reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguska czekam na ten moment az zacznie spac jak kiedys bo juz ponad miesiac tak wygladaja nasze noce. Rzadko moge sie z nim polozyc w dzien bo zwykle wtedy obiad robie. z malym ciezko bo ciagle ucieka i skacze z lozka wiec musze miec go ciagle na oku a przy mnie nie posiedzi gdy cos robie:eek:
Asienka mi tez strasznie sie przetluszczaja, musze myc codziennie, tak samo cera tylko jeden podklad dobrze mi matuje i na dlugi czas

To ja za to mam raczej suche włosy:happy:. Jeśli nie użyje odżywki to włosy myję co 7-8 dni, jeśli odżywkę nałożę, do suchych włosów najczęściej więc obciążającą, to wtedy co 4-5 dni.
Nie wyobrażam sobie, że musiałabym codziennie myć głowę!:szok:

hołk...
Ja zapierdziel dzisiaj w pracy i teraz tez po pracy,,normalnie nie wiem w co rece wsadzic...

atfk joo,,obrazony,,tzn juz chyba lepiej,,ale wczoraj chlał i zale mi tu po nocach dawał....ech...a dzisiaj pisze,ze podobno go wyzywałam,bo koledzy slyszeli jak gadalismy w nocy,noz *****...durnie mnie tu nerwicuja..

Wogole wracam do robotek papierkowych.
milego wieczorku...

Dobry
Dzieci od rana szaleją....Lolek gorączki w nocy niemiał, nie kaszle, więc chyba jutro do przedszkola bo wymiekne z nimi...Zaraz sprzatam i po 10 mykam na zakupy....Najgorsze, żemuszą iść ze mną:confused2::confused2:

reklama
dzien dobry kobietki
poczytałam i moge napisać zanim kawkę pójdę zaparzyć;-)

ja używam szamponu schauma- niebieska;-) przeciwłupieżowa i niestety tez jestem z tych co muszą codziennie głowę myć:szok: zeby czuc sie komfortowo i czysto:rofl2:!!!niema nic gorszego niz tluste włosy:-p
koralikowa ehh Ci mężczyźni!!!hihihi może mu przejedzie,ale nie ma jak to gorzkie żale po %:-D
bodzinka no to dobrze ze bez goraczki!!a zakupy z dziecmi..ehh to raczej nic fajnego!choc muszę przyznać ze moja Kajulka juz zaczyna kumac o co w tym chodzi...i lubie z niz na zakupy jezdzić:-)!Fifi sam nie lubi,unika tego raczej!
aguska ja nie wiem moze cos w powietrzi wisi ja ostatnio taka naładowana chodze że szok i jakas zdołowana i w ogole czuje sie jakas nijaka:eek:!!
usmiechy przesyłam!!!

mój syn dzis sie rano obraził...bo mu nie pozwoliłam bez kurtki isc do szkoly a na dworze magiczne 4 stopnie:szok:...ehhh

Do góry