iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
sewa fajnie ze wyszlo wszystko ok
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A my wlsnie we trojke dorwalismy krede ktora sama zreszta kupilam i sobie rysowalismy na betonie.Ale radosci to sprawilo mojemu dziecku

no i nam tez;-):-)Teraz oglada Braci koala a ja klikam.Czekamy na moja mame.Dzis pisala dziwne smsy ze wygladalo na to ze juz przyjechala do PL ale ani widu ani slychu
Ona tak potrafi z nienacka wpasc
:-)No pewnie jutro bedzie,a napisala sms do mojego R, "zieciu masz dla mnie w lodowce wodeczke,gazowana wode i zielona herbate bo jestem bardzo spragniona" no i po tym sms myslalam ze juz jest gdzies w Wawie ale nie
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)A my wlsnie we trojke dorwalismy krede ktora sama zreszta kupilam i sobie rysowalismy na betonie.Ale radosci to sprawilo mojemu dziecku

no i nam tez;-):-)Teraz oglada Braci koala a ja klikam.Czekamy na moja mame.Dzis pisala dziwne smsy ze wygladalo na to ze juz przyjechala do PL ale ani widu ani slychu
Ona tak potrafi z nienacka wpasc
:-)No pewnie jutro bedzie,a napisala sms do mojego R, "zieciu masz dla mnie w lodowce wodeczke,gazowana wode i zielona herbate bo jestem bardzo spragniona" no i po tym sms myslalam ze juz jest gdzies w Wawie ale nie
!!! Normalnie laska dzwoniła do mnie 20 razy dziennie
A tu moje Słonko płakusia, napił się wody i śpi dalej 

ale dobrze skoro byla tak a nie inna to jej sie nalezal taki zimny prysznic od ciebie