reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A Ty zadania miałaś robić . :-p Do zadań, bo będziesz w czarnej pupci! :-D

Podłączam się do życzeń dla Fifiego. Wszystkiego najlepszego ! Moja Jula z 7 października.:tak: Z resztą kiedyś pisałyśmy na jednym wątku. ;-) Spłodzona w Sylwestra , urodziła się w II rocznicę naszego pożycia małżeńskiego. :-D

Już po 12:00? :szok:

Niema to jak sobie dziecia w dogodnym terminie urodzić :) moj wujek kiedyś sie smiał ze na 30 urodziny ma mu sie cora urodzić. i sie urodzila. a ze ją tak mu udalo sie spłodzić ??? moj Ł sie smiał ze on plemniki wybierał, ktory m ma core machnąć.
Mojej kolezance na 2 rocznice slubu sun sie urodził.. tez wiedzial kiedy ma wyjsc :)

ja to bym chciala na 30 urodziny corke dostac :) a co!! Ł brat zonie na jej 25-te coreczke podarował..tzn ona sobie sama podarowala :)

Fanta salceson pieklam :) juz połowa blachy zjedzona.. a ja tylko sprobowalam :D

Młody śpi, więc już w kółko nie powtarza ulubionego na dziś wyrazu. Uff. Coś tam porobiłam z obliczeń, tabelki porysowałam i jeszcze jedno zadanie mi zostało. Może dobrze, a może nie. Już mi się myśleć nie chce ;-).
W radiu leci muzyczka :-D
PSY - Gangnam Style (Official Video) - YouTube
tak do posłuchania, co ja słyszę to mi się micha cieszy. Co prawda teledysk jest głupi ale wpada w ucho :-D:-D:-p;-).
Krolcia, czyżby spał na zapas :-D;-). Wczoraj się wyspał i dziś już krócej :tak:.
Justa, ale Ty skomplikowanie piszesz, kody, komentarze z kodami :sorry2::dry:. Dziś nie na moją głowę, a o co chodzi? Ty masz bloga i Bodzia i komentarz na blogu? zgadłam.
Renata, salceson się piecze? :szok::baffled: ja nie z tej planety :-D nie ta rzeczywistość. Dobra przyznam się, że się nie znam :zawstydzona/y:. Ja myślałam, że ciastuszko jakieś.

Wczoraj Kacper odrabiał matmę z mężem. Tak odrabiali, że ja dziś zaglądam, przeliczam , sprawdzam a tam połowa do poprawienia. :dry:
Fanta u Bodzi na blogu jest Candy, znaczy się Bodzia konkurs zorganizowała, do wygrania śliczny konik. :-) Warunkiem udziału w zabawie jest m.in zostawienie komentarza. I tu właśnie pojawia się problem, bo Bodzia w ustawieniach na swoim blogu ma tak, że pisze się posta a potem wpisuje się kod , który wyskoczy, by tego posta uwiarygodnić czy cóś. No i ten kod mi nie wchodzi, żaden. Odświeżam , odświeżam , wpisuję i wyskakuje mi komunikat " Wpisane słowa są niepoprawne. Spróbuj ponownie." :dry:
Zrozumiałaś coś?;-)

Justa a jak to moge usunąć??? Bo kiedyś sama sobie komentarza nie mogłam dodać!!!!
Witam nowe mamy.
Lena
grzybki mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale bym sobie poszła....

Wczoraj Kacper odrabiał matmę z mężem. Tak odrabiali, że ja dziś zaglądam, przeliczam , sprawdzam a tam połowa do poprawienia. :dry:
Fanta u Bodzi na blogu jest Candy, znaczy się Bodzia konkurs zorganizowała, do wygrania śliczny konik. :-) Warunkiem udziału w zabawie jest m.in zostawienie komentarza. I tu właśnie pojawia się problem, bo Bodzia w ustawieniach na swoim blogu ma tak, że pisze się posta a potem wpisuje się kod , który wyskoczy, by tego posta uwiarygodnić czy cóś. No i ten kod mi nie wchodzi, żaden. Odświeżam , odświeżam , wpisuję i wyskakuje mi komunikat " Wpisane słowa są niepoprawne. Spróbuj ponownie." :dry:
Zrozumiałaś coś?;-)

JA zrozumiałam, źle podałaś kod a z blogiem Bodzi jest wszystko ok ja dodałam normalnie!

Lena no właśnie ja już taki przypadek miałam z inną blogerką. :tak:Nie tylko ja jej zgłosiłam taki problem. :tak:
Bodzia trzeba w ustawieniach podstawowych bloga poszukać, w opcjach komentarze.

reklama
Do góry