E
Ewcia81
Gość
Jezu iwonka kąpało sie kilku,a była taka zimna woda ze szok,nogi miz drętwiały jak wlazłam,a jeszce taki zimnicvhoEwcia ale super wam bylo tam,a byli jacys odwazni i kapieli solnych zazywali
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu iwonka kąpało sie kilku,a była taka zimna woda ze szok,nogi miz drętwiały jak wlazłam,a jeszce taki zimnicvhoEwcia ale super wam bylo tam,a byli jacys odwazni i kapieli solnych zazywali
![]()
Jezu iwonka kąpało sie kilku,a była taka zimna woda ze szok,nogi miz drętwiały jak wlazłam,a jeszce taki zimnicvhowiatr ze ja nie wiem jak oni tam wlezli w tą wode...
Nawet dzieci się kąpały,a potem będize zpaalenie płuc
szok i tyle dla mnie...
Oj Pycha a ten syropek nic nie pomaga,oby szybko przeszło...biedna sie meczy Majeczka,papahej
alescie napisały, chyba z pół gzodziny czytałam i odpisywać juz nie mam czasu bo połówek mnie woła
a z Majci kaszelkiem bez zmian :--
-(
WerEla na szczęście my się składamy:-)!! Powiedziałam mojem M ze piernicze cłego grilla jak chce niech se robi sam!!!! z naczyniami to tak samo bo Klara zostaje u nas na noc a myslicie że przyszło jej do głowy żeby zapytać chociaż czy wziąść coś do domu??Nie kur..wa
!!!A o zmywaniu to mogłam pomarzyć że mi ktoś pomoże
!!!! Teraz nie dam talerzy-będą na tackach papierowych żryć
!!!
Mój tesciu jest alkoholikiem i nie chce żeby moje dziecko miało takiego Ojca!!Wiecie jakie mój M.ma wspomnienia z dzieiństwa???? Pijany ojciec w rowie!!!!Smutne ale prawdziwe!!!Nie raz dziękuję Bogu że urodziłam się w nie pijącej rodzinie ( okazjonalnie piją)!!
Boże nie wiem po co to wszystko piszę!!! Chyba założę tu wątek do wylewania złości-nie będę tu zaśmiecać moimi głupotami!!!
Och ja tez chciałąbym an dworzu,cąłą dobę bym tam chyab spędząłaAle wy macie fajnie. Mieszkacie w domkach. U nas grille bylyby pewnie czesto, ale sniadanka na tarasie to codziennie by byly. Uwielbiam jesc na dworze
.