reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pobserwuj malenstwo, ostatnio czytalam, że: sapka, ciemieniuszka, krostki,
ulewanie po każdym posilku moga byc typowym objawem skazy białkowej,a  i  charakteryzuje się tez tym ze pojawia się najpierw za uszami.

Oznaką alergii pokarmowej  u  malucha są oprócz wysypki  jeszcze dodatkowo zielone kleiste
kupki i ogólnei problemy z brzuszkiem i nerwowość.

ja bym na twoim miejscu poszła do innego pediatry.

reklama
Agnieszka25_W-wa wiesz mnie pomogło Oilatum na tą wysypkę wtedy
MaMalgosia to fajnie że zajrzałaś już widziałam ;)
Sama nie wiem wiesz czy jedno czy dwoje i stąd ten watek ;D ;D ;D

Bardzo dzięki za wszelkie porady - będe kombinować dalej :p . A teraz spadam bo mój cycolub właśnie otwiera oczka i musimy się trochę pomiętolić hehe.Pozdrowionka wszystkim i kolorowych snów życze. Papatki

Agnieszka mam nadzieję, ze ci jakoś choćby w małym stopniu pomogłam. Jeszcze jedno ... ;) jeżeli mała ma krostki pod zgięciami kolanek, na łokciach i równiez w ich zgięciach to moze to być przez przegrzewanie dziecka ;) A ma takie jakby :lakietrowane " policzki?
Dobra kończę juz z tymi poradami , bo mnie za oszołoma wezmiesz  ;D

jsorbek drugie bez zastanawiania rób, nie teraz ale zrób  ;)  ;D Takie jest moje zdanie  ;D

Agnieszka PAPAPAPA Słodkich snów ;D

Ja tez uciekam , ale do mojego Kocurka :p

A jeszcze się pozale :( .... Wczoraj dostałam okres, matko jakie to dziwne uczucie, juz zapomniałam ze i mnie sie tyczy dostawanie tego paskuctwa buuuuu :( Brzuch mnie nawala i sie czuję jakoś tak nie tego .... :mad: ::)

Bużka kochane , słodkich snów :-*

ale ze mnie głupia cip.. :D jsorbek dla Ciebie tez przeciez buziaki na dobranoc, a to dla Majeczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :angel:

Sylwia ską ja to znam, moj skarb nawet w niedziele nie da mamie dłużej pospac, bo budzi sie ju z 0 6 :( a jak ja juz sie dobudze to on usypia :D

reklama
Do góry