reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kasiulla :szok: wyprowadził sie ??? napewno sie pogodzicie :-)

na solarium to tez sie dziś wybieram :-) ale jak chłop wróci z pracy

a pogoda u nas tez sie popsuła, pada deszcz i słonka juz nie ma :no::-(

reklama
a tak w ogole to mi sie wczoraj chlop wyprowadzil i dzis ma po rzeczy przyjsc wiec moze mi laptopa zabierze :no: :szok: :wściekła/y: :-(
ciekawa jestem czy to juz na stale czy sie jeszcze przeprosimy
dzis juz spokojnie jakos do tego podchodze
moze to lepiej dla dziecka jak nie bedzie widzialam klocacych sie rodizcow :confused:
Oooo to ostro musialo byc:szok:Szkoda ze czasem nie mozemy sie dogadac ze swoimi polowkami:no::no::no: No coz takie jest zycie:dry:ja ze swoim tez mialam gorace rozmowy ale jest ok:tak:mam nadzieje ze jakos sie to moze u Ciebie jeszcze dobrze skonczy:tak:

CLOE oglądałam zdjęcia z Egiptu! Wspaniałe! Ja byłam 2 razy w Hurgadzie i chcieliśmy z mężem w tym roku też tam pojechać, ale trochę się boję o Kubę, bo jeszcze mały i ludzie mówili, że to różnie z tym jedzeniem, więc myślę teraz o Grecji albo Włoszech. No, ale miałabym pewność, że Kuba nie zachoruje na "zemsytę faraona" to na pewno zdecydowałabym się jeszcze raz na Egipt. Napisz, czy Ty też miałaś takie wątpliwości i jak sobie tam radziliście. Będę wdzięczna za każde info! Pozdrawiam!! I z góry dzięki!!

A co was wzielo na solarium:confused: :cool2::cool2::cool2::cool2:Ja tez bym moze i poszla kiedys ale sie troche obawiam,bo mam sklonnosci do tych pieprzykow i jeszcze troche mi ich zostalo,ale nie dlugo ide na kolejne wypalanie:tak:

reklama
Do góry