reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry..
Moje dizecie ogląda bajke,ja umyłam głowe i teraz śniadnaie i kawa.
Wiecie co,aż wstyd się przyznać,ale wstałąm o 10:05,a na 11 mam być u mamy,hehe na pewno sie nie wyrobie,a jeszcze teraz głowe umyłam i mam mokra,a moja suszarka popsuta;-):-).
A potem cosik sie dowiedzialam ze ciocie o 14 z pracy musze odebrac i zawiexc dod omu,bo jej mąż zabrał auto i pojechał gdzies do lasu skarbów szukać wykrywaczem...:-D:-D:tak:;-);-)co z abezsens...
Id erobić śniadanie...bo sie dzisiaj nie wyrobie z tym wszystkim....

Sewcia not o mamy bardzo podobnie...z tymi mieszkaniami mami itp
Leiczka chyba sie docZwekam:zawstydzona/y::-)
iwona.c28 no to dzielna córeczka....miło jej u dziadów,kiedy ja taks woje dziecko wysle;-):-)
U mnie tez straszny upał się zapowiada..boż ejakt u sie ubrac...teraz było non stop zminmo a tu amsz gorąco zawitało...

reklama
Leika - tylko do poniedziałku. Jadą jutro po nią, bo się stęskniłam. Tylko, że ona już zapowiedziała, ze posiedzi z tydzień w domku i jedzie do drugiej babci:dry::rolleyes:

iwonka widze ze mala sama sobie rozplanowala wakacje w tym roku,hehe,cwana jest...
ja pije kawe teraz,wciągnęłam juz śnadanie,a Matu je i lata w jednym,bo on spokojnie nawet minuty na tyłku nie posiedzii...:-D:tak:;-)

Zmykam teraz!
Muszę obiadek ukręcić i Jędrka przygotować bo przyjadą po niego moi rodzice za godzinkę. Miłej niedzieli życzę.

Ewcia - no niestety. Uważa się już za dużą dziewczynkę. Zresztą niedługo sama się przekonasz - jak Mateuszek podrośnie i będzie chciał sam decydować. A Natalce pozwalamy jeździć do babci, bo ma tam i siostry cioteczne i braci, więc przynajmniej jej się nie nudzi. Zresztą niech babcie poczują, że są babciami:-p

iwona no super,że ma tam dużo kuzynostwa i na pewno dlatego jej si etam podoba,a jeszcze pewnie dziadkowie jej nieźle dogadzają,jak to dziadkowie:tak::-D;-)
Dobra ja spijam kawe do końca,i jakoś jest 11,to nieźle z czasme stoje....zmykam do mamy ,,,,
miłej niedzieli kochane....

reklama
Ewcia - oby czas do powrotu męża Ci szybko zleciał :)

A ja podłapałam jakieś dołki... Nie dość, że nigdzie nie wyjeżdżamy (bo mąż ma dużo pracy i nie może wziąć urlopu) to jeszcze w weekend nawet nie możemy razem pójść na spacer czy pojechać nad wodę, bo mąż pracuje, co prawda z domu zdalnie przez komputer, ale jednak! Dobija mnie ta jego praca powoli... :-(
Leika to my możemy podać sobie ręce. Mój też albo cały dzień w pracy a jak nawet siedzi w domu to pracuje zdalnie przez komputer:crazy: Już mnie to zaczyna dobijać . Tym bardziej że ostatnio nawet mam wrażenie że czas z rodziną go nudzi ożywia się jak może przed kompem siąść:crazy::wściekła/y:W sprzeczkach już zaczynam mu wypominac że jak tak ma nasze życie wyglądać to wcale nie musi z nami być. Ja i Julcia różnicy nie poczujemy a on wkońcu będzie mógł nawet zdech.... przed kompem:wściekła/y::angry:

Do góry