reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena kiedyś ja nie umiałam dodać :-p Juz nie mam,dawno miałam to usunąć. Ach dostała suknie śubną...paskudną,wstylu lat 80 ale tyyyyyyyyyyyyyyyle koronki :-p

reklama
hej

U mnie zimnoooo
Ja juz po lekarzu.....maly ma zapalenie gardla..
Moj pojechal auto robic..
p
oczytammm

Bodzia ta blondi fajna,,normlanie biore sie za nia,,heee

asiula fajnie zee spotkanie udane:))

Renia mnie tez bola,ale to dlatego ze dostalam @..a mnie zawsze łupie w kregołupie....

Bodzia ale sie usmialam z małp tatowych:))))))

atfk STO LAT dla duzego chlopa twojego:))))))))

Lena noo pewnie. Tyle koronki piechota nie chodzi!!
Robie pizzeajutro naleśniki na pikantnie. Kupiłam groszek i będe musiała jutro dokupić hahahaha
Fifi jak zobaczył to kazał sobie do miski sypac i je!!! Zielony groszek!!!

Lena pisz na priv.Dogadamy się :-)
Koralikowa kukurydze też mam alevon sie do tego groszku aż trzęsie!!! Prawie całą puszkepożarł!!! oo przyszedł po jeszcze..no jak tu dziecku odmówić!!!

A niech se smrodzi :-p
Ale ze mnie wyrodna matka..Fifi po 16 się do spania zabrał a jamu nie dałam..Wziełam go do wspólnego gotowania..Ale by padł a potem szalał do 23:baffled:

reklama
Do góry