reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa to super że Julka taka zdolna uczennica:tak: a Kacper no wiesz musi nadrabiać jak siostra świetnie się uczy to on musi trzymać równowage w domu:-D:-D:-D żebyś nie miała za dobrze:-D;-):-p chyba nie będzie tak źle co?
Koralikowa zdróweczka kochana wiem co czujesz jakieś dwa miesiace temu też nic nie mogłam powiedzieć:no:
fanta no właśnie pamiętam tą akcje z gitara ale że robi to tak perfidnie i bezczelnie!!!też bym była wściekła bo po co obiecuje że przyjdzie a potem i tak olewa sprawe:dry:

reklama
Koralikowa ja tez lubie pichcić, nawet sprzątac lubie. wtedy sie moge wyzyc poządnie pokrzyczec.i zwalic swoją frustracje na gowniany plyn do paneli np :D

ale swieta mnie przerazają. bo ugotowac jakiś tam obiad, zaprosic rodziców czy tesciow to pikuś. ale na wigilie 12 dan sie szykuje ;)
wiem ze kiedyś bede musiala, najstarsza z rodzenstwa jestem, potem mam 8 lat mlodszego brata ( szczyl jeszcze ) i 15-letnich braci, wiec kiedyś gdy juz mama sie zbuntuje na moją glowe to spadnie. gotowanie dla 20 osob...!! maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko. na gotowanie dla rodziny meza sie nie pisze. bo Ł ma 8 rodzenswta i kazde z partnerem lub z partnerem i dziecmi :D takze to jak dla wojska by trzeba bylo :D temu narazie wole nie wchylac siez propozycja przygotowania wigilii :D

wczoraj futyne kupilismy do lazienki. Ł wstawił jakies tam byle jakie drzwiu. na nowe musimy poczekac troszke.aaaale juz nie wisi zaslonka. nikt mnie w kibelku nie podejrzy :D raaaaaj :D

U nas jest tak że jak idziemy do teściowej na wigilie to wiadomo że ona robi więcej dań ale my ze szwagierka dogadujemy sie z nia i każda przynosi od siebie jeszcze :tak:dzielimy sie obowiazkami bo jak ktoś pracuje to niby kiedy ma o wszystko zrobić?chyba w nocy:-D
będę waśnie musiała nie długo usiaść z rodzinka i dogadać sie co w tym roku ja mam upichcić:tak:
ide budzić małego bo już po 7 a ten jak nigdy śpi:-D

yyy to jeszcze dodam ze pomagam mamie robić zarelko na wigilie :) albo u niej robie, albo z domu przynosze :) zeby nie bylo ze strasznie wygodna jestem. U tesciowej tez pom agam. taka dobra synowa jestem :D

F pojechal na autokar, O z nim, bo musi odprowadzić. a ja upajam sie ciszą :) tzn.. disco polo leci z głosników :D nową piosenke dorwalam i katuje na okrągło :D

Renatka to dawaj linka, pomęczę z Amelką moje uszy.:-p:-D

Ja też właśnie w Wigilię w garach najpierw stoję, bo i do jednych i drugich rodziców coś zabieramy. Umęczenie to takie.:dry:
Aga no nie jest tragicznie z tym moim delikwentem.:dry:Ale też nie jest dobrze. Koniec semestru się zbliża a on dopiero co ostro wziął się do nauki.:-D
Faith ale będziesz miała zabawy z tymi literkami.:-D Adaś pewnie pomoże.;-)

Nerwy i stres mi wychodzą, jakiś ból mi wszedł pod serducho i kuje. :crazy:

Hej!
Ja dziś przelotem i bez humoru więc Wam nie truję.
Koralikowa, zdrówka i szybkiego odzyskania głosu :tak:.
Justa, na uspokojenie coś sobie weź i Ci przejdzie. Zdrówka dla Ciebie.
Reszcie miłego dnia życzę!

Justa to dziś odpoczywaj:tak:a Kacprem sie nie martw na pewno nadrobi:tak:;-)

Bartek od rana dziś marudny dał popis mi przed samym wyjściem do przedszkola:dry:masakra!!!!
ide sprzątać i do sklepu muszę jeszcze wyjść

reklama
Do góry