Bodzia mam trudności z dodaniem komentarza. Wpisuję kod i za każdym razem wyskakuje mi błąd. Już kiedyś u jednej koleżanki też tak było na blogu.No kochane na bloga marsz!!! Konik do wygrania ;-)

Karolcia wysyp pudło zabawek .;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodzia mam trudności z dodaniem komentarza. Wpisuję kod i za każdym razem wyskakuje mi błąd. Już kiedyś u jednej koleżanki też tak było na blogu.No kochane na bloga marsz!!! Konik do wygrania ;-)
A Ty zadania miałaś robić .Do zadań, bo będziesz w czarnej pupci!
![]()
Podłączam się do życzeń dla Fifiego. Wszystkiego najlepszego ! Moja Jula z 7 października.Z resztą kiedyś pisałyśmy na jednym wątku. ;-) Spłodzona w Sylwestra , urodziła się w II rocznicę naszego pożycia małżeńskiego.
![]()
Już po 12:00?![]()
Wczoraj Kacper odrabiał matmę z mężem. Tak odrabiali, że ja dziś zaglądam, przeliczam , sprawdzam a tam połowa do poprawienia.
Fanta u Bodzi na blogu jest Candy, znaczy się Bodzia konkurs zorganizowała, do wygrania śliczny konik. :-) Warunkiem udziału w zabawie jest m.in zostawienie komentarza. I tu właśnie pojawia się problem, bo Bodzia w ustawieniach na swoim blogu ma tak, że pisze się posta a potem wpisuje się kod , który wyskoczy, by tego posta uwiarygodnić czy cóś. No i ten kod mi nie wchodzi, żaden. Odświeżam , odświeżam , wpisuję i wyskakuje mi komunikat " Wpisane słowa są niepoprawne. Spróbuj ponownie."![]()
Zrozumiałaś coś?;-)
Lena no właśnie ja już taki przypadek miałam z inną blogerką.Nie tylko ja jej zgłosiłam taki problem.
Bodzia trzeba w ustawieniach podstawowych bloga poszukać, w opcjach komentarze.