reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzięki kobitki za wsparcie!!Byłam na fajce i mi trochę przeszło!! Mój M.dał mi całuska (bezinteresownie) no i poluzowało mi w główce!!!

kochane chciałaby założyć wątek! Mianowicie miałaby być to lista Mam siedzących w domciu!!!Co wy na to??

Ewcia nie umiałabym mieszkać w bloku!!! U mnie jest tak fajnie nawet mamy koniki(tzn.sąsiedzi mają)!! Uwielbiam swoją mieścinkę-sąsiadów mamy fajnych (oprócz jednego) nawet w pzamce możesz iść do nich!! Bosko poprostu!!

reklama
Czarna pisz my po to jestesmy. Wszystkie mamy gorsze i lepsze dni, i wszystkie o tym piszemy i dlatego te forum jest takie wspaniale i wciaga jak narkotyk.
A u mnie po smierci taty (mialam 6 lat) kilka lat pozniej wprowadzil sie brat mojej mamy do nas i zaczal sie dla nas koszmar w domu. Bardzo smutna historia i dlatego nie nawidze kiedy ktos naduzywa alkoholu. Okropne wspomnienia z dziecinstwa.
Na pewno wychowasz dobrze dziecko i jak bedziesz z nim duzo rozmawiala i dawala z mezem dobry przyklad to bedzie ok. Chociaz moi bracia niestety tez maja problem z uzywkami. Kurcze jak to jest:confused:
I proponuje pogadac z ta kolezanka tak na spokojnie ze przydaloby sie zeby tez cos pomogla. Moze dotrze do niej. Niektorym osoba (szczegolnie facetom) trzeba mowic doslownie a nie na okretke).
Sorki za pisownie ale klawiaturka nawala:wściekła/y:

Czarna musze cie opierniczyc. Co to za palenie fajek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak piersia karmisz to nie ma palenia i koniec:no: A tak na serio to pomysl ze synka trujesz tym swinstwem.

Pycha to moze idz skonsultowac to z innym lekarzem bo sie wymeczycie. I ponownie mnustwo zdrowka zycze.

Ewcia ja mieszkam w wiezowcu 10 pietrowym, widok z okna mam na Castorame i na bar osiedlowy i wiecznie mi debile mordy pod oknami wydzieraja bo nie pracuja i siedza pol nocy pod barem a pozniej caly dzien spia:wściekła/y: Pierdolca tu dostane kiedys.

Mój Brat też ma problem ale nie z alkocholem!!Jego problemem (bardziej naszym) jest jego żona!!Może dla niego jest wspaniała ale dla mnie to śmieć!!!Sorki że tak piszę o drugim człowieku ale nienawidzę jej!!!Odizolowała go od nas!!!Ona nie lubi naszej rodziny!!i staciłam z Bratem wszelki kontakt!! Mimo że mieszka 4 km dalej!!

Ela przepraszam że musiałaś wrócić do tego pamięcią!! a forum faktycznie wciąga!!
nie karmię piersią(niestety)

Niestety ale u mnie jest to samo.Za duzo tych piwek moj popija i to codziennie potrafi:wściekła/y:Ja mu nie zaluje.Przyjdzie z pracy umyje sie,zje obiad i niech sobie wypije jedno ale on robi wszytko na odwrot.Tez sie boje ze moze byc tak jak z moim tata.On jest alkoholikiem.od kilku lat ciagle sie za szywa ale w przerwach to jest tragedia.Ja milam takie dziecinstwo z ojcem pijakiem,awanturnikiem:no:.Moj jest grzeczny ale wiadomo co bedzie pozniej:confused:Juz kilka razy stawialam mu ultimatum..............
No dobra chyba ide spac bo jestem padnieta po gosciach i tym upale.Dobranoc kobitki:-)

Iwonka a czemu nie moglabys sie zgodzic na taka rozlake? ;)
Boisz sie, ze nie tatus nie dalby sobie rady z Vanesska??
Moj na szczescie o dzieciach wie wiecej niz ja, wiec nie mialam takich obiekcji, tym bardziej, ze to nie pierwszy ich wyjazd :))

Rety czytam czytam i nie moge uwierzyc, ze
alkoholizm jest tak powszechny. Dla mnie zawsze to byla jakas abstrakcja, mimo, ze moj wujek pije i to duzo. No i jest alkoholikiem, czlowiek nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jakie to koszmarne zycie z taka osoba.

Iwonka pilnuj meza, bo takie popijanie piwka moze przerodzic sie w alkoholizm. :(

reklama
Cześć kobietki:-) My już oglądamy bajeczki bo dziecko chyba spać nie mogło.
Czarna wiesz mojego M. rodzina też pewnie tak o mnie myśli jak ty o swojej bratowej. Ja nie utrzymuję z nimi kontaktu, staram się ograniczać do minimum. Wiem że to nie miłe ale ja nie mogę się przełamać. Przez 9 lat tyle się stało a ja nie umiem zapomnieć, jestem bardzo pamiętliwa:-( Może kiedyś się to zmieni ale na razie nie:no:Ale to wszystko przez to że ludzie mają jakąś dziwną tendencję do przemilczania spraw zamiast porozmawiać i sobie wszystko wyjaśnić. Później wszystko się nagromadza i czasami jest ciężko pewne sprawy naprawić. Och te moje "złote myśli":-D Wiesz czasami ludzie są całkowicie różni i nie mogą znaleźć porozumienia:-( Spróbujcie z nimi porozmawiać może to wystarczy. A jak nie to po prostu trzeba się z tym pogodzić. Ważne że oni się dogadują. Jakby nie patrzeć on ma teraz swoją rodzinę. Pewnie będziesz zła że tak piszę:zawstydzona/y:
Szkoda że nie karmisz piersią synka. Ale butlą też jest fajnie;-) Ja uwielbiałam jak Weronika jadła i patrzyła mi w oczy:tak:

Iwonka pogadaj z mężem żeby się zastanowił nad piwkowaniem swoim. Czy on musi co wieczór pić te piwka po pracy:confused: Nie ma fajniejszych atrakcji na odstresowanie się po pracy:confused:

A ja zaraz chyba włączę żelazko bo trochę mi się ciuchów nazbierało z dwóch prań:baffled: Miałam wczoraj to zrobić ale oczywiście bb było ważniejsze i dzisiaj mam domowe zaległości.
Proszę za dużo nie pisać bo ja później nie mam czasu na czytanie:szok:
Życzę wszystkim miłego dnia:cool2:

Do góry