reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Och ale będziecie hulały z mężami:-DŻyczę samych sukcesów:-)
Ja już poprałam, posuszyłam i poprasowała, obiad zrobiony, dziecko śpi a drugie bajkę ogląda i mam czas wolny na BB:tak:I jeszcze z siostrą pogadałam na skype bo idzie umówic się do fryzjera to odrazu mnie niech umówi- czeszemy się na jej ślub:tak:Pójdziemy razem to będzie wesoło:-D I umówiłam się z mężem na zakupy:tak:Jedziemy bieliznę mi kupowac;-)bo koleżanka dzwoniła że w Cubusie są przeceny bielizny i ciuszków dla dzieci:happy2:Wiecie zagranicą to przeceny i wyprzedaże to najlepsza rzecz- ja mam już pełno markowych rzeczy dla dzieci i to za bardzo śmieszne kwoty, szkoda że u nas w Polsce tak nie ma. U nas jak zrobią przecenę to prawie jej nie widac i upust 5 zl:-pa tu w tej chwili są wyprzedaże letnich ciuchów choc wakacje dopiero się zaczynają, tu nic nie chowa się na drugi rok jak u nas bo to już niemodne będzie:tak:

dziewczyny mam pytanko, czy wiecie jak to jest z biletami dla takich maluszków jak Maja na pociąg intercity, czy kupuje sie normalnie cały bilet, czy może są jakieś zniżki, bo właśnie kalkuluję, czy lepiej bezdie nam pojechac do W-wy autem czy pociągiem,

a szczerze mówiąc pociągiem intercity wyszłoby nam tylko 4 godziny jazdy, a autem 2 razy tyle

Pycha najlepiej dokładnie dowiedziec sie w informacji PKP ale jest wiele promocji w Intercity.Natomiast dzieci do 4 lat maja 100 procent ulgi w intercity klasa2

Hmm co mi się ubzdurało, że Ewcia ma teraz zaczynać starania...?

A propos zakupów letnich ciuszków, wysłałam męża do HM (był w Wawie w weekend) z prośbą o kupno spodni dla Maksia. Mąż przez telefon mi relacjonował co widzi i co mu się podoba. Co ciekawe, prosiłam o kupno 2 par spodni (konkretnych, które zawsze Maksiowi kupuję tylko oczywiście za każdym razem inny rozmiar) i jednej bluzy z kapturem. A tymczasem mój mężuś całkiem jak ja nakupował całą torbę rzeczy - spodnie, spodenki, koszula itd. Bardzo ekonomicznie - z mojego punktu widzenia ;-):-D A potem się dziwił że to wszystko tyle kosztuje... hihi

reklama
aniab ale masz fajnie z tymi wyprzedażami i nas tj w Pl markowe i tanie to można tylko na lumpach czasem dorwać.
Wiecie co nie chciałam Was znowu zanudzać moimi przygodami z teściami ale Wam napiszę i będę pisać, ale Wy nie musicie tego ani czytać ani komentować ważne że ja się wygadam, a jak będziecie chciały to piszcie co tylko chcecie ja się na pewno nie obrażę bo w końcu są to obcy ludzie którzy mi tylko zdrowie i nerwy psują.
No to do dzieła: pisałam już że czekam na dostawcę, a do dzwonka kabla zabrakło, no to wczoraj poprosiłam męża żeby przyciął parę gałęzi wierzbie która akurat cały podjazd i bramę mi zasłania ( bo jak mam kogoś zobaczyć to muszę coś widzieć ) wziął sekator i poszedł. Wyskoczył teść i na niego co Ty robisz zostaw to drzewo niech sobie rośnie! M mu wytłumaczył o co chodzi i ten stał przy nim i pokazywał które gałęzie można przyciąć :sorry2:. Właśnie wyjrzałam przez okno żeby skontrolować drogę a tu teść z sekatorem szaleje i wiecie co jakąś 1/3 drzewa obciął?! Brak mi słów, co za kretyn, to po co wczoraj była ta szopka bo się nie zapytaliśmy o pozwolenie? Dla mnie dobrze bo teraz widzę cały wjazd i wejście, ale i tak brak mi słów na ich głupotę, nawet emotikonek odpowiednich nie znalazłam :-D. To tyle.

Do góry