlag mnie normalnie już trafia a to dopiero 11:crazy:
Justa no no kochana miłość z jednej ławki:-Dja swojemu też zaraz namiocik trzasne to będzie spokój na chwile
fanta u mnie aż 12 stopni:-Di pięknie pada:sorry:
Asienka udanych zakupów;-)
Gaja od dwóch dni jest taka a mało brakuje by ją udusic poduszką:-D

Do góry