reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To i ja się melduję :-) U nas słońce ale w TV zapowiadają później deszcz (i bardzo dobrze hihi). Chętnie zajęłabym się prasowaniem, jakoś mam dziś taki nastrój a normalnie nie znoszę.... ale niestety niestety przede mną ciąg dalszy walki z nudną instrukcją obsługi instalacji dopalacza spalin ECHHHH.

W czwartek ruszamy na wakacje. Pakowanie mnie przeraża.....

reklama
My już po śniadanku, pranie wstawione tylko prasowanie straszy a jakoś odwrotnie od anib nie mam nastroju na tęcz czynność :-D, ale może się zabiorę, deskę postawie przy oknie bo i tak mam w nim dyżur, czekam na modem bo tydzień temu na się spalił od burzy a ten co mam to jest pożyczony od ojca a on już jest w domu i jutr muszę go oddać więc jak nie przywiezie albo przegapię dostawcę to lipa od wtorku będę bez "okna na świat" :no::-(.

Dzień dobry..witajcie..
O rany jeden dzień,a tu tyle nadrabiania.
Przyznaje sie ie czytałam dokłądnie:zawstydzona/y:;-) tylko przelecialąm posty powierzchownie.:zawstydzona/y:;-):-).

Ania138 super avatarek,to ty tam??

Pozdrawiamy i miłęgo dnia. Myz araz spadamy dada.Tata jest i my non stop w rozjazdahc.papa

Ania138, nawet nie wiesz jak chętnie bym przystała na takie rozwiązanie.... Głowa mnie okropnie boli poza tym...

Ewcia, my "ruszamy" z dzidzią, a Wy?

Miłego dnia wszystkim!!

Ania138, nawet nie wiesz jak chętnie bym przystała na takie rozwiązanie.... Głowa mnie okropnie boli poza tym...

Ewcia, my "ruszamy" z dzidzią, a Wy?

Miłego dnia wszystkim!!

Olcia K my też kochana zaraz po tym jak @ pójdzie(bo teraz mam). A potem jazda z robotą.:-D:tak::-)

No to życze szybkiego zafasolkowania kochana.....

Ale to fajne jedni tak jak buziaczek i ja mają się ku końcowi, inni jak cloe zafasolkowali a jeszcze inni czyli olak i ewcia zaczynają :-D:-D:-D super, koło się kręci.
ewcia niestety to nie ja :-( ale taki mi spodobał się ten obrazek i tak do mnie akurat pasuje że nie mogłam się oprzeć :tak::-D:happy2:.
Ale mnie znowu dzisiaj energia rozpiera, już wyczesałam psa i odkurzyłam :rolleyes:.

reklama
Ale wam fajnie i życzę trafu za pierwszym razem
Dzieki dzięki,ja już 3 raz będe próbowała.3 cykl starań...

Ale to fajne jedni tak jak buziaczek i ja mają się ku końcowi, inni jak cloe zafasolkowali a jeszcze inni czyli olak i ewcia zaczynają :-D:-D:-D super, koło się kręci.
ewcia niestety to nie ja :-( ale taki mi spodobał się ten obrazek i tak do mnie akurat pasuje że nie mogłam się oprzeć :tak::-D:happy2:.
Ale mnie znowu dzisiaj energia rozpiera, już wyczesałam psa i odkurzyłam :rolleyes:.
MNo super ten avatarek wygląda,byłąm pewna z etot y,ale dla pewnosci sia zapytalam.no i to nie ty,ale swietnie pasuje ci to...:tak::-)

Do góry