czarna551
Fanka BB :)
dzięki kobitki za wsparcie!!Byłam na fajce i mi trochę przeszło!! Mój M.dał mi całuska (bezinteresownie) no i poluzowało mi w główce!!!
kochane chciałaby założyć wątek! Mianowicie miałaby być to lista Mam siedzących w domciu!!!Co wy na to??
Ewcia nie umiałabym mieszkać w bloku!!! U mnie jest tak fajnie nawet mamy koniki(tzn.sąsiedzi mają)!! Uwielbiam swoją mieścinkę-sąsiadów mamy fajnych (oprócz jednego) nawet w pzamce możesz iść do nich!! Bosko poprostu!!
kochane chciałaby założyć wątek! Mianowicie miałaby być to lista Mam siedzących w domciu!!!Co wy na to??
Ewcia nie umiałabym mieszkać w bloku!!! U mnie jest tak fajnie nawet mamy koniki(tzn.sąsiedzi mają)!! Uwielbiam swoją mieścinkę-sąsiadów mamy fajnych (oprócz jednego) nawet w pzamce możesz iść do nich!! Bosko poprostu!!

A tak na serio to pomysl ze synka trujesz tym swinstwem.
Wiesz czasami ludzie są całkowicie różni i nie mogą znaleźć porozumienia:-( Spróbujcie z nimi porozmawiać może to wystarczy. A jak nie to po prostu trzeba się z tym pogodzić. Ważne że oni się dogadują. Jakby nie patrzeć on ma teraz swoją rodzinę. Pewnie będziesz zła że tak piszę

Miałam wczoraj to zrobić ale oczywiście bb było ważniejsze i dzisiaj mam domowe zaległości.