reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa ja tez ale mus to mus a ten aparat rentgenowski to taki super nowoczesny a nie taki jak ja pamietam mialam kiedys robione fotki na nim...

reklama
Cześć dziewczynki.
Wpadłam na moment, bo czytałam co naklikałyście i obudziło się moje szczęście i pędzę nakarmić.. ale nie wiem czy jeszcze uda mi się potem usiąść, więc pozdrawiam cieplutko.
U nas OK, Martyna ząbkowanie przesypia, przebija się 4 i śpi dużo, nie chce chodzić i wogóle jest ospała.. A Eurespal lubi- wogóle to moje dziecko jakies takie na leki niemarudne, ja się cieszę oczywiście, bo nie mama kłopotów z podawaniem, no chyba, że wyjątkowo gorzkie i obrzydliwe, ale syropy jak dotąd.. odpukać.
pozdrawiam i naprawde spadam, bo głodna i zaraz się rozpłacze.

Dopiero tera udało mi sie złapać BB wcześniej cały czas był komunikat że przekroczono limit połączenia . Ale mi BB brakowało, qurcze nie sądziłam że się aż tak uzależniłam:tak:
Iwonka też uważam że jak mus to mus. Zrobić wszystkie prześwielenia niech sprawdzą wszystko Kiedy Julcia mało przybierała też robiłam jej masę prześwietleń łącznie z jamą brzucha i klatką piersiową a wszystko w przeciągu dwóch dni teraz ze wszystkim mam spokój i przynajmniej wiem że mój niejadek mało waży nie z powodu anomalii narządów wewnętrznych.

Novaczka ale wlasnie Eurespal jest gorzki i obrzydliwy :(
Moje dziecie wstalo i zobaczymy o ktorej pojdzie spac? Zaraz bede jadla obuiadek,rybke i ziemniaczki mlode i suroweczka coleslaw mniam mniam,bo zupke juz jadlam wczesniej z wczoraj mi zostalo

No nareszcie od rana nie chciało mnie połączyć ale czytam że nie tylko ja miałam taki problem. Majka zrobiła sobie godzinną drzemkę w samochodzie i teraz nie chce iść spać. Włączyłam jej Krecika i ogląda. Ojej ale czy z krecikiem wszystko jest ok.;-) jak myślicie muszę się mu uważniej przyjrzeć :tak:;-).
iwonka weszłam na bloga Vanesski ale extra :szok::tak: aż mnie wcieło, naprawdę masz talent, no i śliczną córcię. Basen też extra i już skończę słodzić bo zaraz będzie że jakiś teletubiś ze mnie :-D. A takie badania to faktycznie nic fajnego, ja pamiętam jak przeżywałam jak Majka miała robione prześwietlenie gardła bo miała tak długo katar że moja mama podejrzewała ze ona ma trzeci migdał i jeszcze zrobili poruszone, ale wyszło że nie ma i tylko syrop przepisali i pomógł :tak:.
U nas dzisiaj cały dzień pochmurnie :-D ale ulga. Jutro idę na glukozę więc trzymajcie za mnie kciuki żeby mnie nie zemdliło:baffled::tak:
Może jeszcze później zajrzę, jak mnie połączy. Pa pa

Dopiero teraz udalo mi sie tu wejsc,ciagle mam problemy z polaczeniem na BB.Moje dziecko jeszcze nie spi ale juz ide wlasnie ja klasc spac.
Ania dziekuje :-)a jesli chodzi o glukoze to odziwo( o dziwo):confused: nawet mi smakowala:szok::tak::-):-p:eek:

Weszłam powiedzieć Wam dobranoc!
Ania trzymam kciuki, aby jutro glukoza została w żołądku ;-);-);-);-);-) Dla mnie to było traumatyczne przeżycie ;-) Na pusty żołądek taki ulep bleeeeee

Do jutra papapa!

Cześć dziewczyny. Ja chyba jestem jakaś:oo2:, pół nocy nie mogłam spać bo mi się śniło że piję tą glukozę i mnie :baffled::baffled::baffled:, o 4 się obudziłam i nie mogłam zasnąć a jak już mi się udało to tak zaczęło mi jeździć w brzuchu że znowu się obudziłam i już nie śpię:no::wściekła/y::wściekła/y:. Ja chyba sama się bardziej nakręcam i dlatego taki efekt.
Biedne moje dziecko znowu będzie cały dzień nie wyspane chyba że wstanie sama w ciągu godziny bo biedulka musi jechać z nami:-(.
Do zobaczenia po wszystkim.

reklama
Witajcie. Znów mnie trochę tu niebyło i nie zawsze z mojej winy bo na BB są ostatnio jakieś problemy techniczne i wogóle nie mogłam wejśc na stronkę. Jestem znów w Szwecji do lipca a potem mąż ma urlop i wracam do Polski- ja na stałe a on na urlop. Powiem Wam że nie chce mi się tu siedziec tak mi ostatnio dobrze w Polsce było:tak: Dzieciaki całymi dniami szalały na dworze, nie było zadnych problemów ze spaniem czy jedzeniem a tu jest potwornie zimno i wiecznie pada- temp. niecałe 15 stopni i żadko można wyjśc przez ten deszcz:-(No i znajomych i rodziny brak- tam zawsze ktoś się nawinął na pogawędki. A wogóle to przed wyjazdem byłam na weselu u koleżanki i się nie ubawiłam:no: Było za bardzo wystawnie a w gruncie rzeczy kapela i jedzenie liche, nikt sie nie bawil... nuda.Uciekam robic sniadanko.
Aniu badan ie okropne sama pamiętam jak tego nie cierpiałam. Powodzenia

Do góry