reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O matko moja co się dzieje z BB.za skarby nie można się zalogować.
Moje dziecko też dzisiaj wcześnie zrobiło pobudkę,a teraz odsypia.
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzymy zdrówka,zdrowiejcie kochane bo przecież jutro wasze święto:tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy:
Dla Kacperka mamy na dzień dziecka rozkładany domek wypełniony piłeczkami.Jak go otworzy i rozłożymy to wkleję fotkę.Już nam zaczyna brakować miejsca w ogródku przez te jego klamoty:-D:-D:-D:-D.
Cloe-co do trawnika to w pełni się z tobą zgadzam.Jak ktoś przyjdzie i mówi że nam go zazdrości to ja zapraszam do koszenia,podlewania,nawożenia itd.Wogóle nikt kto nie mieszka w domku nie zdaje sobie sprawy jaka to robota przy takiej hawirze.Owszem fajnie jest posiedzieć przy grillu i na leżaczku poleżec.Tylko jakoś czasu na to nie mam.Jak mieszkałam w bloku to mnie nie obchodziło że liście lecą,że snieg pada i trzeba rano odśnieżyć,posypać piaskiem.Od tego była dozorczyni.Ale i tak nie wróciłabym juz do blokowiska:no::no::no:

Wiecie co Ci z rządu to chyba strasznie się nudzą i nic lepszego do roboty nie mają że się przyp......ą do teletubisi.Jest tyle głodnych dzieci w Polsce i nieszczęśliwych-lepiej tym by się przejmowali a nie tym że tinki nosi jakąś damską torebkę i do tego jeszcze niemodną.W jakim kraju my żyjemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
My już po zakupach i nawet spacer zaliczony, bo trochę się ociepliło i nie pada. Obiadek już prawie gotowy, a mały śpi.
Cloe - moja szefowa jest na urlopie i mamy spokój. Ale niestety już w poniedziałek wraca i pewnię się za nas weźmie:baffled:;-). Trzeba będzie ją olewać:-D. Mały do żłobka nie może na razie chodzić, bo czeka go szczepienie i musi być zdrowy. Ale na razie krucho z tym zdrowiem. Jak znajdę opiekunkę, to może będzie w domu aż do września. Na razie wozimy go do mojej mamy, albo jest z tatusiem, albo ze mną, jak dziś.
Donatella - nasz rząd jest mistrzem świata w wynajdywaniu temamtów zastępczych:-p:baffled:.

Glukozę przeżyłam. Wystarczyło pól cytryny :tak:, ale jeszcze ja czuje w gardle :baffled:.
Z Mają było dużo gorzej ale widać szykuje mi się słodki synuś :-D:-D.

.Co jest z tym BB !!!!!! Ide zaraz do lekarza.
zuzia ja jej nie daje tego Eurespalu bo to jest ochydne,zreszta jesli nawet jesli z zadnym sokiem go pic to nie bede jej zmuszac a na sile tez jej nie dam bo i tak wypluje.Zaraz u pediatry jak bede to powiem jej zeby dala mi inny.
A dzieciaczkom zycze zdrowka wszystkim.
cloe moja Vanessak jest bardzo zadowolona ze stoliczka i krzeselka,ciagle na nim siada i sama sobie przysuwa stol i sobie ladnie na nim rysuje

Rany znow nie moglam sie tu dostac.A gdzie wy wszystkie jestescie,pogoda nie ciekawa a na bb pustki.
Przeswietlenie pluc wyszlo dobrze,jest wszystko ok.Inny syrop mam dawac bo mowilam ze tamten moje dziecko nie tknie.I w koncu na wysypke smaruje ja mascia i daje Zyrtec,na katar daje krople i wode morska.na kaszel syrop i tantum verde a moje dziecko jak widzi ze jakies opakowanie otwieram to juz w placz bo wie ze cos jej bede robic.

no w końcu, z bólem ale się dostałam. Czuję się jak bym wygrała jakieś eliminacje tak trudno sie tu dostać :tak:
Cześć Wam.
Widzę a raczej czytam że tu wszystko ok. Tylko biedna Vanesska coraz więcej leków bierze :-(, bidulka moja to by się cieszyła bo tak skubana lubi syropki i tabletki :no::tak:. Chodzi i wymusza kaszel żeby dostać syrop, dzisiaj jej dałam Calcium, ale była zachwycona, mały lekoman ciekawa jestem po kim to ma.
Ja też mieszkałam w bloku a teraz mieszkam w domku i choć by nie wiem co to do bloku nie wrócę, ale lubię jechać do rodziców i czasem popatrzeć przez okno z góry na wszystko :tak:.
Właśnie zrobiłam sernik na zimno, aż wstyd się przyznać ale coś takiego robiłam pierwszy raz a skończyłam gastronomik :-p;-).
Pozdrawiam. Jeszcze tu zajrzę bo mam wolny wieczór, Majka śpi a mąż ma wychodne.:dry:

Ania Donatella ja też bym do bloku nie wróciła Pomimo że coraz częściej psioczę na l andarę w jakiej przyszło mi mieszkać i sprzątać to przestrzeń jaką daje mi mieszkanie w domku jest nieoceniona
Ania jak tylko odwiedzam znajomych lubie popatrzeć na wszystko z góry ale jak słyszę wrzaski rozwydrzonych , wólgarnych gówniarzy na dworze lub sąsiada który piętro wyżej załątwi swoja potrzebę w łazience to z chęcia wracam na moje kilka m kwadratowych;-)

Hej Dziewczyny tu jestem nowa mama nadzieje, ze Mnie do Siebie przyjmiecie tez jestem Mamusia ale jeszcze nie narodzonego Malenstwa i siedze w domu calymi dniami, oprocz weekendow!! Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy!! Jesli chcecie wiedziec cos wiecej o Mnie pytajcie::happy::tak::-D

Witaj Buziaczek :-):-):-):-):-):-) My tutaj jestesmy ciekawskie i wszystko chcialybysmy wiedziec :zawstydzona/y::-DZ nami milo spedzisz czas siedzac w domku:tak:A co bedziesz miala.chlopca czy dziewczynke??
Ja juz zmykam spac bo przyschne do tego kompa i zglodu umre,nawet nie mam czasu isc zjesc. wiec do jutra DOBRANOC

reklama
Jestem w 34 tygodniu ciazy tak jak przedstawia moj suwaczek :-)
Spodziewam sie Coreczki najprawdopodobniej ale to nie na 100% zawsze moze sie odmienic wszystko hehe !!
Po za tym nie mieszkam w Polsce !! Pytajcie co chcecie ja bede odpowiadac !!:happy::tak:Dziekuje za przywitanie!!

Do góry