reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie dziewczyny.Jeszcze przed chwilką pogoda była super a teraz znów nadciągnęły chmury:wściekła/y:
Iwonka Ewcia dobrze że wakacje się udały choć pogoda nie dopisała
Buziaczek to czekanie może być dobijająde ale już niedługo;-):tak:
Joanna już nawet nie pamiętram kiedy ostatnio pisałaś:tak: Oj chyba nie nadrobisz Mnie nie było tydzień a już nie mogłam się połapac kto jest kto

Dzień dobry w poniedziałek. Pogoda trochę lepsza, więc zrobiłam pranko i właśnie schnie sobie na dworku. Znowu miałam ciężką noc, bo Kubuś budził się co chwila z płaczem - ach te ząbki, niech już wyjdą:baffled:.

Czarna551 , Sewa - dzięki za podpowiedź. Dzisiaj wykąpię małą, bo już jej się należy:-p. Dwa tygodnie bez bycia w wannie to dla niej cała wieczność.
Iwonka 2006 - również cię witam serdecznie imienniczko;-).

Ania 138 - co do imienia to masz rację to jest wasz wybór i nikomu nie musi się podobać imię jakie wybraliście. U mnie było podobnie. Imię naszego małego ( Jakub) też się nie każdemu podoba. Babcia mojego męża mówi, że niepotrzebnie daliśmy małemu " takie stare imię" przecież są ładniejsze. Ponadto też słyszałam od kogoś z rodziny, że to imię żydowskie i bez sensu, że mały tak ma na imię, ale ( za przeproszeniem) sram na to co ktoś myśli nam się podoba. A tak apropos nasi mężowie mają tak samo na imię - mój też Mariusz:-):tak:.
Buziaczek - życzę ci żebyś szybko urodziła bo to czekanie jest naprawdę męczące. Ja Natalkę przenosiłam prawie 2 tygodnie. Za to Kubę urodzilam przed terminem. Głowa do góry:blink:
No nic uciekam sprzątać i obiadek przygotować. Narazie.

o widzę koleżankę z wrześniowych mam- Lilitu1984-:-D
a Buziaczek pewnie już na porodówce...oby lekko poszło:-);-)
powiem Wam że ja przed ten remont na zdrowiu podupadam, od wczoraj niemiłosiernie bolą mnie plecy (ale to pewnie bardziej od Przemcia, któremu bidulkowi 4 zę by na raz postanowiły rosnąć i 3/4 dnia spędza na mamusinych rączkach), w dodatku mam katar,chrypę i obolałe gardło. W dodatku pogoda do d... i spać się tylko chce,a to tyle roboty...
co do imienia, mnie się Dawidek i Jakub podoba(kumplowi ze studiów w końcówce czerwca urodził się syn Kubuś),a mojemu synowi imię wybrała moja mama,Przemcio nam w miarę odpowiada więc nie protestowałam gdy spytała czy mógłby mieć na imię Przemko(ona zawsze chciała mieć synka o tym imieniu).Gdyby wybrała nie odpowiadające nam to nawet bym nie słuchała.
Także dziewczyny nie dajcie sobie w kaszę dmuchać, to WASZE dzieci i Wasz wybór imion.

Mi osobiscie imie Dawid baaaardzo sie podoba i jakbym miala synka to tak bym chciala go nazwac:)Moj Robert nie zabardzo do tego imienia jest przekonany tylko.

Ja tez mialam problem z imieniem...... mojej tesciowej bardzo sie nie podobalo i bardzi protestowala.... najlepsza byla jakkiedys wrocila od jakiegos swojego klienta i powiedizal nam ze tam byl taki pies ktory wabil sie Igor:dull:......... tak jak chcielismy dac synkowi na imie(bo to jeszcze przed porodem bylo)............... ale nic jej to gadanie nie dalo ja ją a szczegolnie jej zdanie mam gleboko gdzies.......

Cos strasznie nerwowa dzisiaj jestem i niewiem jak mam sie opanowac.... macie jakas zlota metode na nerwy???

Buziaczek mam nadzieje ze na porodowce jestes :happy:

Hejka...
Mój mężulo śpi,mały lata. Ja ide zaraz na podpis do UP,a potem chyba podanie zawioze o prace,dzwonilam 25km od domu potrzeuja i czekaja narazie na podania,musze sprobowac,moze dostane robotajke od wrzesnia...

A co u was takie humorki jakies nijakie?????!!!

Iwonka zdrówka,oby @ ci tak nie dokuczałą.
Buziaczek kochana,jejku my juz z toba czekamy i tez sie denerwujemy......szybkiego porodu,bezbolesnego..

Reszcie milego dnia....życzymy ....

Agatka idź na zakupy to humor sie poprawi ci...hehe

Ewcia to zamieniamy sie mieszkankiem na wakacje?? Ja mieszkam prawie w gorach i niedaleko jeziora Zywieckiego ;-)

fajnie ze juz wrocilas... tesknilo mi sie juz za toba:happy: trzymam kciuki za starania:happy2:
Hehe bardzo chętnie,nawet mó mężulo woli jezioro a nie morze...

łooo...z imieniem u nas też były przejścia...ale sądze że MAciej mi sie podoba najbardziej ze wszystkich wczesniejszych naszych pomyslow:)

Anna25-:tak:czesć:)

Musze jechac dzis gdzies kupic terme bo nam nowa zaledwie pol roczna sie popsula:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie mam cieplej wody juz kilka dni.:no:Zaraz kawke sobie strzele bo jakas sdenna jestem.A jeszcze wracajac do imion dla dzieci to do imienia mojej corki, mysle ze oryginalnego nikt nie mial zastrzezen,oprocz pana w urzedzie z ktorym doskonale dalam sobie rade:-D:-D:-D:-DA z poczatku zapisal mi ja jako Wanesa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A u nas z imieniniem to ja weymyśłałąm dla chlopca a mąż miał dla córeczki.
I ja mialam miedzy Maciejem a Mateuszkiem i wybralam matetka...

Do góry