ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej dziewczynki, wszystko sobie przeczytałam i jestem na bieżąco
.
Co do imienie to ja jeszcze brałam pod uwagę Alan, Mateusz, Maciej, Daniel, Damian ale mężowi nie pasowały a Dawid jak pisałam to obojgu. Jeszcze Alan mu pasował ale Dawid i już.
A mogłam zrobić jak z Majką, do porodu nikt nie wiedział i przynajmniej nie komentował. A jak już ktoś bardzo chciał wiedzieć to mówiliśmy że Idzi albo Świętochna i było po temacie. ;-)
.
A Majka to przez pierwszy miesiąc była nazywana "pszczółką" przez moich teściów nawet dokładnie "pśćółką" bo mój teść ma trochę wadę wymowy. Tak mnie to wk..

, że kiedyś po prostu wstałam zabrałam dziecko i wyszłam mówiąc że przezywać to mogą siebie nawzajem 
. Ale było zdziwienie, od tamtego zdarzenia teść jeszcze próbował ale teściowa go od razu jebała bo wiedziała że mi dużo nie trzeba żeby opuścić ich dom ;-)
.
Ewcia super że tak mimo pogody wyjazd wypalił
Iwonka szkoda że tak się porobiło :-(
Agatka najlepsze na nerwa jest się wygadać na BB
, mi zawsze pomaga
Vici zakupy to najlepsza rzecz jaką ktoś wymyślił, no i BB ;-)
Zrobię sobie kawę i Wam napiszę co się wczoraj dowiedziałam i co mnie tak przybiło i tak naprawdę to jeszcze trzyma bo rano jak się obudziłam o 6:30 to 7:30 nie spałam tylko myślałam i miałam łzy w oczach.
.Co do imienie to ja jeszcze brałam pod uwagę Alan, Mateusz, Maciej, Daniel, Damian ale mężowi nie pasowały a Dawid jak pisałam to obojgu. Jeszcze Alan mu pasował ale Dawid i już.
A mogłam zrobić jak z Majką, do porodu nikt nie wiedział i przynajmniej nie komentował. A jak już ktoś bardzo chciał wiedzieć to mówiliśmy że Idzi albo Świętochna i było po temacie. ;-)
.A Majka to przez pierwszy miesiąc była nazywana "pszczółką" przez moich teściów nawet dokładnie "pśćółką" bo mój teść ma trochę wadę wymowy. Tak mnie to wk..

, że kiedyś po prostu wstałam zabrałam dziecko i wyszłam mówiąc że przezywać to mogą siebie nawzajem 
. Ale było zdziwienie, od tamtego zdarzenia teść jeszcze próbował ale teściowa go od razu jebała bo wiedziała że mi dużo nie trzeba żeby opuścić ich dom ;-)
.Ewcia super że tak mimo pogody wyjazd wypalił

Iwonka szkoda że tak się porobiło :-(
Agatka najlepsze na nerwa jest się wygadać na BB

, mi zawsze pomagaVici zakupy to najlepsza rzecz jaką ktoś wymyślił, no i BB ;-)

Zrobię sobie kawę i Wam napiszę co się wczoraj dowiedziałam i co mnie tak przybiło i tak naprawdę to jeszcze trzyma bo rano jak się obudziłam o 6:30 to 7:30 nie spałam tylko myślałam i miałam łzy w oczach.
. Przygotowałam tylko wszystko na obiadek, a Natalka powycierała kurze i trochę ogarnęłyśmy mieszkanie. Jutro może będę miała więcej chęci na porządki. Teraz trzeba sobie kawę zrobić, bo coś mnie głowa zaczyna boleć:sick: i siadam do kompa póki mężulka nie ma