reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no hej! ale zescie popisaly! wrocilismy do szpitala na kroplowke ale chyba zostaniemy bo hubert ledwo zywy! wolalabym zeby go tam trzymali w dzien ale na noc do domu bo to zawsze wygodniej moze po tych kroplowkach mu sie lepiej zrobi. weszlam do domku na chwike zjesc cos i tak przy okazji poczytalam. a teraz ide do moich facetow i mam nadzieje ze hubert juz lepiej! nie moge mu nic dac jesc ani pic! tylko kroplowki!~to lece papapa!!!! u nas piekne sloneczko!

reklama
siemka laski przy niedzieli :)

Ja dzisiaj znów dzie ń efektywnie spędzam - w kuchni hehe ale zrobiłam zajebisty gulasz normalnie na trzy dni ;D. wołami nikt do garów mnie nie zagoni no chiba że odgrzać. Pogoda prześliczna więc lecę spalić troszkę kalorii z niunią na spacerku, może nawet mężulka wyciągne chociaż w tv małysz będzie skakał - wezme go pod szantaż więc albo dziewczynki albo......... i rzuce focha :p hehe jakieś głupawy mnie łapią. Pozdrowionka wszystkim i oby dzieciaczki dały chociaż przy niedzieli poleniuchować. Do wieczorka papatki

U nas pogoda pod psem wiec nawet nie ma co marzyc o spacerku.
Ja na dzisiaj narobiłam gołąbków i myslałam ze mi wystarczy do jutra ale rodzinka wszystkie spałaszowała i tym sposobem musze kombinować co z jutrzejszym obiadkiem :p

Witam wszystkie mamy w domkach siedzace ;D ;D ;D
u nas pogoda tez paskudna bylismy tylko na zakupach
Gdzie ta wiosna ???????????????????????? ::) ::) ::)

Cześc babeczki ja coś ostatnio mało bywam :( mam nadzieje że troszke się stęskniłyście ;)
Znowu mam do czytania zaraz się za to zabiore,musze dużo nadrobić...jetem ciekawa co tam u was
Agnieszka25 witaj my to się chyba ze styczniówek znamy :)

W wawie dziś śliczne słonko,choć zimno a jak wiaterek zawiał to nawet bardzo :mad: też chce wiosny...może jakieś podanie trzeba gdzieś wysłać :p bo coś mi się wydaje że beż niego się nie obejdzie.
W zeszłym roku to już chyba miałyśmy cieplutko w tym miesiącu ???

dobra lece czytać i nadrabiać...i chyba do jutra bo was wywiało do niedzielnych rodzinnych wieczorów...a ja znowu sama w domku z Noe :( moja połowica pracuje i pracuje....achhh....

Witam po dłuższej przerwie :):)

Mąż znowu zablokował mi kompa :(:( ale jak dzisiaj na niego nakrzyczałam to odblokował - kurcze ale mam zaległości :(
Dużo tego do czytania :):)

No byłam spytać sie o pracę i w przyszłą niedzele idę :):) No w tym m-cu bede tylko parę dni bo zamieniam sie z koleżanką a podobno od 1 kwietnia już ruszam do pracy :):) Jak cudownie Normalnie sie ciesze :):):0

Pozdrawiam :):):)

Cześć Halcia fajnie z tą robotą też bym wróciła do ludzi, a jak tam z nałogiem bo ostatnio to ci się lanie należało ;) mam nadzieje że dajesz rade,trzymamy kciuki....ja ostatnio nie dałam rady nerwy wygrały :( na szczęście tylko jeden ale zawsze...kurcze ciężko

Siemka z rana. Wczoraj super odpocełam za to dzisiaj od 5 rano moja niunia ogłasza ze istnieje . I to nie zeby pod nosem sobie gagała tylko wszyscy musza panienke słyszec, a o cyca zaczeła wołac ajajaj aj aj hihihi ;D .
U mnie przy poniedziałku pogoda piekna, słoneczko wysoko tylko gdzie ta temperatura na plusie wrrrrr

reklama
Czesc moje bąble kochane

ło matko ale nastukałyście jak mnie niebyło ...tak sie nierobi :o >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

qrcze musze wszytko przeczytać ::) .

My już na nogach od 6:30 ..mąz w pracy , Jasiek na kolanach ...
spadam coś wykombinować z nim bo mi sie tu słania ::) , zrobie sniadanie i zapaże kawy dla całej zalogi naszej ::) ;D i przytargam ją tu

...qrcze niemam ciastek ...która ma ???

Do góry