reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Słoneczko świeci i juz jest cieplo :tak:Wybieramy się nad wode trzeba wykorzystac taka pogode no i sie troche poopalać:-)Mała jeszcze śpi a ja sobie pije kawke i nas pakuje powoli:-):-):-)Widze że jeszcze nikogo nie ma na BB:szok: Pozdrawiam papa

reklama
Maly obudzil sie na amciu i dalam mu a pozniej zauwazylam,ze meza nie ma i w takie nerwy wpadlam,ze spac teraz juz nie moge.Dzisiaj tez nad wode jedziemy:-)

Dzień dobry!
Esz, mały budził się w nocy 4 razy! 1, 3, 5 i o 6. Do 7 jeszcze drzemałam, a on bawił się w łóżku, dłużej nie wytrzymał. Zwazywszy, że poszłam spać o 00:30 to jestem znowu nie wyspana. Esz, co ja mam z tym moim dzieckiem zrobić? Ma już niemal roczek a budzi się w nocy jak noworodek...

Ewcia -już niedługo, tylko tydzień i wszystko się okaże :) I masz rację, nie ma co się nastawiac, bo potem można się rozczarowac.

sewa - oby tym razem szybciej Wam poszło :)

Hej. Pięknie dziś na dworku. Słoneczko świeci i cieplutko:-).
Jusia22 - ale Julcia pięknie wygląda na tym zdjęciu:tak:
Leika - ja to samo mam z Kubą. Ostatnio budzi się często w nocy:-(. Wydaje mi się, że to przez zęby, bo odkąd skończył 4 m - ce przesypiał mi całe nocki, a teraz taka zmiana. Też się dziś nie wyspalam.:no:
No a teraz mały poszedł spać, a ja już nie usnę przecież. Kawkę wypiłam i siedzę.

Dzień dobry!
U nas też dziś piękna pogoda :tak:miałam w planach nad wodę pojechać, ale wstałam z taką alergią, że ledwie na oczy patrzę :sick:, zwariuję kiedyś, nie dosyć, że mam wysypkę na rękach to jeszcze mi coś na oczy padło :-:)-:)-:)-(No i zostanę chyba w domu, wysmaruję się maściami, zjem jakieś tabletki, a po Jędrka rodzice przyjadą i gdzieś go zabiorą :tak:

sewa - oby tym razem szybciej Wam poszło :)
Dzięki!

Jusia22 Julka jaka mała dama :tak: świetnie wygląda :tak:

Vici mam nadzieję, że mąż się znalazł ;-):tak::-D

iwonkac.28 jak tam córeczka u babci? Nie tęskini?

Idę kawkę zrobić:tak:

iwonkac.28 jak tam córeczka u babci? Nie tęskini?

Sewa - wcale.:szok: Wczoraj do niej dzwoniłam i pytałam co tam u niej. Jest zadowolona codziennie z babcią i dziadkiem jeżdżą na działkę na grilla. Spotyka się też z bratem ( synkiem mojego brata) i mówi, że fajnie się bawi. Jak jej powiedziałam, że jutro ( czyli dziś) do niej zadzwonię to powiedziała, że nie ma sensu. Jak się zapytałam " dlaczego? nie tęsknisz" to powiedziała " tęsknię, ale po co masz na telefon tracić?" - mała mądrala:rofl2:

U nas straszny upał, ze spacerkiem wstrzymam się do 16-tej pewnie. Nie chcę brać dziecka na taki zaduch, tak nagle po 2 deszczowych tygodniach.

reklama
Do góry