reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia ale super wam bylo tam,a byli jacys odwazni i kapieli solnych zazywali:confused:
:baffled:
Jezu iwonka kąpało sie kilku,a była taka zimna woda ze szok,nogi miz drętwiały jak wlazłam,a jeszce taki zimnicvho:szok: wiatr ze ja nie wiem jak oni tam wlezli w tą wode...:szok: Nawet dzieci się kąpały,a potem będize zpaalenie płuc:no::baffled:szok i tyle dla mnie...

reklama
normalnie szok:szok::szok: nie mogę za Wami nadążyc;-)!!
Buziaczek ale Ty jestes niecierpliwa:baffled:!! Nie wiem ale ja jakoś wiedziałam że urodzę po świętach (po terminie) chyba instynkt zadziałał:-)-ale nic!! Kochana życzę Ci szybkiego spotkania z maleństwem i cierpliwości!!
A co do wolności jak się ma małe baby to ja po miesiącu ciąglego leżenia musiałam chociaż na godz wyjść sama z domu bo mnie nosiło!!
iwonka biedactwo to jest najgorsze co może być leżenie!!mnie też szmatławce położyły pod ktg i kazały się nie ruszać!!No ale potem zmiana przyszła inna i było git!!
Dziś jestem wkó..wiona na mojego M.palnt jeden-ino piwsko żłopie!!:wściekła/y::wściekła/y: jak go kiedyś pie..rolne w łeb to się w locie złoży!! I na dodatek w sobote robimy gilla (szszłyki,kurczka,ziemniaczki pieczone) z 4 znajomych!! No i oczywiście Dorotka (ja) i Aga musimy wszystko same przygotować:growl::growl:!!Bo 3 dziewczyna idzie na praktykę i nie wie o której wróci:errr:!! Normalnie mnie szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y:!! W d..pie mam jej praktykę nie będzie tam przecież cały dzień:realmad:!!Ja mam małe dziecko i jakoś nikogo to nie obchodzi ( oprócz Agi):baffled:!!!! a pewnie jeszcze przyjadą koło 19 jak to u nich bywa bo nim klara szczeli sobie makeapa to godzina minie:wściekła/y::wściekła/y:!! Ostatni raz robie grilla u siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!
sorki że tu to piszę ale nawet nie mam z kim pogadać!!

Jezu iwonka kąpało sie kilku,a była taka zimna woda ze szok,nogi miz drętwiały jak wlazłam,a jeszce taki zimnicvho:szok: wiatr ze ja nie wiem jak oni tam wlezli w tą wode...:szok: Nawet dzieci się kąpały,a potem będize zpaalenie płuc:no::baffled:szok i tyle dla mnie...

no też widziałam dzisiaj jak się szjbusy kąpały w sole!!
No a najbardziej mi szkoda dzieci że mają tak nieodpowiedzialnych rodziców!! Potem jest płacz bo trzeba po szpitalach jezdzić!!!

Czarna,ale masz nerwa,dobrze,ze tu piszesz i sie wygadujesz.Dobrze cie rozumiem kochana,tez tak mialam,ale u szwgaierki(nie u siebie w domu) i musialam sama wszystko jak matek byl maly,bo ona do 14 pracowala a potem chciala odpoczac.
Ach co za ludzie.... Ale wtedy mój mąż stanął w mojej obronie,zjechal ją jak cholera,i potme pomagała...współczuje ci tych przygotowań..chętnie bym pomogła.. ale na pewno grilek bedzie udnay,tazke bez nerwow kochana,zlosć pięknosci szkodzi...

A my byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem, było milusio:-)
Posiedzieliśmy trochę w wodzie i poleżeliśmy na kocyku. Zjedliśmy rybkę i powrót do domciu. Weronika znalazła sobio nad jeziorkiem koleżankę i bawiły się fajnie razem.
Ale zrobiłam dzisiaj kolacyjkę pycha. Wielką rodzinną pizzę:szok: i całą zjedliśmy:-p Znalazłam fajny przepis na cieniutką włoską pizzę.

Czarna ja też miałam takich znajomych, którzy zawsze do nas na gotowe i za darmo a ja jeszcze później zostawałam z naczyniami do zmywania:wściekła/y: Ale podziękowałam za takie znajomości bo nie mam czasu na głupoty. A jeśli o piwka chodzi to mój M. też kiedyś lubił sobie wypić ale to się zmieniło bo powiedziałam że albo coś zmieni albo ja zmienię ale jego na kogoś innego:-D Wiec teraz to tylko od wielkiego swieta:cool2: Ale jesli chodzi o alkohol to ja mam uraz, moj tata byl alkoholikiem i zmarl przez to:-(

Ewcia jak ja moza zazdroszcze. Wspaniale spacerki takie... Az sie rozmazylam...:cool2:

Cloe u nas to tez komplementy dzialaja. I dobre jedzonko:-D

Ale wy macie fajnie. Mieszkacie w domkach. U nas grille bylyby pewnie czesto, ale sniadanka na tarasie to codziennie by byly. Uwielbiam jesc na dworze

Juz nie pamietam co mialam napisac:dry: i komu. Przepraszam, ale jestem gapa :baffled:

Dziecko spi i ja tez zaraz sie poloze pocztac troche i spac.

WerEla na szczęście my się składamy:-)!! Powiedziałam mojem M ze piernicze cłego grilla jak chce niech se robi sam:baffled:!!!! z naczyniami to tak samo bo Klara zostaje u nas na noc a myslicie że przyszło jej do głowy żeby zapytać chociaż czy wziąść coś do domu??Nie kur..wa:wściekła/y::wściekła/y:!!!A o zmywaniu to mogłam pomarzyć że mi ktoś pomoże:no:!!!! Teraz nie dam talerzy-będą na tackach papierowych żryć:tak::tak:!!!
Mój tesciu jest alkoholikiem i nie chce żeby moje dziecko miało takiego Ojca!!Wiecie jakie mój M.ma wspomnienia z dzieiństwa???? Pijany ojciec w rowie!!!!Smutne ale prawdziwe!!!Nie raz dziękuję Bogu że urodziłam się w nie pijącej rodzinie ( okazjonalnie piją)!!
Boże nie wiem po co to wszystko piszę!!! Chyba założę tu wątek do wylewania złości-nie będę tu zaśmiecać moimi głupotami!!!

hej

alescie napisały, chyba z pół gzodziny czytałam i odpisywać juz nie mam czasu bo połówek mnie woła

a z Majci kaszelkiem bez zmian :-:)-:)-(
Oj Pycha a ten syropek nic nie pomaga,oby szybko przeszło...biedna sie meczy Majeczka,papa

WerEla na szczęście my się składamy:-)!! Powiedziałam mojem M ze piernicze cłego grilla jak chce niech se robi sam:baffled:!!!! z naczyniami to tak samo bo Klara zostaje u nas na noc a myslicie że przyszło jej do głowy żeby zapytać chociaż czy wziąść coś do domu??Nie kur..wa:wściekła/y::wściekła/y:!!!A o zmywaniu to mogłam pomarzyć że mi ktoś pomoże:no:!!!! Teraz nie dam talerzy-będą na tackach papierowych żryć:tak::tak:!!!
Mój tesciu jest alkoholikiem i nie chce żeby moje dziecko miało takiego Ojca!!Wiecie jakie mój M.ma wspomnienia z dzieiństwa???? Pijany ojciec w rowie!!!!Smutne ale prawdziwe!!!Nie raz dziękuję Bogu że urodziłam się w nie pijącej rodzinie ( okazjonalnie piją)!!
Boże nie wiem po co to wszystko piszę!!! Chyba założę tu wątek do wylewania złości-nie będę tu zaśmiecać moimi głupotami!!!

czarna wal tu śmaiło my wszystko wysłuchamy i dogadamy troszke,pomozemy i wogóle,to tak jakby przyjaźń paltoniczna albo online hmm jak to nazwać,a najlepiej sie wygadac przed nami niż znajomymi...
U mnie tez juz zaczeli sie skłądać,zawsze sie teraz na wszystko składamy i jedt git...i tez an tackach papierowych jemy..A mó meżuś lubi piwo i zawsze wieczorkiems obie jedno pije,a ja z nim albo ajkiegoś drineckza,albo winko i sie relaksujemy i sobie rozmawiamy albo cos więcej:-):-):tak:;-);-):-):-)

reklama
Do góry