reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
2781649424.gif

Bodzinka świetne te Twoje szycia są.
Justa fajne fotki z wesela widziałam na FB
:-)

Dla potrzebujących zdróweczka.

Wczoraj usiadłam do Was,i zadzwonił tel.
później mówię do m.włarzę pod koc bo mi zimno
i obejrzę sobie jakieś wiadomości,i...usnęłam.
Obudził mnie jak po 21 wychodził do pracy.
Wstałam umyłam się,i w kimono,bo chłopcy już spali.
Taki dzień chyba senny wczoraj był bo lało cały boży dzień,do wieczora.

A dziś było pięknie,i 22 stopnie.
Spotkałam się wieczorkiem z moją psiapsółką na chwilkę ,przelotem,
była z ciórcią u mnie u lekarza,
a że mieszka ponad 30km,odemniem,rzadko się widzimy.
Może uda nam pojechać do niej w sobotę,ale nie wiadomo ,
bo może mieć zjazd w szkole,bo się zapisała z nudów.

Chłopaki zdrowi,wariują na maxa.
A ja zaraz idę w kimonko,bo o 5 pobudka.

Zagłosujcie jak możecie plisss

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Spokojnej nocki.

Heja.

wszystkie kosci mnie bolą. jakbym na podłodze spala ;/ O w nocy wygonil mnie z mojego łóżka wiec wedrowalam ;/

jutro sie wyspie :) przynajmniej mam taką nadzieje :)

Bodzia cudniaste wytwory :)

Bry!
Z kubkiem kawy i nie za bardzo przytomna się witam.
Tyle nadrukowałyście, że nie doczytam, jeszcze tak z rana :-p.
Krolcia, nie tylko Twój. Mój nie dosyć, że nie spał w dzień, to i na wieczór spać nie chciał. Do wyra wygoniłam go o 21, więc się położył, a zasnął po 22 :dry:.
Renata, współczuję. Może Cię coś bierze? Tia wyśpisz się jutro, to wiesz co pośpij za mnie :tak: ;-).
Zieeeeeeeeeeeew.

reklama
Hej ho!!!
Witam się z napojem energetyzującym i snicersem :-p a potem się dziwie, że się w gatki nie mieszcze he he he :-pOgladamy z Fifim film o małpach na 1.. Mały zachwycony ;-) Tyle tatów mu po ekranie lata :-p

Do góry