reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiu byłam w sobotę w Centrum poniewąz prowadzilam rajd trasą kolejki wąskotorowej i wiesz co zakochałam sie w Twoich obrazach!!!!!!1PRZEPIĘKNE, CUDOWNE WRĘCZ FANTASTYCZNE!:-):-):-):-)

reklama
Dzięki Lena :-) też mieliśmy iść na ten rajd ale po 1. zapomnieliśmy ;-) a po 2. to i tak było za gorąco

P.S. w dalszej części korytarza jest też kawałek mojej poprzedniej wystawy o bociankach :-) a aktualnie pracuję nad obrazem dla mamy (młyn wodny w górach)

Dzięki Lena :-) też mieliśmy iść na ten rajd ale po 1. zapomnieliśmy ;-) a po 2. to i tak było za gorąco

P.S. w dalszej części korytarza jest też kawałek mojej poprzedniej wystawy o bociankach :-) a aktualnie pracuję nad obrazem dla mamy (młyn wodny w górach)
Wiesz co moze i dobrze że nie szliście ponieważ w,ózkiem w niektórych miejscach nie było szans na przejazd!Ale mimo upału było rewelacyjnie, fajna ekipa wiec i fajny rajd;)

kurczę Nataniel zasuwał pod Śnieżkę i w sumie mało co go nosiliśmy to co tam dla niego taki kawałek ;-) a poza tym wózek terenowy i przede wszystkim terenowy tatuś ;-) ale i tak byśmy nie poszli w taki upał ;-)

P.S. właśnie wypełniłam ankietę dotyczącą planowania płci wg chińskiego kalendarza płci i byłam zszokowana, u mnie akurat się sprawdziło a u was? bardzo mnie to ciekawi :-)

Ostatnia edycja:
kurczę Nataniel zasuwał pod Śnieżkę i w sumie mało co go nosiliśmy to co tam dla niego taki kawałek ;-) a poza tym wózek terenowy i przede wszystkim terenowy tatuś ;-) ale i tak byśmy nie poszli w taki upał ;-)

P.S. właśnie wypełniłam ankietę dotyczącą planowania płci wg chińskiego kalendarza płci i byłam zszokowana, u mnie akurat się sprawdziło a u was? bardzo mnie to ciekawi :-)
u mnie się sprawdziło i u moich znajomych oraz rodzinki też;)

metoda planowania płci wg chińskiego kalendarza płci :-) kliknij Kalendarz chiński płeć dziecka i daj znać czy w twoim przypadku się sprawdziło ;-)

P.S. tak się tylko zastanawiam bo dostałam info że należy podać swój wiek wg kalendarza księżycowego :-( ale z tego co widzę różnice chyba polegają tylko na osobach urodzonych w styczniu lub lutym

reklama
hehehe a u mnie wyszło że chłopak:-D:-D:-Dno i mam chłopaka:-D:-D:-D
Ja pracuję więc mnie mało na forum z resztą nie mam na nic czasu ale coś za coś;-)
Upały znowu nadciągają ja uwielbiam gorąco ale do 30 stopni bo powyżej to zdycham jak większość:dry:
Mały łobuzuje urwis jest z niego okropny ale uwielbiam jak przychodzi do mnie i sam z siebie mówi Kocham cię:-D

Do góry